Taiga Cosmetics

Taiga Cosmeticsin luonnonkosmetiikkatuotteet kumpuavat rakkaudesta Suomen Lappiin. Sarjaa luotaessa ajatuksena oli tarjota pala Lappia luonnollisesti iholle, pohjoisen tuulahduksena.
Taiga Cosmetics

Taiga Cosmetics eroaa edukseen monipuolisuudellaan ja raikkailla unisex-tuoksuillaan  Vaikuttavien aineiden pitoisuudet tuotteissa huomattavan suuret, jolloin tuotteet ovat siis tehoa tulvillaan. Erityismaininnan ainutlaatuisuudestaan ansaitsee Chaga Night Cream -pakurivoide, jossa pohjoisen puhdas pakuri todella tekee taikojaan.

Taiga-tuotteiden aktiiviraaka-aineina hyödynnetään Lapin luonnon supertehoaineita. Taiga Cosmetics on premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka on jaettu kolmeen eri ihohoitosarjaan: Herkkä iho, Normaali iho sekä Ikääntyvä iho.

- Käytämme tuotteissa runsaasti Lapin havupuiden sekä marjojen siemenöljyjen tehoaineita. Ravinnerikkaat, runsaasti antioksidantteja ja lignaaneja sisältävät tehoaineet hoitavat ja uudistavat ihoa luonnollisen elinvoiman avulla.  Lapin marjoissa on eniten antioksidantteja pitkän valoisen kesän vuoksi. Puu-uutteet puolestaan sisältävät ihoa uudistavia lignaaneja. Käytämme tuotteissamme mm. puolukan, mustikan ja tyrnin siemenöljyjä sekä männyn kuusen ja koivun arvokkaita uutteita, Susanna ja Harri Vaismaa sarjaa valmistavasta Frescon-yrityksestä kertovat.

- Halusimme tuoda pohjoisen luonnon ainutlaatuiset ominaisuudet jokaisen iholle, siksi loimme unisex luonnonkosmetiikkasarjan, jossa hyödynnämme Lapin luonnon tehoaineita. Siitä nimikin juontaa juurensa: Taiga eng. tarkoittaa pohjoista havumetsävyöhykettä.

Luonnonkosmetiikkaa paremman maailman puolesta

Luonnon monimuotoisuuden säilyminen ja luonnollinen ihonhoito ovat Taiga Cosmetics -sarjan valmistajille tärkeitä asioita. Taiga-sarjan COSMOS Natural -sertifikaatti takaa sen, että tuotteet täyttävät sertifiointitahon asettamat tiukat luonnonkosmetiikan kriteerit raaka-aineiden, tuotannon, pakkausten, eettisyyden, kierrätettävyyden ja ympäristöystävällisyyden osalta.

Taiga Cosmetics tuotteet kehitettiin alusta lähtien kokonaisuutena huomioiden eri ihotyypit ja tuloksena oli 18 eri kasvojenhoitotuotetta. Sen vuoksi tuotekehitysprosessi olikin pitkä. Mukana tuotekehityksessä oli laaja-alaisesti kauneuden hoidon ammattilaisia tuotekehityskonsulteista ja -kemisteistä, kosmetologeista, sekä toksikologeista lähtien. Tehokkaan luonnonkosmetiikan lisäksi tavoitteenaan oli luoda moderneja tuotteita. Tästä yhtenä esimerkkinä PHA-happoa sisältävä kevyesti ihoa kuoriva yövoiteemme Taiga PHA Night Cream.

Jokainen Taigan Cosmetics ihonhoitosarja sisältää kuusi tuotetta kasvojen ihonhoitoon.

Sarjan suosituin tuote on Anti-Age sarjan 24 H Cream, jossa yrimekkäästi yhdistyvät sekä yö- että päivävoide. Voide säilyttää ihon kimmoisana ja elinvoimaisena. Kaikki Taigan 24 H-voiteet on pakattu ihastusta herättäneeseen ilmatiiviiseen pumppupurkkiin, voiteet ovat olleet kaiken kaikkiaan erittäin pidettyjä.
Suosiossa mitattuna toista sijaa pitää Anti-Age sarjan Vitamin C Serum, joka on saavuttanut runsaasti viiden tähden arvosteluja käyttäjiensä keskuudessa. Kokonaisuudessaan Anti-Age sarjan on koettu lunastavan annetut lupaukset, ja sana tuotteiden toimivuudesta on kiirinyt jo näinkin lyhyenä aikana.

