Ruohonjuuri Tampere

Ruohonjuuri Tampere

Arkisin 10-20

Lauantaina 10-18

Sunnuntaina 12-17

Hämeenkatu 15

33100 Tampere

Reittiohje
030 621 9130

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Myymälän poikkeusaukioloajat

Pääsiäisen aukioloajat
pe 7.4. 10-18
la 8.4. 10-18
su 9.4. 12-17
ma 10.4. 12-17

Lämpimästi tervetuloa Tampereen Ruohonjuureen

Ruohonjuuri Tampere palvelee sinua aivan kaupungin ydinkeskustassa Hämeenkadulla Tempon talossa. Myymälämme on esteetön. Tervetuloa luomullisille ostoksille!


Ruohonjuuri Tampere
Ruohonjuuri Tampere

Suomen toiseksi suurin Ruohonjuuri

Kokenut ja työhönsä sitoutunut ja innostunut henkilökunta palvelee ilolla ja asiantuntemuksella! Jokaisella on omanlaisensa asiantuntemuksen ydin, ja kannattaakin aina kysyä kaikkea mahdollista. Valikoimamme on erittäin laaja, ja se laajenee kaiken aikaa. Kuuntelemme mielellämme asiakkaiden tuotetoiveita. Sydämellisesti tervetuloa Tampereen Ruohonjuureen!

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Tampereen myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka, astianpesu, käsipesu, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä pesuaineen täyttöpalvelu

Tervetuloa Tampereen myymäläämme!

Asiakaspalvelijamme, tuotevastaavamme ja myymäläpäällikkömme auttavat sekä palvelevat sinua hymyssä suin!

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!


Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Tampereen myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!