Ruohonjuuri Turku

Lämpimästi tervetuloa Ruohonjuuri Turkuun

Ruohonjuuri Turku ulkokuva

Ruohonjuuri Turku

Ruohonjuuri Turku

Turun Ruohonjuuri palvelee sinua uudessa myymälässämme aivan kaupungin ydinkeskustassa Hansakorttelissa osoitteessa Eerikinkatu 17, joten meille on helppo tulla! Monipuolinen ja innostava tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti – tule bongaamaan viimeisimmät uutuutemme! Myymälässämme on aina tarjolla maistiaisia, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle laadukkaiden herkkujemme maailmaan!

Ruohonjuuri Turku

Turun Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 29.7.2019 klo 13-18 – Puhdistamon superfoodit
  • 18.7.2019 klo 11-17 – Hamppufarmin hampputuotteet
  • 23.8.2019 klo 12-18 – Biomedin sinkkitipat, vehnänorasmehujauhe ja muut ravintolisätRuohonjuuresta löydät joka kerta jotain uutta ja kiinnostavaa. Myymälässämme on aina tarttuvia tarjouksia ja mukavat myyjämme palvelevat sinua mielellään! Meillä on myös viikoittain esittely- ja tapahtumapäiviä, joista saat tuottajilta ja muilta asiantuntijoilta hyödyllistä lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä.

Iloisina ja ylpeinä kerromme, että Turun Ruohonjuuresta löytyy kaupungin laajin luonnonkosmetiikkavalikoima ja eniten ravintorikkaita superfoodeja!

P.S: Mahtava valikoima kasvissyöjillekin sopivia herkkuja odottaa myös myymälässämme – tule ja ihastu ikihyviksi!

Ruohonjuuri Turku

Ruohonjuuri myymäläkuva

Turun Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Jussi, myymäläpäällikkö (jussi.karskela@ruohonjuuri.fi):”Suosikkituotteitani ovat mm. CocoVi:n Marjaisa-marjajauheseos ja Merenneidon pesupähkinät. Lisäksi erityismaininnan ansaistsee CocoVi-sarjan Trail-mix, koska se on erinomainen energianlähde retkeilyyn, vaelluksille tai ihan vain naposteltavaksi.”

Suvi, tuotevastaava: ”Elämä ilman itsensä hemmottelua tuntuu jotenkin ankealta. Onneksi elämä ei käy tylsäksi, koska herkkuhyllymme on laajentunut ihanilla uutuuksilla, Sead&Bean-suklailla, joista löytyy sellaisiakin makuja mitä et muista sarjoista saa. Raakapuolella Pana-suklaat ovat osaltaan aiheuttanut pientä ihastunutta huokailua.. Aamut herkuttelija aloittaa Bionan Villimarjagranola-myslillä jossa on rapeita muromyslikokkareita ja kuivattuja marjoja. Siihen kun lisää omatekoista omenahilloa ja raakamaitoa niin huh kun tulee hyvää! Kosmetiikkapuoli pursuaa niin paljon kaikkea ihanaa, että on vaikeaa valita lemppariaan. Weledan vartalovoiteet, Flow:n kuorinnat, Laveran kasvovoiteet, Madaran saippuat, Inkuton huulivoiteet, Benecosin meikit. Top10:ssä alkaa olla ahdasta!”

Heidi, asiakaspalveluvastaava: ”Lempituotteitani ovat mm. super ihana Rapunzelin Nirvana Vegan-suklaa, joka ihanasti kutkuttelee makuhermoja, sekä ihonhoitoaineiden aatelia edustava Terre d´Oc kaktusviikunaseerumi. Lisäksi mahtavan säväyksen saa hiuksiin Khadin ja Cultivatorin kasviväreillä.

Adina, asiakaspalvelija: ”Suosikkiherkkujani ovat Inspiralin kaalisipsit ja mulperimarjat!”

Henri, asiakaspalvelija: ”Lempituotteitani ovat Puhdistamon spirulinatabletit, Foodin MTC-öljy, Ole hyvä -pesuaineet, Gran Palomar -kahvit, Club Maté -sarjan granaattiomenajuoma.”