Paluu juurille – katse tulevaan!

Ruohonjuuren uusi, upea myymälä avautuu Helsingin ydinkeskustaan, Kalevantalon arvokiinteistöön Mannerheimintielle.
Paluu juurille – katse tulevaan!

Kun Ruohonjuuri vuonna 1982 perustettiin, sen ydinajatuksena oli vastuu tulevaisuuden sukupolville. ”Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään” - Ruohonjuuren perustamiskirja.

Tämän toimintaperiaatteen arvoa voi vain kunnioittaa ajassa, jota elämme. Pienestä, rohkeasta vapaaehtoisvoimin käynnistyneestä toiminnasta on kehittynyt ja kasvanut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelläkävijä. Matka Mannerheimintien VR:n makasiineilta on ihmisten tarina. Yhteisö, joka löysi ekologisen elämäntavan arkeensa, on kasvanut yleisöiksi. Ympäristötietoisuus, ymmärrys yksilön vastuusta sekä kulutustottumusten muutokset ovat kehittyneet yhdessä Ruohonjuuren toiminnan kanssa. 

Maaliskuun 24. päivä on tärkeä päivä Ruohonjuurelle. Yritys palaa Helsingin ydinkeskustaan, Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmaan, Kalevantaloon ja avaa uuden, pinta-alaltaan 700m2 kattavan lippulaivamyymälänsä kulttuuritekona kaupungille, jossa se syntyi. “Ruohonjuuri haluaa luoda kohtaamispaikan ystäville, jotka ovat kantaneet yritystä ja sen ajattelua eteenpäin vuosikymmenien saatossa. Haluamme kutsua yleisön innostumaan ja oppimaan kanssamme sekä kokemaan hyvinvoinnin ja luonnon merkityksen joka päivä” kertoo Ruohonjuuren toimitusjohtaja Päivi Paltola ja jatkaa: 

“Ruohonjuuren uuden myymälän avaaminen on paluu juurille ja samalla katse tulevaan. Ihmisten ympäristötietoisuus ja vastuullinen kuluttaminen ovat edelleen kasvussa. Uusi myymälä on moniaistillinen kohtaamispaikka, joka vie asiakaskokemuksen ja vastuullisen erikoiskaupan uuteen ulottuvuuteen. Ruohonjuuri on hyvän elämän edistäjä, ekosysteemi, joka yhdistää alan toimijoita. Meillä on asiakkaidemme ja muiden kumppaneidemme kanssa yhteinen tavoite: maailman muuttaminen paremmaksi - vaikka sitten tuote kerrallaan. Ruohonjuuri elää vahvasti ajassa ja luotaa toimintansa tulevaisuuteen, mutta sen perusarvot pysyvät. Tervetuloa juhlimaan 40-vuotis taivalta yhdessä kanssamme.”

kosmetiikka hyllyjä

Esillepanoja

Yhteydenotot:

Ruohonjuuri Oy, toimitusjohtaja Päivi Paltola 

paivi.paltola@ruohonjuuri.fi,  puh. 040 7688 704

Ruohonjuuren uuden vastuullisen myymäläkonseptin suunnittelusta ja sisustusarkkitehtuurista on vastannut Suunnittelutoimisto Amerikka Oy, pääsuunnittelusta Arkkitehdit Soini&Horto ja rakennuttamisesta kiinteistön omistaja Ylva. Vanhan pankkisalin muutos Ruohonjuuren uudeksi lippulaivamyymäläksi on tehty osana koko kiinteistön korjausrakennushanketta.

Ruohonjuuri on luomuun, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut hyvinvoinnin erikoiskauppa. Jokainen tuotteemme on parempi valinta ihmisen ja ympäristön kannalta. Ruohonjuurella on Suomessa 16 omaa myymälää sekä verkkokauppa. Kansainvälisesti meidät löytää ruohonjuuri.com sekä happyfoodstore.se.