Ruohonjuuri Kaari, Helsinki

Ruohonjuuri Kaari, Helsinki

Arkisin 10-21

Lauantaina 10-19

Sunnuntaina 12-18

Kantelettarentie 1

00420 Helsinki

Reittiohje
030 621 9060

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Myymälän poikkeusaukioloajat

Pääsiäisen aukioloajat
pe 7.4.12-18
la 8.4. 10-19
su 9.4. 12-18
ma 10.4. 12-18

Lämpimästi tervetuloa Kaaren Ruohonjuureen

Me Ruohonjuuressa laitamme nyt paukkuja pieniin hyviin tekoihin ja sydämellisiin kohtaamisiin. Vaikka fyysisesti pysyttäydymmekin vähintään metrin päässä, henkiseen yhteyteen panostamme erityisesti. Näinä poikkeuksellisina aikoina ystävällisyys, hyvät teot ja empaattisuus nousevat erityisen suureen arvoon – “miestä mäessä” auttaneet muistetaan. Pienet, ystävälliset eleet kasvattavan kollektiivisia supervoimiamme ja saavat auringon paistamaan risukasankin perukoille. Myymälämme on esteetön. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille!

Kaaren Ruohonjuuren myymäläpäällikkö: Päivi Hakulinen (päivi.hakulinen@ruohonjuuri.fi)


Ruohonjuuri Kaari, Helsinki
Palvelut Ruohonjuuren myymälässä Kaari pesuaineen täyttöpalvelu

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Kaaren myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka ja astianpesu.

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Kaaren myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!