Ruohonjuuri Oulu

Ruohonjuuri Oulu palvelee isolla ilolla Kauppurienkadulla! 

Ruohonjuuri Oulu myymälä

Rohkeasti parempaan päin!
Uusi, uljas Ruohonjuuri Oulu -myymälä palvelee isolla ilolla osoitteessa Kauppurienkatu 12, 90100 Oulu!

Myymälässä tarjolla on entistäkin laajempi valikoima myös asiakkaidemme toivomia tuotteita! Lue lisää blogistamme.

Ruohonjuuri Oulu

Oulun Ruohonjuuressa tapahtuu

 • 15.3.2019 klo 12-18 – Arctic Warriors -yrttituotteet & Kerkkä-latte
 • 16.3.2019 klo 11-17 – Hamppumaa- ja Sana-hampputuotteet
 • 16.3.2019 klo 18-20 –  Äijä-päivä
  –  Oulun mieskaverit esittelee toimintaansa
  – Tietoisku miehille sopivista yrteistä ja tuotteista
  – Mr.Bear tuote-esittelyä
  Myymälässä myös maistatuksia, onnenpyörää ja hyvää seuraa!
 • 5.4.2019 klo 12-18 – Arctic Warriors -yrttituotteet & Kerkkä-latte
 • 6.4.2019 koko päivän – Meikkipäivä Ruohonjuuressa, opastusta ja tarjouksia!
 • 12.4.2019 klo 16-19 – Goodio-raakasuklaat
 • 26.4.2019 klo 13-18 – Boho-värikosmetiikka: tule ilmaiseen pikameikkiin ja meikkausopastukseen!
 • 3.5.2019 klo 12-18 – Arctic Warriors -yrttituotteet & Kerkkä-latte

Ruohonjuuri Oulu

Oulun Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Satu, myymäläpäällikkö, tuotevastaava (satu.huusko@ruohonjuuri.fi): ”Pidän ulkoilusta ja liikkumisesta perheen kanssa, sekä aika ajoin käyn hengittämässä luontoa ja rauhaa mökillä pohjoisessa. Rauhallinen arkirytmi ja perusasioiden tasapaino ovat niitä, joita arvostan paljon. Hyvä olo näkyy hymyssä! Oulun Ruohonjuuressa vastaan tavaraliikenteestä ja tuotteista, jotka auttavat sinua voimaan paremmin. Tervetuloa!”

Saija, asiakaspalvelija: ”Olen ollut kasvissyöjä kymmenen vuotta ja erityisosaamiseni sijoittuukin nopean, helpon ja edullisen kasvisruoan puolelle. Kasvisten lisääminen ruokavalioon lisää terveyttä ja elinvoimaa, kannattaa kokeilla! Minulta sujuu myös gluteeniton leivonta ja ruoanlaitto. Ruohonjuuresta löydän ainekset niin arkeen kuin juhlaan, niin aamiaiselle, välipalalle kuin illallisellekin. Ihonhoidon suosikkituotteeni on ihmesieni Konjac Sponge -ihonpuhdistussieni, joka kuorii ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Pintakuiva ihoni ei enää hilseile, kun käytän Konjac Spongea. Kesän ehdoton suosikki on Topas Wheaty -seitanmakkarat, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa piknikille tai grillibileisiin.”

Taru, asiakaspalvelija: ”Allergikkona olen huomannut luomutuotteiden sopivan itselleni parhaiten sekä ruoassa ja kosmetiikassa että kodin siivouksessa. Suosikkituotteeni ovatkin pesupähkinät, joista ei jää pistävää tuoksua vaatteisiin toisin kuin kemiallisesti tuotetuista pesuaineista. Makean ystävänä tykkään myös paljon mintun makuisesta raakasuklaasta, jota voi syödä hyvällä omallatunnolla – siinä ei ole lainkaan lisättyä sokeria!”

