Ruohonjuuri Jumbo, Vantaa

Ruohonjuuri Jumbo, Vantaa

Arkisin 9-20

Lauantaina 9-20

Sunnuntaina 11-18

Vantaanportinkatu 3

01510 Vantaa

Reittiohje
030 621 9120

Vantaan ensimmäinen Ruohonjuuri palvelee isolla ilolla kauppakeskus Jumbossa

Rohkeasti parempaan päin!

Minnekään eivät koskaan ole asiakkaamme yhtä hartaasti Ruohonjuuren myymälää toivoneet kuin Kauppakeskus Jumboon. Lukuisien asiakastoiveiden tuloksena Vantaan ensimmäinen Ruohonjuuri avasikin ovensa helmikuun 2019 alkupuolella!

Meiltä löydät laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, superfoodeja ja luomutuotteita terveytesi tueksi – tervetuloa luomullisille ostoksille!

Myymäläpäällikkö: Pia Airaksinen pia.airaksinen@ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri Jumbo
Palvelut Ruohonjuuren myymälässä Jumbo pesuaineen täyttöpalvelu

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -pesuaineiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Jumbon myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka, astianpesu, käsipesu, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Jumbon Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Pia - myymäläpäällikkö:

Olen iloinen ja sydämellinen tyyppi. Sydäntäni lähimpänä Ruohonjuuressa ovat kaikki hyvinvointia tukevat tuotteet sillä koulutukseltani olen ravintoneuvoja. Vapaa-ajalla aika kuluu kotisohvalla, mökillä, puuhaillessa, tanssitreeneissä, pyörän selässä, kavereiden kanssa, valokuvatessa ja kirjoja lukiessa.

Tiia - asiakaspalvelija, visualisti, luottamushenkilö:

Olen täysiaikaisena asiakaspalvelijana osana Jumbon tiimiä ja vastaan myymälämme visuaalisista seikoista. Tulin yritykseen aluksi kiireapuun, mutta yrityskulttuuri ja kiehtova eko- ja luomukauppa saivat minut jäämään. Olen eniten kiinnostunut ihon hoidosta ja kosmetiikasta, joten minulle tutuimpia ovatkin ihanat luonnonkosmetiikkahyllymme! Ehdottomia lempituotteitani ovat: Dr. Hauschkan silkkipuuteri, Evolve kosteuttava kasvosuihke sekä Unique Haircare -sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine!

Emma - tuotevastaava:

Olen Emma, Jumbon myymälän tuotevastaava. Lempi osa-alueeni on kosmetiikka ja aika montaa tuotetta onkin tullut kokeiltua meidän valikoimasta sinä aikana kun olen ollut Ruohonjuuressa töissä. :)

Maria - asiakaspalvelija:

Olen sydämellinen asiakaspalvelija ja ihastuttava ituhippi! Tykkään ihmiskohtaamisista, auttamisesta ja kaikesta aidosta. Vapaa-ajallani maalaan, joogaa ja metsäilen aina kun voin. Motto: Luonto parantaa ja mielellä on mahtava voima!

Petra - asiakaspalvelija:

Työskentelen myyjänä Jumbon Ruohonjuuressa ympäristösuunnittelijan opintojen ohella. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla tai viettää aikaa ystävien seurassa. Ruohikseen päädyin hakemaan töihin, sillä olen kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja ihmisten hyvinvoinnista. Näistä opinkin joka työvuorossa aina vaan lisää!

Eveliina - asiakaspalvelija:

Ruohonjuuressa olen asiakaspalvelija ja vapaa-ajalla kiinalaisen lääketieteen opiskelija. Kiinnostukseni kohteita Ruohonjuuressa ovat erityisesti, lisäravinteet ja ruoka hyvinvoinnin tukena. 

Johanna - hyllyttäjä:

Moikka! Olen luontoa ja luonnonkosmetiikkaa rakastava pienen pojan äiti. Edellä mainittujen lisäksi sydäntä lähellä on käsityöt (etenkin neulominen), valokuvaus, kirppistely ja hyvät suklaat!


Ruohonjuuri Jumbo, Vantaa

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Jumbon myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!