Uutta intoa kevätkauden siivouspuuhiin!

Kevätsiivous ei ole ikävä projekti, kun teet itsellesi selkeän siivouslistan ja palkitset itsesi urakan jälkeen. Voit myös jakaa siivouksen useammalle päivälle. Probiotic Craftin probioottisilla pesuaineilla lisäät entisestään siivousintoa kevään värittämiin päiviin.
Uutta intoa kevätkauden siivouspuuhiin!

Kevätsiivous ei ole ikävä projekti, kun teet itsellesi selkeän siivouslistan ja palkitset itsesi urakan jälkeen. Voit myös jakaa siivouksen useammalle päivälle (ja palkita itsesi useana päivän, vink vink). Siivousfiilikseen pääset laittamalla suosikkisoittolistasi soimaan ja lisäämällä piristäviä eteerisiä tuoksutippoja diffuuseriin. Houkuttele ystäväsi siivousavuksi ja kokatkaa siivouksen päätteeksi herkullinen illallinen yhdessä.

Probiotic Craftin probioottisilla pesuaineilla lisäät entisestään siivousintoa kevään värittämiin päiviin.

- Aloita ikkunoiden pesulla. Ajoita tehtävä puolipilviseen, mukavan leutoon kevätpäivään. Liian lämmin ja aurinkoinen sää kuivattaa ikkunat turhan nopeasti jättäen lasiin raitoja. Liian kylmä sää taas jäädyttää siivoojan näpit. Imuroi myös ikkunoiden välit, pyyhi sälekaihtimet ja tuuleta tai tarvittaessa pese verhot.

- Pese kylpyhuone ja sauna. Probiotic Craftin kylpyhuoneen puhdistusaine irrottaa sitkeimmätkin tahrat ja pinttymät pesualtaasta, kaakeleista ja saunan ovesta. Kylpyhuoneen puhdistusaine on kehitetty erityisesti kalkkikertyminen puhdistamiseen ja tahmaisten suihkukaapin nurkkien kiillotukseen. Laita kiuas lämpenemään ja palkitse itsesi urakan päätteeksi hyppäämällä rentouttaviin löylyihin puhtaan tuoksuisessa saunassa.

- Käy läpi kodin kaapit ja komerot. Onko siellä jotain sellaista tavaraa tai vaatetta, jota et ole käyttänyt pitkään aikaan? Mitä jos veisit käyttämättömät aarteesi kirppikselle tai lahjoittaisit eteenpäin. Näin niistä tulee jonkun toisen aarteita. Kaapit voi järjestelyn yhteydessä pyyhkiä helppokäyttöisellä Probiotic Craftin Yleispuhdistussuiheella.

- Peitot ja tyynyt suositellaan pestävän vähintään kerran vuodessa. Jos teit sen joulusiivouksen aikaan, keväällä riittää tunkkaisten petivaatteiden tuuletus parvekkeella tai pihalla. Pese lakanat ja lisää pesuaineen sekaan muutama pisara laventelin tuoksuista eteeristä öljyä luodaksesi makuuhuoneeseen rauhallisen tunnelman. Tuoksumaailmaan kannattaa valita ruusua tai Ylang ylangia, mikäli haluat palkita itsesi ja siivousavuksi houkuttelemasi puolison toisenlaisella tunnelmalla. Probiotic Craftin lootusuutetta sisältävä pyykinpesuaine on riittoisaa ja tekee lakanapyykistä ihoa hivelevän pehmeää ja puhdasta.

- Siivoa keittiö kaappeja myöten. Nyt on hyvä hetki valmistaa hävikkiruokaa kaapin perältä löytyvistä jämäpurkeista tai pian vanhenevista raaka-aineista. Käy läpi myös jääkaapin purnukat. Probiotic Craft Yleispuhdistusaine soveltuu loistavasti keittiön kaappien ja pintojen puhdistamiseen. Pese lavuaari ja pölyä keränneet astiat hyaluronihappoa sisältävällä astianpesuaineella, joka hoitaa ja kaunistaa myös käsiesi ihoa.

- Huolla viherkasvit ja kukat. Siirrä kasvit tarvittaessa isompiin ruukkuihin, vaihda mullat, lannoita ja nypi kuihtuneet lehdet pois. Myös viherkasvit keräävät pölyä, kuten kortiste-esineetkin. Vie kasvit suihkuun ja anna niiden kuivua sillä aikaa, kun pyyhit koristeet, hyllyt, kukkapöydät ja muut pinnat.

- Lattioiden pesu kannattaa suorittaa viimeisenä, pölyjen pyyhkimisen, kukkamultien siivoamisen ja imuroinnin jälkeen. Probiotic Craftin Lattianpesuaine sisältää lattioitasi hellivää hasselpähkinäöljyä. Lisää myös mieleistäsi eteeristä tuoksua pesuveteen sekä imurin pölypussiin, jotta siivoaminen on hauskempaa!

Probiotic Craftin ylellisen kauniit pesuaineet sisältävät ainutlaatuisten luonnollisten raaka-aineiden lisäksi myös probioottisia bakteereita, jotka auttavat ylläpitämään ihanteellista bakteeritasapainoa kotonasi. Probiotic Craftin pesuaineet lisäävät kotisi hyvis mikrobeja, toisin kuin perinteiset pesuaineet, jotka poistavat kodin pinnoilta huonojen bakteerien lisäksi ne terveellisetkin bakteerit. Hyvät probiootit auttavat myös pidentämään pesuvälejä ja hillitsevät huonojen bakteerien kasvua neutraloiden ikävien tuoksujen muodostumisen.

Kaiken tämän ihanuuden lisäksi Probiotic Craftin ekopuhdistustuotteet ovat tietysti myös ympäristöä kunnioittavia. Kasvipohjaiset tuotteet eivät sisällä mitään haitallisia kemikaaleja tai muita luontoa kuormittavia ainesosia. ECOCERT –sertifioidut Probiotic Craftin tuotteet ovat 100% biohajoavia, vegaanisia ja pakattu kierrätettyyn muoviin. Probiotic Craftin tuoksuttomat ja säilöntäaineettomat pesuaineet ovat ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymiä, joten sarja sopii erinomaisesti herkkäihoisten ja tuoksuallergikkojen siivouskaappiin.

 

Kirjoittaja: Laura Eskola