Ruohonjuuri Oulu

Ruohonjuuri Oulu

Arkisin 10-20

Lauantaina 10-18

Sunnuntaina 12-18

Kauppurienkatu 12

90100 Oulu

Reittiohje
030 621 9170

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Myymälän poikkeusaukioloajat

PIDENNETTY AUKIOLO
Lauantait 3.12., 10.12. ja 17.12. klo 10-19
Sunnuntait 4.12., 11.12. ja 18.12. klo 11-18
JOULUN AJAN AUKIOLOT
Itsenäisyyspäivä ti 6.12. suljettu
Jouluaatto la 24.12. suljettu
Joulupäivä su 25.12. suljettu
Tapaninpäivä ma 26.12. suljettu
Uudenvuoden aatto la 31.12. klo 10-18
Uudenvuoden päivä su 1.1. suljettu
Loppiainen pe 6.1. klo 12-18

Maailman pohjoisin Ruohonjuuri

Rohkeasti parempaan päin!

”Asiakaskuntamme on laaja ja meillä käy porukkaa mimmistä mummoon – aina ihan käsivarren korkeudelta saakka”, toteaa Oulun Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Satu Huusko iloisena. 

Kiitosta Oulun Ruohonjuuri on Huuskon mukaan saanut paitsi keskeisestä sijainnista myös kaupungin parhaasta luonnonkosmetiikkavalikoimasta. Aivan erityisesti oululaisten sydämet sykkivät argania- ja risiiniöljyille, joista jälkimmäistä ostavat erityisesti miehet parran- ja hiustenkasvua avittamaan. Myös niveliä tehokkaasti hoitava Opti MSM-jauhe sekä proteiinirikkaat papupastat ovat saaneet Oulun Ruohonjuuren ovipumpun laulamaan. Myymälämme on esteetön.

Ruohonjuuri Oulu

Ruohonjuuri palvelee isolla ilolla!

Tiesitkö, että Oulun myymälämme valittiin vuoden 2019 parhaaksi Ruohonjuureksi?

Mainioiden tuotteiden lisäksi Oulun Ruohonjuuressa asiakkaita ihastuttaa myös loistava henkilökunta. ”Pieneksi myymäläksi meillä on valtavan laaja osaaminen eri alueilta”, kauppaa luotsaava Satu kehuu työkavereitaan. Oulun Ruohonjuuresta löytyykin asiantuntemusta niin vegaanisten herkkujen, ravitsemuksen, luonnonkosmetiikan kuin kiinalaisen lääketieteenkin saralta.

Oulun Ruohonjuuren tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti asiakkaiden toiveiden perusteella.Lue lisää blogistamme!

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Oulun myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka ja astianpesu.

Palvelut Ruohonjuuressa Oulu pesuaineiden täyttöpalvelu

Oulun Ruohonjuuren henkilökunta esittäytyy:

Satu, myymäläpäällikkö (satu.huusko@ruohonjuuri.fi):  ”Rauhallinen, soljuva arkirytmi ja perusasioiden tasapaino ovat niitä, joita arvostan paljon. Hyvä olo näkyy hymyssä! Luonnonkosmetiikka sekä luontaistuotteet ovat alati kiinnostava aihe, jonka mukana viihdyn uteliaan ja hyvinvointia arvostavan luonteeni vuoksi. Suosikkituotteistani voisin mainita mm. Zuiin hohtovoiteen, Puhdistamon iltamagnesiumin, Puhdas+  Beauty premium collagenin,  Pure Beautyn probiottiisen  ruusuveden, Khadin wonder hair tonicin sekä Bybin retinoliseerumin. Näistä koostuu keski ikäisen naisen survival kit! 

Lasteni suosikeita tuotteistamme ovat mm. Other Foods:n rouskuvat siitakesienet, bearin yoyo-rullat, puhdistamon cola-kombucha, Tony’s suklaat, sekä kuivan ihon apurina egyptiläinen ihmesalva ja nilotica sheavoi,  sekä erityismaininnan saa  mm. kasvukipuihin loistavasti toimiva Frantsilan Ojan isännän linimentti. Myös koulupäivään löytyy useita hyviä vaihtoehtoja välipalapäivän tarpeiksi.

