Tässä pesussa ei luontokaan likaannu!

Pyykki- ja siivousjumppa sujuu tanssin lailla niin mökki- kuin kotioloissakin - kunhan vaan nappaa apurikseen toimivat ja turvalliset ekopesuaineet!
ekologiset pesuaineet

Ruohonjuuresta löytyvät Ecover Essential -ekopesuainekimara on Ecocert-sertifioitu tuotesarja, joka on ystävällinen niin iholle kuin ympäristöllekin.

Sarjan erikoispiirteenä ovat 100-prosenttisesti luonnolliset hajusteet, joiden avulla tujautat arkeesi ripauksen aromaterapiaa. Aistelejasi hemmottelevat tuoksut ovat sitruuna, kamomilla, laventeli, eukalyptus, mänty ja minttu. Italialaisista sitruunoista peräisin oleva tuoksu vie sinut keskelle Pielmonten maisemia samalla kun luuttuat lattiaa. Kamomillan sankariominaisuus puolestaan perustuu siihen, että kamomilla muuttaa rauhoittavalla tuoksullaan kodin huoneet lähes stressittömiksi ja melkein rauhallisiksi. Laventelin mukana puolestaan matkustat Provencen autuaille kedoille ja heität arkihuolesi kauas pois! Eukalyptus, mänty ja minttu täydentävät mietojen tuoksujen säihkyvän sinfonian. Eikä siinävielä kaikki: tuotteiden huolellisesti valitut komponentit takaavat sen, että ne sopivat herkimmällekin iholle.

Ecover Essential -sarjan kaikkien pesuaineiden ainesosat ovat vastuullisesti hankittuja, luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä ole tietenkään testattu eläimillä. Pesuainepullot on valmistettu 75-prosenttisesti kasviperäisestä muovista ja 25-prosenttisesti kierrätysmuovista.

Sarja valmistetaan Ecoverin omassa tehtaassa Belgian Mallessa. Ecocert-sertifikaatti takaa sen, että tuotesarjan valmistuksessa on lainsäädäntöä tiukemmat ympäristöstandardit.

Valmiina siivousvallankumoukseen tai ainakin kevätsiivoukseen?!


Ecover Essential -tuotteet ovat varsin suorituskykyisiä ja jatkavat vuonna 1979 perustetun Ecoverin valitsemalla tiellä, jonka päässä on puhtaan maailman vallankumous mahdollisimman ekologisin keinoin. Ecover kiinnittääkin erityistä huomiota tuotteiden biologiseen kiertoon materiaalien hankinnasta ja tuotannosta aina biohajoavuuteen saakka. Konkreettisten tekojensa ansiosta Ecoverille on myönnetty vastuullisuus- jaympäristöpalkintoja. Palkitsijoina ovat toimineet mm. YK ja Time Magazine.

Jos siivousvimma iskee kevään kynnyksellä ja jos miedot tuoksut miellyttävät aisteja, piipahda Ruohonjuuressa hakemassa ensiapua. Tervetuloa kevät, kesä ja kärpäset. Eläköön siivous!

Kirjoittaja: Samuli Lyly-Yrjänäinen

Osta Ecover Essential -tuotteet verkkokaupastamme >>

Lue myös:

Ecover Essential: Voiko pyykäten pelastaa maailman? >>