Ruohonjuuri Turku

Ruohonjuuri Turku

Arkisin 10-20

Lauantaina 10-19

Sunnuntaina 12-18

Eerikinkatu 17

20100 Turku

Reittiohje
030 621 9140

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Myymälän poikkeusaukioloajat

PIDENNETTY AUKIOLO
Sunnuntait 4.12., 11.12. ja 18.12. klo 11-18
JOULUN AJAN AUKIOLOT
Itsenäisyyspäivä ti 6.12. klo 12-18
Jouluaatto la 24.12. suljettu
Joulupäivä su 25.12. suljettu
Tapaninpäivä ma 26.12. klo 12-18
Uudenvuoden aatto la 31.12. klo 10-18
Uudenvuoden päivä su 1.1. suljettu
Loppiainen pe 6.1. klo 12-18

Lämpimästi tervetuloa Turun Ruohonjuureen

Turun Ruohonjuuri palvelee sinua uudessa myymälässämme aivan kaupungin ydinkeskustassa Hansakorttelissa osoitteessa Eerikinkatu 17, joten meille on helppo tulla! Monipuolinen ja innostava tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti – tule bongaamaan viimeisimmät uutuutemme! Myymälässämme on aina tarjolla maistiaisia, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle laadukkaiden herkkujemme maailmaan! 

Myymälämme on esteetön. Tervetuloa!

Ruohonjuuri Turku
Ruohonjuuri Turku

Ruohonjuuresta löydät joka kerta jotain uutta ja kiinnostavaa

Myymälässämme on aina tarttuvia tarjouksia ja mukavat myyjämme palvelevat sinua mielellään! Myymäläpäällikkönä häärää Jussi (jussi.karskela@ruohonjuuri.fi). Meillä on myös viikoittain esittely- ja tapahtumapäiviä, joista saat tuottajilta ja muilta asiantuntijoilta hyödyllistä lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä. Iloisina ja ylpeinä kerromme, että Turun Ruohonjuuresta löytyy kaupungin laajin luonnonkosmetiikkavalikoima ja eniten ravintorikkaita superfoodeja! 

P.S: Mahtava valikoima kasvissyöjillekin sopivia herkkuja odottaa myös myymälässämme – tule ja ihastu ikihyviksi!

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Turun myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka, astianpesu, käsipesu, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä Turku pesuaineen täyttöpalvelu

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Turun myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!