Deodorantti, RimitaDeo, 50 ml

Deodorantti, RimitaDeo, 50 ml
10,95 €
( 219,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
RimitaDeo-luonnondeodorantti taistelee rinta rottingilla hienhajua vastaan!

"RimitaDeo - ensimmäinen luonnonkosmetiikan deodorantti, joka ei ärsytä ihoa ja pitää!"

"RimitaDeosta olin lukenut ja kuullut hurjasti kehuja, ja päätinpä itsekin testata. Jo ensimmäisellä käyttökerralla ihastuin ikihyviksi! Todellakin pitävä deodorantti, teho ei petä. Freesin raikas tuoksu myös plussaa."

- Heidi

"Ihanan huumaava tuoksu, joka kestää koko päivän ja yön. Pitää myös epämiellyttävät hajut loitolla koko päivän, vaikka urheilisikin päivän aikana."

- Mirde

"Tämä ihanan tuoksuinen deudorantti toimii vaikka olisi miten hikiset paikat. Ei jätä pulaan"

- Inga

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Rimita Green-deodorantti valittiin Ruohonjuuren parhaaksi kotimaiseksi luonnonkosmetiikkauutuudeksi?

Raadin perustelut: “Rimita Green -deodorantti on teholtaan ylivertainen kainalokaveri, joka pitää hienhajut visusti kurissa. Kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte osoittaa sen, että tehokkaan deodorantin ei ole pakko tukkia hikirauhasia.”

Kotimainen, kahmalokaupalla kehuja kerännyt RimitaDeo -luonnondeodorantti on kainalokaveri ihan parhaasta päästä. RimitaDeo-deodorantti ei jätä pulaan hikisimmälläkään hetkellä vaan pitää pintansa sekä myötä- että vastamäessä.

Blogimaailmassa kosolti mainetta niittänyt ja ylivertaisia käyttökokemuksia kerännyt RimitaDeo -luonnondeodorantti ehkäisee tehokkaasti hienhajua ja fiiliksen raikkaana koko pitkän päivän.

Kyseessä on antibakteerinen deodorantti, jonka vaikuttavina aineina paistattelevat luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla.

RimitaDeo -luonnondeodorantissa on mieto, luonnollinen tuoksu. Tämä unisex-deodorantti sopii oikein oivallisesti sekä miesten että naisten kainaloihin.

RimitaDeo -luonnondeodorantti ei sisällä alumiinia, etanolipohjaista alkoholia tai ruokasoodaa. Se ei myöskään tahraa vaatteita tai aiheuta muutakaan tuhoa.

Testaa ja innostu itsekin - tätä deodoranttia henkilökuntammekin käyttää!

Rimita Green on äidin ja pojan luotsaama, pietarsaarelainen perheyritys, jota yhdistää aito halu tuoda ihmisille hyviä ja puhtaita vaihtoehtoja sekä intohimo puhtaisiin suomalaisiin marjoihin ja yrtteihin. Rimita-sana tulee perheenjäsenten etunimien alkukirjaimista ja Green kertoo puolestaan vihreistä arvoista.

Korkealaatuisuus tarkoittaa Rimita Greenille ensiluokkaisia raaka-aineita ja toimivia, kontrolloituja valmistusprosesseja. Kokeile ja totea hellävaraisten tuotteiden teho ihollasi!

Lisätiedot

  • EAN: 6430058870036,6430058870104
  • Ainesosat: Vesi, aloe vera lehtiuute*, oliiviuute*, glyseriini, trietyylisitraatti, setearyylialkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, sinkkirisiinoleaatti, rosmariiniuute*, laventeliuute*, sitruunan kuoriuute*, polyglyseryyli-3 kaprylaatti, oryza sativa starch (riisin siemenestä saatava polymeeripit. hiilihydraattiaines), kamomillauute*, kehäkukkauute*, myrttiuute*, parfyymi, ksantaanikumi, natrium bentsoaatti, bentsyylialkoholi, salisyylihappo, sorbiinihappo, natriumdehydroasetaatti, natriumalginaatti, sitruunahappo, maltodekstriini, limoneeni, linalooli, sitraali, kumariini.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Deodoranttipuikot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen