Ruohonjuuri Kamppi, Helsinki

Ruohonjuuri Kamppi, Helsinki

Arkisin 9-21

Lauantaina 9-19

Sunnuntaina 12-18

Salomonkatu 5

00100 Helsinki

Reittiohje
030 621 9010

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Ruohonjuuri Kampin luomutiimi valmiina palvelukseen

Ruohonjuuri Kamppi on ketjun suurin ja kaunein!

Vuonna 2006 - juuri ennen makasiinien tulipaloa - nykyiseen paikkaan muuttanut myymälä on kasvanut nykyiseen yli neljänsadan neliön kokoonsa vuosien varrella. Löydät myymälästämme yli kuuden tuhannen tuotteen ihmemaan. Luomuherkkujen lisäksi löydät lisäravinteet ja hellivän luonnonkosmetiikan kiehtovan maailman. Unohtaa ei sovi ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja myös kodin puhdistamiseen ja erilaisia zero waste -vaihtoehtoja. Tehdään yhdessä kestävä tulevaisuus!

Ruohonjuuri Kamppi, Helsinki
Ruohonjuuri Kamppi, Helsinki

Olet sydämellisesti tervetullut ostoksille!

Myymälämme henkilökunnalla on yksi yhteinen tavoite – palvelemme asiakkaita suurella sydämellä. Hyvästä elämästä ja kestävistä valinnoista innostunut ja jatkuvasti kouluttautuva kampin myymälän väki etsii tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot - niin arkeen kuin juhlaan! Myymälämme on esteetön.

Tervetuloa!

Koko tiimin puolesta toivottelee myymäläpäällikkö Marika (marika.auersalmi@ruohonjuuri.fi).

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -tuotteiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Kampin myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka, astianpesu, käsipesu, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Kampin myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!