Syystalvi on levon ja rauhoittumisen aikaa

Syystalven kuukaudet voivat tuntua pitkiltä ja uuvuttavilta - mutta ehkä sillä on tarkoituksensa.
Syystalvi on levon ja rauhoittumisen aikaa

Syksyn kääntyessä kohti talvea luonto asettuu hiljalleen lepoon. Myös monella meistä ihmisistä energiat tuntuvat hiipuvan, jonka seurauksena väsymystä pukkaa.

Entä, jos emme pyristelisikään vimmaisesti pirteyttä kohti vaan hyväksyisimme sen sen, että syksyllä lienee ihmisenkin aika levätä ja rauhoittua.

Syystalven mukanaan tuoma pimeys koettelee mutta toisaalta myös tyynnyttää rauhattoman mielen. Kun keväinen valo vaatii toimeliaisuuteen, syksyinen pimeys sallii tekemättömyyden. Mitä jos pitäisimmekin taukoa uutterasta suorittamisesta ja ottaisinme iisisti. Ottaisimme asenteeksemme armollisuuden ja hyväksyisimme sen, ettei aina tarvitse ponnistella hampaat irvessä harmaan kiven läpi.

Sinä riität

Aika on uurastuksen ja aika on myös levon. Syystalvi suorastaan kutsuu vilahtamaan viltin alle herkullisena höyryävän teekupposen kanssa. Levossa ja rauhoittumisessa ei ole mitään pahaa - sohvalle käpertyminen auttaa latautumaan ja joutilaisuuden hetket saattavat saada luovuudenkin kukkimaan. Jos näin ei tapahdu, se ei haittaa. Joka tapauksessa: sinä riität.

Syystalvi lutviutuu huomattavasti lempeämmin, kun suostut päkistelemättä loppusyksyn verkkaisempaan rytmiin. Otetaan mallia lepoon valmistautuvasta luonnosta!

Vaikka syksyllä ei siis varmastikaan ole villiintymisen aika, on nyt oivallinen kausi ruokkia villiä sisällämme. Hapatetut tuotteet vaalivat suolistomme tuikitärkeää bakteerikantaa, saavat villiyden suorastaan rehottamaan. Kuten hyvin tiedetään; monipuolinen mikrobisto hoitaa terveyttämme varsin kokonaisvaltaisesti. Suoliston ja aivojen välillä on yhteys, jota tulee meidän vaalia.

Lämpimiä juomia syystalven seuralaisiksi

Syystalven harmaista päivistä ja pimeistä illoista voi siis ammentaa elämäänsä tyyneyttä ja rauhaa. Nyt on aika antautua sille!  

Ruohonjuuresta löytyy aimo kimara toinen toistaan houkuttelevampia juomia, jotka lämmittävät sekä kehoa että mieltä.

Esimerkiksi latte-aineksista on mistä valita: maistuisiko tasapainottava reishi-latte, vastustuskykyä vantteroittava kurkuma-latte, ravinteikas matcha-latte tai vatsaa hellivä, hermostoa tukevalla lion´s manella ryyditetty sikuri-latte

Vuoden parhaaksi lämpimäksi juomaksi valittu Foodin Flow-kaakao nostaa mielen arjen yläpuolelle. Flow-kaakaossa muhii mahtia! Foodin-sarjan pieteetillä kehitelty Flow-kaakao on funktionaalinen kaakaojuomajauhesekoitus, joka sisältää aivojasi kutkuttelevan kombinaation ravinteita. Suorastaan hekumallinen kaakaoflow syntyy maukkaan kaakaojauheen ja kookosmaitojauheen ympärille.

Tee elämys itsellesi ja harrasta hyvää tekevää hemmottelua ihan joka päivä! Pienestäkin hetkestä voi sukeutua iso ilo! Ruohonjuuresta löydät satapäin tee-elämyksiä, jotka saavat makuhermosi helisemään. Tervetuloa apajillemme!

Ruohonjuuresta löytyy aimo kimara toinen toistaan houkuttelevampia juomia, jotka lämmittävät sekä kehoa että mieltä.

Tuoksua ja tunnelmaa eteerisistä öljyistä!

Diffuusorit, tuoksulamput ja nebulisaattorit laitetaan syys-talvella pöhisemään eteerisistä öljyistä, joiden tuoksut hoitavan lempeästi ja hellävaraisesti. Myös suitsukkeet ja mehiläisvahakynttilät sopivat talviseen tunnelmointiin.

Tempaudu tuoksujen maailmaan Ruohonjuuressa - meillä on, mistä valita.