Pesupähkinät, 350 g

Pesupähkinät, 350 g
8,75 €
( 25,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Puhdasta pyykkiä pesupähkinöiden avulla!

"Pesupähkinät ovat riittoisia sillä niitä voi aina uudelleen käyttää 4-5 kertaa. Ihastuttavinta on, että ne on vain kerätty ja pakattu, ilman suuria tuotantolaitoksia. Kevyt kantaa kotiin ja niin pehmeää pyykkiä!"

- Riina

Yksityiskohdat

"Pesupähkinät ovat ympäristö- ja ihoystävällinen “pesuaine”, joka ei kuluta tekstiilejä.

Pesupähkinä (Sapindus Mukorossi) on peräisin Himalajan vuoristoalueelta, jossa ne kasvavat luonnonvaraisina. Intiassa ja Nepalissa pesupähkinöitä on käytetty jo satojen vuosien ajan pyykinpesuun ja henkilökohtaiseen hygieniaan. Ne ovat iloksi myös nykypyykkärille! Pesupähkinöiden tuotantoprosessi on luonnonmukainen, energiaa säästävä ja vuorovaikutuksessa yhdessä luonnon ja paikallisten ihmisten kanssa. Pesupähkinät ovat uusiutuva luonnonvara, joka ei kuormita vesistöjä ja meriä, kuten tavalliset pesuaineet.

Intialaisia pesupähkinöitä käytetään ekologisena ja riittoisana pyykinpesuaineena, kaikenlaisessa puhdistuksessa ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa.

Pesupähkinöiden käyttöohje: Laita 3-6 pesupähkinää kangaspussin (tai vaikkapa vanhan sukan) sisälle ja nakkaa pussi pesukoneeseen pyykin joukkoon. Jos tahdot pyykkiisi raikasta tuoksua, voit lisätä mukaan pari tippaa eteeristä laventeli- tai appelsiiniöljyä.

Jos peset pyykkiä pesupähkinöillä 40 asteessa, voit käyttää pesupähkinöitä kahteen kertaan. Jos peset pyykkiä 60 asteessa, pesupähkinät ovat kertakäyttöisiä (saponiini liukenee korkeammissa lämpötiloissa pähkinöistä kokonaan)."

Lisätiedot

  • EAN: 9120001460403,9120001469994
  • Ainesosat: Pesupähkinät (Sapindus Mukorossi)
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Pesupähkinät
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen