Ruohonjuuri Itäkeskus, Helsinki

Ruohonjuuri Itis palvelee Sinua ilomielin

Mitä iistimpää – sitä siistimpää!

Ruohonjuuri Itis

Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa. Myymälä sijaitsee kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnanaukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään. Kartta myymälän sijainnista. Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Ruohonjuuri Itis

Itäkeskuksen Ruohonjuuressa tapahtuu

  • 10.8.2019 klo 11-16 – Puhdistamon superfoodit
  • 27.8.2019 klo 12-18 – Nordic Health -vitamiinisuihkeet

Ruohonjuuri Itis

 

Ruohonjuuri Itis

Itiksen kauppakeskuksen Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Taru Kujala, myymäläpäällikkö

Susanna Sarja, Tuotevastaava/ Asiakaspalvelija: ”Vaikka koen, että kaikki lähtee loppujen lopuksi mielentasolta niin puhdas ja ravitseva ruoka saa minut aina hymyilemään. Moninaisten ruokavaliokokeilujen jälkeen tällä hetkellä ruokavalioni elelee uteliaan, gluteiinittoman, yrttien, kokeilevan, puhtauden, irtokarkkien, marjojen, pizzan, pähkinöiden jne maastossa. Luonnonkosmetiikka on myös ehdoton valintani!”

Matilda Lanu, Hyllyttäjä/ Asiakaspalvelija: ”Puhdas lähiruoka, omasta kasvimaasta poimitut yrtit ja mökkimetsän mustikat ovat ihan parasta. On myös mielenkiintoista kokeilla uusia tuotteita sekä ruoka- että kosmetiikkapuolelta. Henkinen tasapaino on musta kaiken A ja O, mutta ruoalla voi sitäkin tukea.”

Anna Kuusisto, Visuaalinen vastaava/ Asiakaspalvelija

 

Jeni Hjelt, Asiakaspalvelija: ”Minimalistinen elämäntapa inspiroi minua. Pidän erityisesti moneen käyttötarkoitukseen soveltuvista ja mahdollisimman luonnollisessa muodossa olevista tuotteista ja vältän muovia parhaani mukaan. Mielen ja kehon välinen yhteys kiehtoo minua sekä tasapainon löytäminen niiden välillä.”
Ruohonjuuri Itis