Vesineutraalit Hydrophil-tuotteet ovat paremman maailman asialla

Ruohonjuuren valikoimista löytyvät Hydrophil-tuotteet ovat innovatiivisia, vesinautraaleja ja reilun kaupan pelisäännöillä tuotettuja hygieniatuotteita.
Vesineutraalit Hydrophil-tuotteet ovat paremman maailman asialla

Mitä vesineutraali tarkoittaa?

Vesineutraali on sellainen tuote, jonka vesijalanjäljen vaikutuksia pienennetään niin paljon kuin mahdollista ja jäljelle jäävät negatiiviset vaikutukset kompensoidaan.

Huoli hupenevista vesivarannoista johti Hydrophil-tuotesarjan perustamiseen

Kolmen Hampurista kotoisin olevan kaveruksen perustama Hydrophilin kantavana ajatuksen on toimia globaalisti kestävän vesijärjestelmän hyväksi. Vesi on ilman lisäksi tärkein elementti kasveille, eläimille ja ihmisille - koko maapallolle. Ilman vettä ei ole elämää! 

Vaikka peräti kaksi kolmasosaa maapallostamme on veden peitossa, tästä vain 3% on makeaa, juomakelpoista vettä. Juomakelpoisen veden resurssit eivät todellakaan jakaudu tasaisesti, sillä 2,2 miljardia ihmistä maailmanlaajuisesti elää ilman puhdasta juomavettä. 

Lisäksi 4,2 miljardia ihmistä elää ilman kunnollista vessaa ja viemäröintiä. Huono sanitaatio altistaa sairauksille ja osaltaan ylläpitää köyhyyttä. Nämä tosiseikat saivat Hydrophilin perustajat kiinnittämään erityistä huomiota juomakelpoisen veden niukkuuteen ja sen seurauksena syntyi vankkumaton halu suojella juomakelpoisen veden resursseja.

Yhtenä loppukesän päivänä vuonna 2013 kaverukset olivat pyöräretkellä keskustelun pyöriessä jälleen kerran niukkojen vesivarantojen ympärillä. Jutustelu kääntyi ajatukseen vesineutraaleista tuotteista. Vesineutraali on sellainen tuote, jonka vesijalanjäljen vaikutuksia pienennetään niin paljon kuin mahdollista ja jäljelle jäävät negatiiviset vaikutukset kompensoidaan.

Vesineutraaliuden lisäksi olennaista Hydrophilin tuotteissa on kestävyys ja reilu meininki tuotanto-olosuhteidenkin suhteen.  Sarjassa komeileekin lukuisia ekologisesti kestäviä ja kauniita kylpyhuonetuotteita, jotka on tuotettu vesineutraalisti, vegaanisesti ja reilusti.

Käyttämällä mahdollisuuksien mukaan resursseja, jotka eivät vaaranna maata tai juomavettä eivätkä vaadi keinokastelua voidaan vähentää merkittävästi vedenkulutusta ja saada ihmiset tietoiseksi vedenkulutuksen vaikutuksista. Hydrophil haluaa olla kiltti jokaiselle ja tästä syystä tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä niitä testata eläimillä. He uskovat myös, että reilu työ ansaitsee oikeudenmukaisen palkkion. He myös tuntevat henkilökohtaisesti tuotteiden valmistusketjun pienimpiin yksityiskohtiin asti ja näin varmistavat, että tuotteet tuotetaan oikeudenmukaisesti.

Hydrophil saippuatasku on valmistettu 100% sisalista, joka on luonnollinen, kestävä ja uudelleenkasvava materiaali. Lisäksi saippuatasku on muoviton ja biohajoava. Ja sen voi pestä 30 ° C: ssa. Yhdessä saippua ja saippuatasku luovat miellyttävän vaahdon ja saippuataskun pinta kuorii hellästi ihoa. Saippuataskuun saat myös kätevästi koottua kaikki ne pienet saippuapalat, jotka yleensä tippuvat käsistä.

Ruohonjuuren valikoimista löytyvät Hydrophil-tuotteet ovat innovatiivisia, vesinautraaleja ja reilun kaupan pelisäännöillä tuotettuja hygieniatuotteita.

Hydrophilin peltinen saippuarasia tarjoaa ihanteellisen säilytysmahdollisuuden kaikenkokoisille saippuapaloille, ja siinä on tilaa myös Hydrophil saippuataskulle. Saippuarasiassa saippua kulkee kestävästi mukana niin harrastuksissa, kylässä kuin matkoillakin. Tästä eteenpäin mikään ei estä kestävää suihkua, vaikka olisit liikkeellä.

Tuotteidensa myynnistä Hydrophil lahjoittaa 10% voittoa tavoittelemattomalle Viva con Agua -verkostolle, jonka tavoitteena on taata puhdas juomavesi ja perussanitaatio kaikille ihmisille ympäri maailman. Ostamalla Hydrophil tuotteita tuet myös näitä projekteja ja autat apua tarvitsevia ihmisiä.

Hydrophilin missiona on halu mahdollistaa kestävä ja vesineutraali kulutus arjessa. Heidän motostaan voimme kaikki ottaa mallia: Tee vähän paremmin joka päivä!