Oulun Ruohonjuuressa vastaan myymälän toiminnasta ja säkenöivästä asiakaspalvelusta yhdessä loistavan henkilökunnan kanssa. Palvelemme rotuaarilla aina ilolla ja sydämellä.  Pidämme yllä laajentuvaa ja uudistuvaa valikoimaa kuunnellen herkällä korvalla myös asiakastoiveita ja seuraten trendejä. Iloksemme  saat nyt myös tilattua verkkokauppamme laajasta valikoimasta tilauksesi noudon myymäläämme. Tämä lisää myös palveluamme ja mahdollistaa entistäkin isomman valikoiman ! Nähdään myymälässä, tervetuloa!”

Saija, tuotevastaava:  ”Olen luonnonkosmetiikka- ja vegaaniruokaintoilija. Aloitin Oulun Ruohiksessa asiakaspalvelijana, mutta nyttemmin tuotevastaavana huiskin enemmän toimiston puolella. Asiakkaiden ilahduttaminen on edelleen elämäntehtäväni, joten autan ilolla aina myymälässä pyörähtäessäni. Rakastan uutuuksia ja koko ajan kasvavaa kosmetiikkaosastoamme! Suosikkituotteitani ovat esimerkiksi maapähkinävoi, Whamisan kosmetiikkatuotteet ja valikoimamme lukuisat vegaaniset suklaat, joista on mahdotonta valita parasta. Useimmin ostamani tuote: Superfudgion lakutoffee!

Masu, asiakaspalvelija: “Olen vipeltävä touhuaja, jolle luonteenomaista ei ole hiljaisuus. Nautin luonnon ihmeistä, tykkään kalastella tietoa ja kasvattaa iloa. Haluan auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet juuri sinulle. Tämän hetkiset tuotesuosikkini ovat: Meine Base, Haut-Segala ruusuvesi, Eliah Sahil jojoba-ruusuöljy, Alga Maris aurinkovoiteet, Puhdistamon B-vitamiini, Puhdas+ C-vitamiini, Biomed D-tipat ja Vogel silmätipat.

Matleena, asiakaspalvelija: "Minulle luonnonkosmetiikka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on erityisen tärkeää. Täten koenkin, että Ruohonjuuressa työskentely on eräänlainen lottovoitto.Yksi monista luottotuotteistani on Whamisan Deep rich toner-kasvovesi. Se tekee ihmeitä iholle!"

Jenna, asiakaspalvelija:  ''Minulle tärkeää ovat monipuolinen ja kokeileva kasviperäinen ruokavalio, luonnonmukainen kauneudenhoito sekä ekologiset valinnat kaikessa kulutuksessa. Rakastan uusien makujen sekä reseptien kokeilua ja innostun aina uusista kekseliäistä zero waste-tuotteistamme. Herkän ongelmaihon hoitaminen luonnonkosmetiikalla on erityistä osaamisaluettani ja valikoimastamme suosikkeihini kuuluvat Laponie of Scandinavian ihonhoitosarja sekä Flow'n ruusunmarjaöljy!''

Anu, asiakaspalvelija:  "Kampaajataustani vuoksi hiusten hoitamiseen ja värjäykseen liittyvät asiat ovat vahvuusalueeni. Ihoni on aina ollut atooppinen, joten olen myös perehtynyt kuivan ja herkän ihon hoitoon. Kosmetiikka muutenkin on suuri mielenkiinnon kohteeni ja seurailen aktiivisesti kosmetiikkamaailman uutuuksia. Lempparituotteisiini kuuluu mm. superkosteuttava Whamisan dry scalp shampoo, Madaran Skin Equal meikkivoide ja Katja Kokon gua sha -lasta."

Toni, asiakaspalvelija: “Terve kaikille. Kannan nimeä Toni, ja olen nuorivanha asiakaspalvelija ja tuote-esittelijä. Rakastan ihmiskohtaamisia ja siksi on mahtavaa törmäillä Oulun mahtavimpiin tyyppeihin Oulun Ruohonjuuressa - Oulun Ruohis onkin positiivisuuden oikea kehto. Oma intohimoni ihmisihmeiden ihmettelyn lisäksi liittyy rohdosten tutkimiseen. Itse olen löytänyt kasvimaailman salaisuuksista paljon apua vaikka mihin, ja siksipä niiden ilosanomaa on kiva levittää osaltani. Myös semi-hipsteri-hifistely ruokien suhteen on huippua. Terveellisyys, ekologisuus ja punk -henkinen diy -meininki ovat avaimia keittiöalkemiassani. Tuu moikka ja jututtaa. Pum ja ps. aina voi pyytää lausumaan pientä runoa. Voin luvata, että aina irtoaa :D"

Ruohonjuuri Oulu

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Oulun myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!