Just women iron -rautavalmiste

90 kpl
Just women iron -rautavalmiste
90 kpl
18,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton
Näppärä ja nopeasti imeytyvä rautalisä naisille.

"Just women iron palauttaa voimat todella nopeasti! Olosta huomaa todella, että tämä rautavalmiste imeytyy ja toimii. Olen montaa erilaista rautaravinnetta testannut ja tämä on minulle ihan ehdoton ykkönen!"

- Hanna

”Hyvin imeytyvä rautatabletti, joka tehokkaasti nostaa alhaisia rautatasoja ja ferritiiniä."

- Sari

Yksityiskohdat

Näppärä ja nopeasti imeytyvä rautalisä naisille.

Superior Sourcen erityisesti naisten tarpeisiin suunniteltu nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen rautavalmiste, joka auttaa säilyttämään optimaalisen rautatason. Raudan imeytymistä voi tehostaa C-vitamiinilla. 

Rauta on ihmiselle välttämätön hivenaine. Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, energia aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen muodostumista,  kognitiivisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Käyttöohje:
Yksi tabletti kielen alle päivittäin. Voi myös nielaista, kuten tavallisen tabletin. 
Superior Source -sarjan mikroimeytyvät MicroLingual -pillerit liukenevat nopeasti suoraan suun limakalvoilta. Siksi ne ovat imeytyvyydeltään huippuluokkaa! 

Brändi: Superior Source
Alkuperämaa: Yhdysvallat

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90 kpl
  • EAN: 0076635920808,076635920808,76635920808
  • Ainesosat: Ainesosat: rauta 25 mg (ferrum fumarate), stevian lehtiuutos 2 mg, luonnollinen kirsikka-aromi,laktoosi, akaasiakumi.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Rauta
  • Ominaisuudet: gluteeniton