Turku

Lämpimästi tervetuloa Ruohonjuuri Turkuun

Myymälämme palvelee myös sunnuntaisin klo 12-18, joulukuussa sunnuntaisin klo 12-20!

turku

Turun Ruohonjuuri palvelee sinua uudessa myymälässämme aivan kaupungin ydinkeskustassa Hansakorttelissa osoitteessa Eerikinkatu 17, joten meille on helppo tulla! Monipuolinen ja innostava tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti – tule bongaamaan viimeisimmät uutuutemme! Myymälässämme on aina tarjolla maistiaisia, joiden avulla voit sukeltaa syvemmälle laadukkaiden herkkujemme maailmaan!

Turun Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 23.2.2018 klo 13-18 – Zuii-meikkipäivä
  • 24.2.2018 klo 11-17 – Arctic Warriors-tuotteet
  • 3.3.2018 klo 11-17 – Berrie-marjaherkut maisteltavissa
  • 9.3.2018 klo 13-18 – Puhdistamo superfoodit
  • 21.3.2018 klo 12-18 – Arctic Warriors-tuotteet
  • 23.3. klo 11-17- Boho-värikosmetiikka: ilmaista pikameikkausta + meikkausopastusta
  • 16.4.2018 klo 12-18 – Arctic Warriors-tuotteet
  • 27.4.2018 klo 12-18 – Karin Havupuu-uutejuoma
  • 9.5.2018 klo 12-18 – Arctic Warriors-tuotteet
  • 22.5.2018 klo 12-17 – Konjac Sponge -ihonhoidon ihmesienet ja kuohuvat kookosvedet

 

Ruohonjuuresta löydät joka kerta jotain uutta ja kiinnostavaa. Myymälässämme on aina tarttuvia tarjouksia ja mukavat myyjämme palvelevat sinua mielellään! Meillä on myös viikoittain esittely- ja tapahtumapäiviä, joista saat tuottajilta ja muilta asiantuntijoilta hyödyllistä lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä.

Iloisina ja ylpeinä kerromme, että Turun Ruohonjuuresta löytyy kaupungin laajin luonnonkosmetiikkavalikoima ja eniten ravintorikkaita superfoodeja! Saamme maukkaita ja raikkaita, luomulaatuisia tuoretuotteita useita kertoja viikossa, myös huippusuositut raakamaidot saat näppärästi Turun Ruohonjuuresta!

P.S: Mahtava valikoima kasvissyöjillekin sopivia herkkuja odottaa myös myymälässämme – tule ja ihastu ikihyviksi!

Turun Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Jussi, myymäläpäällikkö (jussi.karskela@ruohonjuuri.fi):”Suosikkituotteitani ovat mm. CocoVi:n Marjaisa-marjajauheseos ja Merenneidon pesupähkinät. Lisäksi erityismaininnan ansaistsee CocoVi-sarjan Trail-mix, koska se on erinomainen energianlähde retkeilyyn, vaelluksille tai ihan vain naposteltavaksi.”

Suvi, tuotevastaava: ”Elämä ilman itsensä hemmottelua tuntuu jotenkin ankealta. Onneksi elämä ei käy tylsäksi, koska herkkuhyllymme on laajentunut ihanilla uutuuksilla, Sead&Bean-suklailla, joista löytyy sellaisiakin makuja mitä et muista sarjoista saa. Raakapuolella Pana-suklaat ovat osaltaan aiheuttanut pientä ihastunutta huokailua.. Aamut herkuttelija aloittaa Bionan Villimarjagranola-myslillä jossa on rapeita muromyslikokkareita ja kuivattuja marjoja. Siihen kun lisää omatekoista omenahilloa ja raakamaitoa niin huh kun tulee hyvää! Kosmetiikkapuoli pursuaa niin paljon kaikkea ihanaa, että on vaikeaa valita lemppariaan. Weledan vartalovoiteet, Flow:n kuorinnat, Laveran kasvovoiteet, Madaran saippuat, Inkuton huulivoiteet, Benecosin meikit. Top10:ssä alkaa olla ahdasta!”

Heidi, asiakaspalveluvastaava: ”Lempituotteitani ovat mm. super ihana Rapunzelin Nirvana Vegan-suklaa, joka ihanasti kutkuttelee makuhermoja, sekä ihonhoitoaineiden aatelia edustava Terre d´Oc kaktusviikunaseerumi. Lisäksi mahtavan säväyksen saa hiuksiin Khadin ja Cultivatorin kasviväreillä.

Adina, asiakaspalvelija: ”Suosikkiherkkujani ovat Inspiralin kaalisipsit ja mulperimarjat!”

Henri, asiakaspalvelija: ”Lempituotteitani ovat Puhdistamon spirulinatabletit, Foodin MTC-öljy, Ole hyvä -pesuaineet, Gran Palomar -kahvit, Club Maté -sarjan granaattiomenajuoma.”