Ruohonjuuri Oulu

Arkisin 10-20

Lauantaina 10-18

Sunnuntaina 12-18

Kauppurienkatu 12

90100 Oulu

Reittiohje
030 621 9170

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Maailman pohjoisin Ruohonjuuri

Rohkeasti parempaan päin!

”Asiakaskuntamme on laaja ja meillä käy porukkaa mimmistä mummoon – aina ihan käsivarren korkeudelta saakka”, toteaa Oulun Ruohonjuuren myymäläpäällikkö  iloisena. Kiitosta Oulun Ruohonjuuri on saanut paitsi keskeisestä sijainnista myös kaupungin parhaasta luonnonkosmetiikkavalikoimasta, kombuchoista sekä sydämellisestä palvelusta. Myymälämme on esteetön.

Ruohonjuuri Oulu

Ruohonjuuri palvelee isolla ilolla!

Tiesitkö, että Oulun myymälämme valittiin vuoden 2019 parhaaksi Ruohonjuureksi?

Mainioiden tuotteiden lisäksi Oulun Ruohonjuuressa asiakkaita ihastuttaa myös loistava henkilökunta. Pieneksi myymäläksi Oulun Ruohonjuuressa on valtavan laaja osaaminen eri alueilta. Asiantuntemusta löytyy niin vegaanisten herkkujen, ravitsemuksen, luonnonkosmetiikan kuin luonnon yrttienkin saralta. Oulun Ruohonjuuren tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti asiakkaiden toiveiden sekä trendien perusteella.

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu Ruohonjuuren Oulun myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme on seuraavia Ole Hyvä -sarjan tuotteita: pyykinpesu, pyykkietikka ja astianpesu sekä tietenkin keholle ja hiuksille käytettävät pesu- ja hoitoaineet. 

Palvelut Ruohonjuuressa Oulu pesuaineiden täyttöpalvelu

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Oulun myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!