Oulun Ruohonjuuri avattiin ydinkeskustan kauppiaiden kannustuksella

Koko avajaispäivän ajan tunnelma on ollut onnellinen ja välillä suorastaan riehakas.
Oulun Ruohonjuuri avattiin ydinkeskustan kauppiaiden kannustuksella

Kun Oulun Ruohonjuuri avattiin uusissa tiloissa Kauppurienkadulla eilen torstaina 24.5, myymäläpäällikkö Satu Huusko itki onnesta.

Koko avajaispäivän ajan tunnelma on ollut onnellinen ja välillä suorastaan riehakas.

Sekä Oulun Ruohonjuuren asiakkaat että yhteistyökumppanit ovat tuoneet myymälään kukkia ja onnitelleet vuolaasti uuden myymälän avajaisten johdosta.

“Pekurinkulman ja Kauppurienkadun liikkeiden henkilökunta on käynyt meitä onnittelemassa ja yhteishenki lähialueen yrittäjien kesken vaikuttaa olevan ihan poikkeuksellisen hyvä”. Satu sanoo.

Pekurinkulman ja Kauppurienkadun yrittäjät uskovat Ruohonjuuren tuovan hyvää pöhinää lähikulmille. Tästä mainiosta meininigistä ounastellaan kaikkien hyötyvän.

“Ruohonjuuri haluaa tukea oululaisten yritysten ja kauppiaiden yhteisöllisyyttä ja hyvää henkeä. Haaveilen, että voisimme kesemmällä esimerkiksi järjestää yhteisen piknikin. Mielestäni on tärkeää pitää yhtä. Oulun keskusta-alueen eläväisyys on kaikkien yhteinen etu ja tavoite”, Huusko visioi.

Myös asiakkaat ovat ottaneet uuden isomman Ruohonjuuren innostuneina vastaan.

“Muutama asiakas tuntuu jopa liikuttuneen. Oululaiset ovat olleet erityisen kiinnostuneita etenkin luonnonkosmetiikkavalikoiman laajenemisesta. Uutuustuotteita pyritäänkin lisäämää nkoko ajan asiakkaiden toiveita herkällä korvalla kuunnellen”, myymäläpäällikkö Huusko kertoo.

Erityisen hyvin avajaispäivänä kaupaksi kävivät chia-siemenet, kookosöljy, viherjauheet ja luomuteet. Ajan hermolla olevat oululaiset tarttuivat myös innokkaina hyaluronihapposeerumiin ja amlalla rikastettuun hiusöljyyn.

 

Lisätietoja:

Satu Huusko, myymäläpäällikkö, Ruohonjuuri Oulu p. 044- 722 2780,satu.huusko@ruohonjuuri.fi


Johanna Koskinen, markkinointipäällikkö, Ruohonjuuri Oy, p. 050- 337 0072,johanna.koskinen@ruohonjuuri.fi