Voimaa viherjauheista!

Talven lähestyessä moni tuntee olonsa vetämättömäksi. Ruokavaliokin jää silloin helposti yksipuoliseksi, eikä vihreääkään löydy lautaselta tarpeeksi. Tähän on onneksi kätevä ratkaisu!
Voimaa viherjauheista!

Viherjauhe on helppo tapa lisätä päivittäistä antioksidanttien, vitamiinien ja mineraalien saantia. Etenkin jauheiden sisältämä klorofylli eli lehtivihreä on tärkeä kehon rakennusaine, joka auttaa kehoamme uudistumaan. Lehtivihreä lisää hapen määrää kehossamme, joka taas edesauttaa puhdistumista. Silloin haitallisten bakteerienkin on vaikeampaa selvitä hengissä, sillä ne eivät kestä happirikasta ympäristöä.

Kun lisäämme vihreän määrää ruokavaliossamme, elinvoimamme vahvistuu ja vaikutukset voivat näkyä mm. energian lisääntymisenä, ihon kirkkautena, mielen vireytenä ja ruuansulatuksen toiminnan vauhdittumisena.

Jo yksi annos viherjauhetta päivässä tuuppaa puhtia päivääsi ja tekee eetvarttia elimistöllesi! Viherjauhetta voit nauttia joko yksinään veden seassa tai vaikka lisätä sitä vaikka omenamehun tai smoothien joukkoon. Ruohonjuuren valikoimista löytyy laaja kattaus erilaisia viherjauheita - testaa esimerkiksi jotakin näistä ravintopommeista:

Foodin Viherjauheseos: Todella monipuolinen sekoitus ravinteikkaita vihreitä hellävaraisesti kylmäkuivattuna. Miedon makuinen; tällä jauheella on helppoa aloittaa viherjauheiden käyttö.

Puhdistamo Premium-viherjauhe + maitohappobakteerit: Tässä viherjauhesekoituksessa on mukana myös maitohappobakteereita! Molempien tuotteiden hyödyt tulevat siis kätevästi samassa purkissa.