Tampere

Lämpimästi tervetuloa Tampereen Ruohonjuureen

Palvelemme sinua aivan kaupungin ydinkeskustassa Hämeenkadulla. Meiltä löydät myös terveellisten luomuherkkujen delipisteen, jonka antimista saat lisätietoa täältä.

tampere

Tampereen Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 20.1.2018 klo 12-18 – Griinsect-sirkkanäkkäri
  • 24.1.2018 klo 12-18 – Foodin superfoodit
  • 26.1.2018 klo 13-18 – Puhdistamo superfoodit
  • 22.2.2018 klo 15-19 – Goodio raakasuklaat
  • 23.2.2018 klo 13-18 – Puhdistamo superfoodit
  • 15.3.2018 klo 13-18 – Konjac Sponge -ihonhoidon ihmesienet ja musliiniliina
  • 23.3.2018 klo 13-18 – Puhdistamo superfoodit
  • 23.3. klo 11-17- Boho-värikosmetiikka: ilmaista pikameikkausta + meikkausopastusta

 

Suomen toiseksi suurin Ruohonjuuri

Kokenut ja työhönsä sitoutunut ja innostunut henkilökunta palvelee ilolla ja asiantuntemuksella! Jokaisella on omanlaisensa asiantuntemuksen ydin, ja kannattaakin aina kysyä kaikkea mahdollista. Valikoimamme on erittäin laaja, ja se laajenee kaiken aikaa. Kuuntelemme mielellämme asiakkaiden tuotetoiveita. Sydämellisesti tervetuloa Tampereen Ruohonjuureen!

Tampereen Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

Asiakaspalvelijamme Elina, Hanna, Jaana, Kati, Noora, Tommi, Ronja, Tinja, Sande, Simo, Krista ja Anna, tuotevastaavana Esa, varaston puolella Liisa sekä kokonaisuudesta vastaa myymäläpäällikkö Riikka (riikka.nikkanen@ruohonjuuri.fi).

Lisäksi Tampereen myymälän keittiön sydän eli Mukti on tärkeä osa työryhmäämme: ”Nimeni on Mukti ja olen Tampereen Ruohenjuuren delipisteen kokki. Olen ollut kiinnostunut terveellisestä, eettisestä ja ympäristöystävällisestä ruoasta jo teini-ikäisestä lähtien. Vähitellen intohimosta on muotoutunut inspiroiva työ ja olen toiminut kasviskokkina kurssikeskuksissa, leireillä ja retriiteillä. Nyt olen innoissani mukana kehittämässä Tampereen Ruohonjuuren delipistettä. Ruokalistamme pohjautuu City-käytävän delin resepteihin, joten tuttuja herkkuja on saatavissa nyt myös Tampereelta. Tavoitteenamme on tarjota helppo, terveellinen ja herkullinen vaihtoehto lounaalle, välipalaksi tai illalliseksi. Delin tuotteita saa myymälästä koko päivän. Arvostan hyviä luomuraaka-aineita ja Ruohonjuuren omista tuotteista onkin ilo valmistaa deliherkkuja. Minulle on tärkeää, että ruoka on maistuvaa ja täyttävää. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme! Otan mielelläni vastaan myös palautetta ja toiveita.”