Taigan taustalla vaikuttava yrittäjäpariskunta Susanna ja Harri Vaismaa käyttävät luonnollisesti sarjan tuotteita myös itse.

- Minulle  kysymys sarjan lempituotteesta oli vaikea, olen käyttänyt Taigan eri sarjojen tuotteita koko tuotekehityksen ajan ristiin. Tykkään niin monista! Kun nyt pitää valita, niin sanon: yhdistelmä 24 H Cream Sensitive ja C-Vitamiini Seerumi Anti-Age. Seerumi imeytyy nopeasti ja sen ravitsevat tehovaikutukset näkyvät jo muutaman käyttökerran jälkeen. 24 H voide viimeistelee hoidon jättäen sen ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi. Näin viiden kympin korvilla mietin voiko ihoni jopa nuortua?, Susanna suosittelee.

Harrin suosikiksi on sen sijaan noussut Chaga Night Cream Sensitive, eli pakurivoide, joka on tiettävästi ainoa luonnonkosmetiikkasertifioitu pakuria sisältävä kasvovoide.

- Pakuri on minulle vanha tuttavuus sisäisesti nautittuna, nyt tätä superfoodia saa iholle. Voide sisältää myös kuusenoksatyviuutetta, jolla on rauhoittava ja erityisen ravitseva vaikutus iholle. Parran ajon jälkeen nämä ovat tärkeitä asioita. Tuote sopii couperosa iholleni ja pigmenttihäiriöiden tasoittamiseen, Harri kehuu.

Taigan taustalla vaikuttava yrittäjäpariskunta Susanna ja Harri Vaismaa käyttävät luonnollisesti sarjan tuotteita myös itse.

Herkän ihon ylimmät ystävät

Herkän ihon omaaville loistava valinta on  Taiga-sarjan Sensitive-linja, joka on hajusteeton (pois lukien Chaga Night Cream, jossa on mieto lakritsainen tuoksu eteerisistä öljyistä). Sensitive-linjan tuotteet soveltuvat myös psoriaattiselle, atooppiselle, couperosa- ja ruusufinni-iholle. Monet tuotteita käyttäneet ovat saaneet apua ihohaasteisiinsa.

Oivallisia valintoja ikääntyvälle iholle

Ikääntyvälle iholle loistokumppani on Taigan Anti-Age -linja. Superravinteikkaana ja -kosteuttava se palvelee parhaiten ikääntyvän ihon tarpeita.

Anti-Age -sarjan tuotteita suositellaan +45-vuotiaille. On kuitenkin kannattavaa yhdistellä eri ihonhoitosarjojen tuotteita, ihon vaatimusten ja omien mieltymysten mukaan. Anti-Age -sarjan tuotteita voi hyvin käyttää myös nuoremmalla iholla, mikäli iho vaatii enemmän kosteutusta tai ravinteita. 

All Skin Type -linja soveltuunimensä mukaan ihan kaikille, esimerkiksi kesäkäyttöön, jolloin iho ei vaadi niin täyteläistä kasvovoidetta, vaan kevyemmän koostumuksen omaava voide riittää.

Unisex-luonnonkosmetiikkaa Lempäälästä

Taiga Cosmetics on Lempäälässä kehitetty ja valmistettu eläinkokeeton, vegaaninen ja COSMOS Natural -sertifioitu unisex-luonnonkosmetiikkasarja. Taiga Cosmetics tuotteiden keskiössä ovat Lapin supertehoaineet, laatu ja monipuolisuus, eikä näiden tehoaineiden pitoisuuksissa ole säästetty.

Taigan ihonhoitosarjojen laaja ja laadukas valikoima helpottaa kuluttajaa löytämään itselleen sopivat tuotteet herkän, normaalin tai ikääntyvän ihon hoitoon.

- Meillä Suomessa on runsaasti kullanarvoisia raaka-aineita, joten miksi emme hyödyntäisi niitä. Jos muistelemme, että mistä kaikki lähti, niin Taigan tarina on alkanut rakkaudestamme Suomen Lappiin ja sen karun kauniin luonnon supertehoaineisiin, Susanna ja Harri Vaismaa toteavat.

Myös pakkaukset ihastuttavat innovatiivisuudellaan

Taigan pakkausmateriaalin suunnittelussa ja valinnassa helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikissa kasvovoiteissamme on nerokkaaksikin kutsuttu ilmatiivis, hygieeninen, avattava ja lukittava purkki. Kasvovoiteidemme käyttö on helppoa, purkki naksautetaan kääntämällä auki, painallus tai pari ja purkki naksautetaan kääntämällä kiinni.