Ruohonjuuri Turku

Lämpimästi tervetuloa Ruohonjuuri Turkuun

Ruohonjuuri Turku

Turun Ruohonjuuri palvelee sinua uudessa myymälässämme aivan kaupungin ydinkeskustassa Hansakorttelissa osoitteessa Eerikinkatu 17, joten meille on helppo tulla! Monipuolinen ja innostava tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti – tule bongaamaan viimeisimmät uutuutemme! Myymälässämme on aina tarjolla maistiaisia, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle laadukkaiden herkkujemme maailmaan!

Turun Ruohonjuuressa tapahtuu

 • 27.3.2019 klo 12-18 – Arctic Warriors: kerkkä-latte ja muut ytimerkkäät yrttituotteet
 • 22.3.2019 klo 12-18 – Foodin-superfoodit
 • 6.4.2019 koko päivän – Meikkipäivä Ruohonjuuressa, opastusta ja tarjouksia!
 • 12.4.2019 klo 15-19 – Boho-värikosmetiikka: tule ilmaiseen pikameikkiin ja meikkausopastukseen!
 • 17.4.2019 klo 12-17 – Konjac Sponge – ihonhoidon ihmesienet
 • 18.4.2019 klo 16-19 – Goodio-raakasuklaat
 • 19.4.2019 klo 12-18 – Nordic Health Sprays -vitamiini-ja magnesiumsuihkeet
 • 25.4.2019 klo 12-18 – Arctic Warriors -yrttituotteet
 • 26.4.2019 klo 12-18 – Foodin-superfoodit
 • 3.5.2019 klo 12-18 – Foodin-superfoodit
 • 10.5.2019 klo 12-18 – Nordic Health Sprays -vitamiini-ja magnesiumsuihkeet
 • 17.5.2019 klo 12-18 – Arctic Warriors -yrttituotteet

 

Ruohonjuuresta löydät joka kerta jotain uutta ja kiinnostavaa. Myymälässämme on aina tarttuvia tarjouksia ja mukavat myyjämme palvelevat sinua mielellään! Meillä on myös viikoittain esittely- ja tapahtumapäiviä, joista saat tuottajilta ja muilta asiantuntijoilta hyödyllistä lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä.

Iloisina ja ylpeinä kerromme, että Turun Ruohonjuuresta löytyy kaupungin laajin luonnonkosmetiikkavalikoima ja eniten ravintorikkaita superfoodeja!

P.S: Mahtava valikoima kasvissyöjillekin sopivia herkkuja odottaa myös myymälässämme – tule ja ihastu ikihyviksi!

Ruohonjuuri Turku

Turun Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Jussi, myymäläpäällikkö (jussi.karskela@ruohonjuuri.fi):”Suosikkituotteitani ovat mm. CocoVi:n Marjaisa-marjajauheseos ja Merenneidon pesupähkinät. Lisäksi erityismaininnan ansaistsee CocoVi-sarjan Trail-mix, koska se on erinomainen energianlähde retkeilyyn, vaelluksille tai ihan vain naposteltavaksi.”

Suvi, tuotevastaava: ”Elämä ilman itsensä hemmottelua tuntuu jotenkin ankealta. Onneksi elämä ei käy tylsäksi, koska herkkuhyllymme on laajentunut ihanilla uutuuksilla, Sead&Bean-suklailla, joista löytyy sellaisiakin makuja mitä et muista sarjoista saa. Raakapuolella Pana-suklaat ovat osaltaan aiheuttanut pientä ihastunutta huokailua.. Aamut herkuttelija aloittaa Bionan Villimarjagranola-myslillä jossa on rapeita muromyslikokkareita ja kuivattuja marjoja. Siihen kun lisää omatekoista omenahilloa ja raakamaitoa niin huh kun tulee hyvää! Kosmetiikkapuoli pursuaa niin paljon kaikkea ihanaa, että on vaikeaa valita lemppariaan. Weledan vartalovoiteet, Flow:n kuorinnat, Laveran kasvovoiteet, Madaran saippuat, Inkuton huulivoiteet, Benecosin meikit. Top10:ssä alkaa olla ahdasta!”

Heidi, asiakaspalveluvastaava: ”Lempituotteitani ovat mm. super ihana Rapunzelin Nirvana Vegan-suklaa, joka ihanasti kutkuttelee makuhermoja, sekä ihonhoitoaineiden aatelia edustava Terre d´Oc kaktusviikunaseerumi. Lisäksi mahtavan säväyksen saa hiuksiin Khadin ja Cultivatorin kasviväreillä.

Adina, asiakaspalvelija: ”Suosikkiherkkujani ovat Inspiralin kaalisipsit ja mulperimarjat!”

Henri, asiakaspalvelija: ”Lempituotteitani ovat Puhdistamon spirulinatabletit, Foodin MTC-öljy, Ole hyvä -pesuaineet, Gran Palomar -kahvit, Club Maté -sarjan granaattiomenajuoma.”