Ruohonjuuri Sello, Espoo

Ruohonjuuri Sello, Espoo

Arkisin 10-21

Lauantaina 10-18

Sunnuntaina 12-18

Leppävaarankatu 7 A

02600 Espoo

Reittiohje
030 621 9100

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Myymälän poikkeusaukioloajat

ÄITIENPÄIVÄN AUKIOLOAIKA:
SU 8.5. 12-18
HELATORSTAIN AUKIOLOAIKA:
TO 26.5. 12-16

Sellon Ruohonjuuressa palvellaan hymyssä suin

Tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Espoon toinen Ruohonjuuri avattiin kauppakeskus Sellon länsipuolella sijaitsevan Ratsutorin laidalle Sellonkulma -rakennukseen marraskuussa 2016.

Hyvällä pöhinällä startanneeseen Sellon Ruohonjuureen ovat aivan erityisen hyvin löytäneet 30-40 -vuotiaat, terveystietoiset naiset sekä pikkulasten vanhemmat. Myös hiukan enemmän elämänkokemusta kartuttaneita asiakkaita on sankoin joukoin. Arkiaamuinen eläkeläisalennus onkin otettu ahkerasti hyötykäyttöön. Myymälämme on esteetön. Tervetuloa!

Ruohonjuuren Sellon henkilökunta palvelee ilolla!
Palvelut Ruohonjuuri Sello pesuaineiden täyttöpalvelu

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Sellon myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan täytöt: pyykinpesuaine (hajusteeton ja sitruuna), pyykkietikka (piparminttu), astianpesu (veriappelsiini), yleissuihke (eukalyptus) sekä saniteettisuihke (greippi).

Sellon Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Sellon Ruohonjuuren myymälässä asiakkaita palvelevat hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa Taru, Marica, Linda, Suvi, Outi, Emmi sekä Anna

Myymäläpäällikkö: Taru Kujala taru.kujala@ruohonjuuri.fi

Lämpimästi tervetuloa Sellon Ruohonjuureen – odotamme juuri sinua!

Ruohonjuuri Sello, Espoo

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Sellon myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!