Pyykkäyksen uusi supersankari – Probiotic Craft hajunpoistaja

Hellät hyvästit hankalillekin hajuille! Hajunpoistaja taikoo juoksukengistäkin löyhkät loitommalle tehden pieniä ihmeitä arkemme parantamiseksi. Uusi ja innovatiivinen hajunpoistaja pidentää pesuvälejä ja siten vähentää pyykin määrää huomattavasti.
Pyykkäyksen uusi supersankari – Probiotic Craft hajunpoistaja

Mikä ihmeen hajunpoistaja? Uusi ja innovatiivinen hajunpoistaja pidentää pesuvälejä ja siten vähentää pyykin määrää huomattavasti. Hajunpoistaja on rikastettu probiooteilla, eli hyvillä bakteereilla. Usein epämiellyttävät hajut johtuvatkin huonoista bakteereista, jotka lisääntyvät nopeasti. Probiootit auttavat ehkäisemään huonojen bakteerien lisääntymistä ja siten ehkäisemään epämiellyttävien hajujen muodostumista.

Harventuneet pesukerrat tarkoittavat myös ympäristöystävällisempää siivousta; vähemmän veden kulutusta, vähemmän muovisia pesuainepurkkeja, vähemmän luonnon saastumista. Vaatteita ja lakanoita ei tarvitse pestä niin usein kuin luulet. Vaatteiden virkistäminen hajunpoistajalla siirtää pesua tuonnemmaksi ja pitää vaatteet siistinä pitkään.

Miten hajunpoistajaa käytetään?

Vaatteet: Arkaluontoiset ja herkät materiaalit, kuten villa, silkki ja luonnonpuuvilla saattavat menettää muotonsa, kutistua tai kulua jos niitä pestään usein tai väärin. Mitä vähemmän peset arvokkaampia juhlavaatteitasi, sen pidempään ne psyvät uudenveroisina. Elvytä vaatteet hajunpoistajalla – suihkaise ennen tai jälkeen käytön. Älä pese puhdasta, voit raikastaa tunkkaiset vaatteet helposti hajunpoistajalla. Puoliksi käytetyt vaatteet heräävät uudelleen henkiin parilla suihkaisulla ja pesupäivää voi taas siirtää muutamalla päivällä.

Vuodenaikojen vaihtuessa: Kun pakkaat talvivaatteet pois, suihkaise niihin hajunpoistajaa, jotta ne eivät haise tympeältä säilytyksen jälkeen. Kun kaivat kevät- ja kesävaatteesi esiin varastosta, puhtaatkin vaatteet saattavat tuoksahtaa ummehtuneelta. Hajunpoistaja auttaa tässäkin tilanteessa. Itseasiassa koko kellarin tai ullakon sisältö kannattaa käsitellä hajunpoistajalla!

Lemmikit: Jokainen lemminkin omistaja tietää, ettei eläimet aina tuoksu miellyttävältä. Voit suihkuttaa hajunpoistajaa lemmikkien peteihin, vaatteisiin ja jopa kissanhiekkalaatikkoon ehkäistäksesi eläimelliset tuoksut. Probiotic Craftin tuotteet ovat täysin turvallisia myös lemmikeille.

Urheilvaatteet: Aktiivinen elämäntapa tarkoittaa jatkuvasti täyttä pyykkikoria. Käytä hajunpoistajaa ennen ja jälkeen treenin, niin sinun ei tarvitse pestä urheiluvaatteita jokaisen treenin jälkeen ja vältyt valtavilta pyykkivuorilta. Hajunpoistaja ehkäisee hienhajun tarttumista vaatteisiin. Erityisen näppärä hajunpoistaja on treenikenkien raikastamiseen, jotka on vaikea puhdistaa.

Matkalla: Hajunpoistaja on retkeilijän, reissaajan ja vaeltajan pelastus. Nakkaa pullo rinkkaan mukaan, suihkaise tunkkaisiin vaatteisiin ja jatka matkaasi raikkaan tuoksuisena! Hajunpoistajaa kannattaa suihkia myös telttailun jälkeen sekä telttaan, makuupussiin, makuualustaan että rinkkaan, niitä kun on hankala pestä. Siellä missä vaatteiden vesipesu ei onnistu, hajunpoistaja pelastaa.

Kodin pinnat: Kosteat ja lämpimät pinnat ovat suotuisia olosuhteita bakteerien kasvulle. Suihkuta hajunpoistajaa keittiön tasoille, kaappeihin ja roskakorin pohjalle ehkäistäksesi ikävien tuoksujen syntymisen. Myös kylpyhuoneen jatkuvasti kosteisiin nurkkiin bakteerit tykkäävät asettua. Hajunpoistaja ei pelkästään ehkäise hajujen muodostumista, mutta sen sisältämät hyvät bakteerit myös syrjäyttävät huonot, ikäviä tuoksuja aiheuttavat bakteerit.

Petivaatteet: Suihkuta hajunpoistajaa sänkyyn ja peittoon sekä tyynyihin kolmen kuukauden välein; probioottiset bakteerit tuottavat entsyymeitä, jotka hajottavat sänkyyn kerääntyneet ihosolut. Tämä tarkoitta, ettei pölypunkeille ole ruokaa, ja varmistaa siten allegiaystävällisen makuuhuoneen.

 

Kirjoittaja: Laura Eskola