Marita, asiakaspalvelija: ”Olen ollut kasvissyöjä yli kolmentoista vuoden ajan. Rakastan kokeellista kokkailua – tavoitteenani on saada aikaan niin mahtavan monipuolisia makuelämyksiä, että meetwurstinhimo pysyy loitolla. Ihanat erikoiset uutuustuotteet toimivat koekeittiöni inspiraationlähteenä. Kun ruoka on kasvisvoittoista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua, on olo samanaikaisesti sekä kevyempi että vahvempi. Pyrin valinnoissani suosimaan eettisempää ja luonnonmukaisempaa vaihtoehtoa. Suosikkituotteitani kehonhoidossa ovat erilaiset öljyt, näistä ykkösenä kookosöljy jota läträän koko kroppaan tukkaa ja naamaa myöten (eksyypä joskus lusikallinen suuhunkin).”

Iina, asiakaspalvelija: ”Minulle tärkeitä asioita ovat erityisesti luonnonmukainen kauneudenhoito, luonnossa liikkuminen sekä mahdollisimman ekologiset valinnat elämän eri osa-alueilla. Olen kasvissyöjä, ja lisäksi kokkailemani ruoat ja leivonnaiset ovat gluteenittomia. Puhtaista raaka-aineista valmistettu kasvisruoka sekä pitää kylläisenä pitkään että antaa samalla kevyen olon, mikäs sen parempaa! Herkkuhetkiin suosittelen Panan raakasuklaita, jotka vievät kielen mennessään. Ihonhoidossa suosikkejani ovat tällä hetkellä erilaiset kasvovedet sekä Dabban kukkaisvedet, joista löytyy apu monenlaisiin iho-ongelmiin!”

Toni, asiakaspalvelija: ”Yhteys itseeni luonnonmukaisen tasapainon kautta on yksi tärkeimmistä elämääni kantavista ikipetäjäisistä teemoista. Tutkin luonnonmukaista tasapainoa esimerkiksi kiinalaisen lääketieteen, erilaisten rentoutusmetodien, ravitsemuksen sekä erilaisten yrttien ja myös luovan ilmaisun kautta. Opiskelen Kiinalaisen lääketieteen ohella myös jäsenkorjausta, ja pyrin tarkastelemaan ihmistä kokonaisuutena fyysisenä, mentaalisena, tuntevana sekä henkisenä olentona. Erityisiksi sydänasioiksi koen yrttien lääkinnällisten vaikutusten tutkimisen sekä runoilun. Ruohonjuuren rautaisan valikoiman sekä innostavan työilmapiirin takia on sydänasia olla työmuurahainen Ruohonjuuren ihanssa keossa.”

Heidi, asiakaspalvelija: ”Kosmetologina luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäni. Pidän myös terveellistä ruokavaliota ja liikkumista tärkeänä, sisäinen hyvinvointi näkyy ulospäin”

Ruohonjuuri Oulu

Maailman pohjoisin Ruohonjuuri

Asiakaskuntamme on laaja ja meillä käy porukkaa mimmistä mummoon – aina ihan käsivarren korkeudelta saakka”, toteaa Oulun Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Satu Huusko iloisena.

Kiitosta Oulun Ruohonjuuri on Huuskon mukaan saanut paitsi keskeisestä sijainnista myös kaupungin parhaasta luonnonkosmetiikkavalikoimasta. Aivan erityisesti oululaisten sydämet sykkivät argania- ja risiiniöljyille, joista jälkimmäistä ostavat erityisesti miehet parran- ja hiustenkasvua avittamaan. Myös niveliä tehokkaasti hoitava Opti MSM-jauhe sekä proteiinirikkaat papupastat ovat saaneet Oulun Ruohonjuuren ovipumpun laulamaan.

Mainioiden tuotteiden lisäksi Oulun Ruohonjuuressa asiakkaita ihastuttaa myös loistava henkilökunta. ”Pieneksi myymäläksi meillä on valtavan laaja osaaminen eri alueilta”, kauppaa luotsaava Satu kehuu työkavereitaan. Oulun Ruohonjuuresta löytyykin asiantuntemusta niin vegaanisten herkkujen, ravitsemuksen, luonnonkosmetiikan kuin kiinalaisen lääketieteenkin saralta.

Oulun Ruohonjuuren tuotevalikoimaa kehitetään aktiivisesti asiakkaiden toiveiden perusteella.