Aidosti hyvää kesää

Aidosti hyvää kesää

Aidosti hyvään kesään kuuluu aurinkoa, varpaiden kastamista viilentävään veteen ja sormien upottamista multaan. Aidosti hyvä kesä on tulvillaan rentoutumista, kesäisiä makuja, lempeän lämmintä tuulta iholla ja lintujen laulujen kuuntelua riippumatosta käsin.

- Emma, Ruohonjuuren verkkokauppa

Biohajoavat pesuaineet

Kesämökille tai veneelle kannattaa valita ekopesuaineita ja luonnonshampoita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Tutustu tuotteisiin

Vinkkejä kesäiseen kauneudenhoitoon

Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet ovat ystävällisiä iholle ja ympäristölle!

Miksi kannattaa valita luonnonkosmetiikkasertifioitu aurinkovoide kemiallisen filtterin omaavan sijasta? Nyt opitaan perusasiat ihon suojaamisesta auringolta.

Lue lisää

Aloe vera ihonhoidossa

Aloe vera on ekologinen kauneuden- ja ihonhoidon taituri. Se on tunnetusti myös ihan huipputuote esimerkiksi sheivauksen jälkeen. Aloe vera on mainio ihon rauhoittaja esimerkiksi mökillä auringonoton jälkeen.

Lue lisää

Helpotusta hyttysenpistoihin

Varsin hyvin perustein ihonhoidon monitaituriksi kehuttu PURE Papaya Ointment -balsamivoide rauhoittaa hetkessä myös kutisevat hyttysenpuremat ja muut kesäihon pikkuärtymät.

Lue lisää

Mukavaan mökkeilyyn

Tässä osiossa ei ole vielä määritettyjä sisältöjä. Lisää sisältöjä sivupalkista.

Kesän tärkeimmät tärpit

Ekopesuaineet mökille ja veneelle

Puhdasta jälkeä luontoa likaamatta! Etenkin kesämökille tai veneelle kannattaa putsareikseen valita ekopesuaineet ja luonnonshampoot, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Lue lisää

Luomutaimia puutarhaan tai parvekkeelle

Kolin luomutilan huippusuosittuja taimia odotetaan kotipuutarhureiden keskuudessa yhtä kovasti kun kesää itseään! Taimet saapuvat myymälöihin toukokuun loppupuolella.

Tutustu taimiin

Kesä ilman ininää: Vinkit hyttysten karkotukseen

Kyllä on suvi-iltana ihmisellä isompiakin iloja, kun laukata karkuun itikkaparvia tai raapia paukamille pisteltyä ihoansa.  Inisijät saat karkotetuksi myös ilman kovia kemikaalikimaroita ja luonnonmukaiset tuotteet sopivat pientenkin iholle.

Nappaa täsmävinkit

Ayurvediset hyvinvointivinkit

Helpotusta helteeseen

Nappaa vinkit