Ruohonjuuri Itäkeskus, Helsinki

Ruohonjuuri Itis palvelee Sinua ilomielin

Mitä iistimpää – sitä siistimpää!

Ruohonjuuri Itis

Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa. Myymälä sijaitsee kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnanaukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään. Kartta myymälän sijainnista. Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Ruohonjuuri Itis

Itäkeskuksen Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 16.3.2019 klo 11-17 – Argital-luonnonkosmetiikka
  • 21.3.2019 klo 12-18 – Foodin-superfoodit
  • 6.4.2019 koko päivän – Meikkipäivä Ruohonjuuressa, opastusta ja tarjouksia!
  • 18.4.2019 klo 16-19 – Goodio-raakasuklaat
  • 24.4.2019 klo 10-16.15 – Denttabs-hampaanpesutabletit
  • 26.4.2019 klo 13-19- Boho-värikosmetiikka: tule ilmaiseen pikameikkiin ja meikkausopastukseen!
  • 15.6.2019 klo 11-17 – Kaurilan saunan kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet

Ruohonjuuri Itis

Mahtavat asiakkaat ja keskinäinen kunnioitus menestyksen salaisuutena

Maailman itäisintä Ruohonjuurta luotsaava Karoliina uskoo onnistumisten salaisuuden löytyvän siitä, että kaikki itisläiset kunnioittavat toistensa työtä ja ovat siitä kiinnostuneita. ”Ja ennen kaikkea, asiakkaamme ovat aivan ihania ja heitä on ilo palvella”, Junkkari kiittelee.

Oli asiakas millä tuulella tahansa myymäläämme tullessaan, teemme parhaamme ilahduttaaksemme häntä ja palvellaksemme mahdollisimman hyvin. Kun huomaa työnsä kantavan hedelmää, on asioita mukavaa viedä eteenpäin”, selvästi positiivisessä kierteessä kiemurtavat ruohonjuurelaiset summaavat.

”Asiakaskuntamme on hyvin kansainvälistä, ja olemmekin tottuneet palvelemaan asiakkaita eri kielillä asiakaspalvelijasta riippuen. Rakastamme eri kulttuureita, ja on mahtavaa nähdä miten kulttuuririkkaus näkyy Ruohonjuuren koko henkilökunnassa ja Itiksen asiakaskunnassamme.”

Ruohonjuuri Itis

Itiksen kauppakeskuksen Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Karoliina Jaakkola, Myymäläpäällikkö/ Asiakaspalvelija: ”Biohakkerointi on minua kiinnostava aihe, eritoten sen Ayurvedinen aspekti. Suosin luomua, tuoreutta, gluteenitonta ja antioksidantti- rikasta elämää. Kaiken A ja O on kuitenkin keskushermoston vaaliminen ja hoitaminen, sillä stressi on pahinta myrkkyä elimistölle.”

Susanna Sarja, Tuotevastaava/ Asiakaspalvelija: ”Vaikka koen, että kaikki lähtee loppujen lopuksi mielentasolta niin puhdas ja ravitseva ruoka saa minut aina hymyilemään. Moninaisten ruokavaliokokeilujen jälkeen tällä hetkellä ruokavalioni elelee uteliaan, gluteiinittoman, yrttien, kokeilevan, puhtauden, irtokarkkien, marjojen, pizzan, pähkinöiden jne maastossa. Luonnonkosmetiikka on myös ehdoton valintani!”

Matilda Lanu, Hyllyttäjä/ Asiakaspalvelija: ”Puhdas lähiruoka, omasta kasvimaasta poimitut yrtit ja mökkimetsän mustikat ovat ihan parasta. On myös mielenkiintoista kokeilla uusia tuotteita sekä ruoka- että kosmetiikkapuolelta. Henkinen tasapaino on musta kaiken A ja O, mutta ruoalla voi sitäkin tukea.”

Tiina Lugasi, Visuaalinen vastaava/ Asiakaspalvelija: ”Minua kiinnostaa nopeasti valmistettava vegaaninen ruoka ja suosikkituotteitani ruokapuolella ovat Taifun-tofut sekä Pukka- ja Yogi -teet, joissa on ihanan voimakas maku. Olen siirtynyt käyttämään vain luonnonkosmetiikkaa ja suosikkituotteitani kosmetiikkapuolella ovat kasvoöljyt ja Konjac Sponge -kasvosieni. Paras hinta-laatusuhde on mielestäni Mossan Vitamin Cocktail -öljyllä, joka tuoksuu aivan ihanalta ja saa pienet juonteet katoamaan. Konjac Spongen päivittäisellä käytöllä finnit pysyvät kurissa.”Jeni Hjelt, Asiakaspalvelija: ”Minimalistinen elämäntapa inspiroi minua. Pidän erityisesti moneen käyttötarkoitukseen soveltuvista ja mahdollisimman luonnollisessa muodossa olevista tuotteista ja vältän muovia parhaani mukaan. Mielen ja kehon välinen yhteys kiehtoo minua sekä tasapainon löytäminen niiden välillä.”
Ruohonjuuri Itis