Itäkeskus

Itiksen Ruohonjuuri palvelee Sinua ilomielin

Mitä iistimpää – sitä siistimpää!

itis-WP

Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa. Myymälä sijaitsee kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnan aukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään. Kartta myymälän sijainnista. Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Itäkeskuksen Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 15.12.2018 klo 11-16 – Goodio-raakasuklaat
  • 19.12.2018 klo 12-18 – Foodin-superfoodit

 

Mahtavat asiakkaat ja keskinäinen kunnioitus menestyksen salaisuutena

Maailman itäisintä Ruohonjuurta luotsaava Karoliina uskoo onnistumisten salaisuuden löytyvän siitä, että kaikki itisläiset kunnioittavat toistensa työtä ja ovat siitä kiinnostuneita. ”Ja ennen kaikkea, asiakkaamme ovat aivan ihania ja heitä on ilo palvella”, Junkkari kiittelee.

Oli asiakas millä tuulella tahansa myymäläämme tullessaan, teemme parhaamme ilahduttaaksemme häntä ja palvellaksemme mahdollisimman hyvin. Kun huomaa työnsä kantavan hedelmää, on asioita mukavaa viedä eteenpäin”, selvästi positiivisessä kierteessä kiemurtavat ruohonjuurelaiset summaavat.

”Asiakaskuntamme on hyvin kansainvälistä, ja olemmekin tottuneet palvelemaan asiakkaita eri kielillä asiakaspalvelijasta riippuen. Rakastamme eri kulttuureita, ja on mahtavaa nähdä miten kulttuuririkkaus näkyy Ruohonjuuren koko henkilökunnassa ja Itiksen asiakaskunnassamme.”

Itiksen kauppakeskuksen Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Karoliina Jaakkola, Myymäläpäällikkö/ Asiakaspalvelija: ”Biohakkerointi on minua kiinnostava aihe, eritoten sen Ayurvedinen aspekti. Suosin luomua, tuoreutta, gluteenitonta ja antioksidantti- rikasta elämää. Kaiken A ja O on kuitenkin keskushermoston vaaliminen ja hoitaminen, sillä stressi on pahinta myrkkyä elimistölle.”

Susanna Sarja, Tuotevastaava/ Asiakaspalvelija: ”Vaikka koen, että kaikki lähtee loppujen lopuksi mielentasolta niin puhdas ja ravitseva ruoka saa minut aina hymyilemään. Moninaisten ruokavaliokokeilujen jälkeen tällä hetkellä ruokavalioni elelee uteliaan, gluteiinittoman, yrttien, kokeilevan, puhtauden, irtokarkkien, marjojen, pizzan, pähkinöiden jne maastossa. Luonnonkosmetiikka on myös ehdoton valintani!”

Matilda Lanu, Hyllyttäjä/ Asiakaspalvelija: ”Puhdas lähiruoka, omasta kasvimaasta poimitut yrtit ja mökkimetsän mustikat ovat ihan parasta. On myös mielenkiintoista kokeilla uusia tuotteita sekä ruoka- että kosmetiikkapuolelta. Henkinen tasapaino on musta kaiken A ja O, mutta ruoalla voi sitäkin tukea.”

Tiina Lugasi, Visuaalinen vastaava/ Asiakaspalvelija: ”Minua kiinnostaa nopeasti valmistettava vegaaninen ruoka ja suosikkituotteitani ruokapuolella ovat Taifun-tofut sekä Pukka- ja Yogi -teet, joissa on ihanan voimakas maku. Olen siirtynyt käyttämään vain luonnonkosmetiikkaa ja suosikkituotteitani kosmetiikkapuolella ovat kasvoöljyt ja Konjac Sponge -kasvosieni. Paras hinta-laatusuhde on mielestäni Mossan Vitamin Cocktail -öljyllä, joka tuoksuu aivan ihanalta ja saa pienet juonteet katoamaan. Konjac Spongen päivittäisellä käytöllä finnit pysyvät kurissa.”Jeni Hjelt, Asiakaspalvelija: ”Minimalistinen elämäntapa inspiroi minua. Pidän erityisesti moneen käyttötarkoitukseen soveltuvista ja mahdollisimman luonnollisessa muodossa olevista tuotteista ja vältän muovia parhaani mukaan. Mielen ja kehon välinen yhteys kiehtoo minua sekä tasapainon löytäminen niiden välillä.”