Kaneli, jauhettu (ceylon-kaneli, ceyloninkaneli), 400 g

Kaneli, jauhettu (ceylon-kaneli, ceyloninkaneli), 400 g
19,90 €
( 49,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lämmittävä luomumauste

"Puuroon, aamukahviin, jouluisiin raakasuklaisiin ja leivonnaisiin... Joulukuussa kanelia ihanan lempeänmakuista ceyloninkanelia saa laittaa lähes kaikkeen!"

- Henriikka

Yksityiskohdat

Lämmittävä ja huikean herkullinen Ceyloninkaneli sisältää vain hivenen kumariinia, jota yleisimmin kaupoissa myytävä kassiakaneli sisältää huomattavia määriä. Kumariini on maksalle haitallinen aine, ja jo yksi teelusikallinen tavallista kassiakanelia päivässä sisältää 50-kiloiselle ihmiselle maksimimäärän kumariinia. Etenkin lasten kanelin käyttöä kannattaa kumariinin vuoksi valvoa ja vaihtaa kaneli ceyloninkaneliin, joka on hyvin antioksidanttirikas, minkä lisäksi siinä on runsaasti folaattia, betaiinia sekä K-vitamiinia sekä kivennäisaineita kuten kaliumia, kalsiumia, mangaania sekä rautaa.

Käytä kanelia maustamaan mitä tahansa herkkuja makeista leivonnaisista suolaisiin ja eksoottisiin ruokiin. Se sopii oivasti niin mysliin, puuroon kuin pataruokiinkin sekä esim. uunijuureksille.

Foodinin ceyloninkaneli on täysin puhdasta eikä se sisällä väriaineita, aromivahventeita, säilöntäaineita tai lisäaineita. 100% puhdas ja luomutuotettu.

Kaneli on paitsi mukavan makuinen maustaja myös luonteikas luonnontroppi. Maustekaappisi olkoon siis myös lääkekaappisi - anna kanelin tehdä tehtävänsä terveytesi tukena!

Antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle.Tiedäthän myös sen, että kanelikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051821592
  • Ainesosat: Ainesosat: Ceyloninkaneli*
    * = luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Sri Lanka
  • Tuotetyyppi: Kaneli, Mausteet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen