Ruohonjuuri lanseeraa 40-v juhlavuoden tuotekokoelman

Kun Ruohonjuuri vuonna 1982 perustettiin, sen ydinajatuksena oli vastuu tulevaisuuden sukupolville. ”Ruohonjuuren toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin, joiden mukaan meillä ei ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään”. 
Ruohonjuuri lanseeraa 40-v juhlavuoden tuotekokoelman

Tämän toimintaperiaatteen arvoa voi vain kunnioittaa ajassa, jota elämme. Pienestä, rohkeasta vapaaehtoisvoimin käynnistyneestä toiminnasta on kehittynyt ja kasvanut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelläkävijä – ekosysteemi, joka yhdistää alan toimijoita. Ruohonjuurella on kumppaniensa ja asiakkaidensa kanssa yhteinen tavoite: maailman muuttaminen paremmaksi - vaikka sitten tuote kerrallaan. 


“Ihmisten ympäristötietoisuus ja vastuullinen kuluttaminen ovat edelleen kasvussa. Ruohonjuuri elää vahvasti ajassa ja luotaa toimintansa tulevaisuuteen, mutta sen perusarvot pysyvät”, Ruohonjuuren toimitusjohtaja Päivi Paltola kertoo.


Tästä inspiroituneena Ruohonjuuri on uudistanut ilmeensä ja  lanseeraa 40v juhlavuoden tuotekokoelman. Tuotteet on suunniteltu yhdessä Ruohonjuuren luottokumppanien kanssa ilmentämään luonnon kunnioituksen, hyvinvoinnin ja oikeudenmukaisuuden ilosanomaa. Tuotteiden valinnassa on huomioitu erityisellä tarkkuudella Ruohonjuuren eettiset periaatteet, joiden mukaan Ruohonjuuren asiantuntijat valikoivat harkiten kaikki Ruohonjuuren myymälöihin myyntiin päätyvät tuotteet. Ruohonjuuressa myytävät tuotteet ovat ekologisesti ja eettisesti korkealaatuisia ja sen vuoksi vastuullinen valinta niin ympäristön, eläinten kuin ihmistenkin kannalta.  


Ruohonjuuri 40 vuotta juhlakokoelman tuotteet, joiden ytimessä on suomalaisen luonnon ja metsän raaka-aineet yhdessä suomalaisten pienyritysten kanssa:


Ravintolisät ja superfoodit:


LUONNON VOIMA Yrttisekoitus by Nordic Herbs, valmistettu Kauttualla: Ruohonjuuri ja Nordic Herbs kehittivät yhteistyönä juhlavuoden kunniaksi mahtavan viiden yrtin ravinnekimaran tukemaan vastustuskykyäsi! Superjauheessa komeilevat mm. nokkosen-, voikukan-, mustaherukan- ja koivun lehdet sekä männynneulaset. 


ILO Ravintolisä by Rohtos Labs, valmistettu Oulussa: Iloa on henkinen ja fyysinen hyvinvointi, jota ruusujuuri vitamiinikimaran kera herättelee! Juhlavuotemme kunniaksi kehittelimme yhdessä Rohtos Labsin kanssa tämän riemullisen ravintolisän tukemaan positiivista mielialaa.


PUHDAS+ Kaurakuitu + polyfenolit + probiootit saatavilla juhlavuoden ajan vain Ruohonjuuresta, valmistettu Tuusulassa: Ravinteikas, gluteeniton kaurakuitu kera oliivinhedelmäuutteen polyfenolien on herkkävatsaisten ylin ystävä. Juhlavuoden kombossa mukana myös monipuolinen, kolme kantaa sisältävä maitohappobakteeriseos. Kääpä Health Reishiuutejauhe ja Pakuriuutejauhe  juhlavuoden ajan saatavilla yksinoikeudella Ruohonjuuresta keväällä, valmistettu Karjalohjalla: Maailman puhtain ja vahvin pakuriuutejauhe - Suomen Lapista tietenkin!
Pakuri panee vipinää punttiin ja tuo iloa eloon. Pohjolan karu luonto tarjoaa maailman puhtaimmat ja vahvimmat elämän eliksiirit - juhlavuoden kunniaksi Kääpä Health tuo Ruohonjuureen yksinoikeudella tyyneyttä, tasapainoa ja verevää voimaa edustavan reishiuutejauheen.


Luonnonkosmetiikka:

Kotimainen Circulove kokonaisvaltaisesti Fermentoitu ihonhoitosarja yksinoikeudella Ruohonjuuren myymälöissä ja verkossa. Tuotteet valmistetaan Tervakoskella ja raaka-aineista noin  85% tulee Suomesta.


FI-Natura sertifioidut kekseliäät, 100 % luonnolliset ja kokonaisvaltaisesti fermentoidut ihonhoitotuotteet ovat kotimaisen luonnonkosmetiikan tinkimätön taidonnäyte! Tuotteissa taikojaan tekevät suomen luonnon puhtaimmat öljyt ja kasvit kuten vadelma, mustaherukka, poimulehti, kaura ja hamppuöljy. Circulove  on syntynyt halusta tehdä hyvää ihmisille ja planeetalle. Circulove yhdistää puhtaan, raikkaan, luonnollisen kauneuden, sosiaalisen vastuun ja kiertotalouden suunnitteluajattelun neljässä tuotteessa. 

Circulove tuotteet

Circulove monitehotuotteet ihon haasteisiin: 

CALM rauhoittava kasvo- ja silmänympärysseerumi päivittäiseen käyttöön, mainio couperosa ja stressaantuneelle iholle. Green Beauty awards voittaja 2021

CLEAN misellipuhdistus- ja hoitoneste yhdessä.

DAY suojaava päivävoide SK 20, kevyt päivävoide suojaa myös näyttöpääte valon haitoilta.

SMOOTH hoitava kasvoöljy, mainio kuivalle ja aikuiselle iholle.

 


Hyvää tekevät herkut ja koti metsästä inspiroituneena


HAVU - Havupuu-uutesuklaa by Goodio, valmistettu Vantaalla: Ruohonjuuri, Goodio ja Karin Havupuu-uute laittoivat kaksi rakastettua alamme klassikkoa yhteen Ruohonjuuren juhlavuoden kunniaksi ja tuloksena syntyi aivan vastustamaton luomuherkku täynnä puhtia! 


KOIVUCHA - Koivunlehti-mustikkakombucha by The Good Guys, valmistettu  Pirkkalassa: Ruohonjuuri ja The Good Guys loivat yhdessä tämän pirteän pirskahtelevan juhlakombuchan, joka ammentaa makunsa suoraan suomalaisesta metsästä mustikan ja koivun voimin.


MÄNTY Pyykkietikka by Ole Hyvä, valmistettu Haminassa: Ruohonjuuren ja Ole Hyvän käsissä syntyi juhlavuoden kunniaksi tämä mainio luonnonystävän pyykkietikka, joka saa vaatteesi tuoksumaan puhtaalta Suomen metsältä. Se pitää pyykin pehmeänä, värit kirkkaana ja huolehtii jopa koneen puhtaudesta!  Mikä parasta, jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle 0,50 €.


Yhteydenotot:

Ruohonjuuri Oy, Asiakaskokemusjohtaja Päivi Korteniemi

paivi.korteniemi@ruohonjuuri.fi,  

Ruohonjuuri on luomuun, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut hyvinvoinnin erikoiskauppa. Jokainen tuotteemme on parempi valinta ihmisen ja ympäristön kannalta. Ruohonjuurella on Suomessa 15 omaa myymälää sekä verkkokauppa. Kansainvälisesti meidät löytää ruohonjuuri.com sekä happyfoodstore.se.