Suolasaippua – ihonhoidon salainen ase

Joko tunnet Himalajan suolasaippuan? Täydellisen ihon salaisuudeksikin suitsutettu kristallisuolasaippua puhdistaa ja desinfioi ihoa kevyesti.
Himalajan suolasaippuaSuolasaippua sitoo ihoon kosteutta sen mineraalien ravitessa ja parantaessa ihon yleistä hyvinvointia. Moni onkin kokenut kristallisuolasaippuan parantaneen ihonsa kuntoa ja pienentäneen jopa ihohuokosia. Suolasaippuasta on saatu myös kaivattua apua finnejä ja muita epäpuhtauksia vastaan taisteltaessa.

Suolasaippuan käyttö:


Himalajansuolasaippua on sellaisenaan kova möhkäle, joka suoraan ihoon hierottaessa saattaa naarmuttaa ihon pintaa. Siksi kasvojen ihoa hoidetaankin ”mutkan kautta” hieromalla suolasaippuaa ensin kosteisiin käsiin - ja vasta käsien kautta hellästi kasvoille. Mineraalirikkaan suolan kannattaa antaa vaikuttaa iholla muutaman minuutin ajan ja vasta sitten ylimääräinen suola huuhdellaan pois.

Suolasaippuakäsittelyn jälkeen kasvojen iholle levitetään kosteusvoide. Vaikka maanmainio ihonhoitoaine onkin, ei suolasaippua valitettavasti poista meikkejä. Meikinpoistoon tarvitset siis puhdistusmaidon tai –vaahdon ja vasta sen jälkeen suolasaippua pääsee työhön ihanan ihosi auttamiseksi.

Himalajansuolasaippualla voi myös hyvin hellävaraisin liikkein kuoria vartalon ihoa. Jos ihosi on herkkä ja se tuntuu naarmuuntuvan, hiero saippuaa pesusieneen ja vasta sen kautta vartalosi iholle.

Koska suolasaippua tosiaan on ihan silkkaa suolaa, kannattaa varoa laittamasta sitä haavoihin – muuten kirvely on taattu. Myös silmiä ja herkkää silmänympärysihoa on syytä varoa.KRISTALLISUOLASAIPPUA ON HENKILÖKUNTAMME SUURSUOSIKKI:

Kristallisuolasaippua on ihana ja monikäyttöinen tuote, jolla voi pestä kasvot, kädet ja vaikka koko vartalon. Iho tuntuu ihanalta pesun jälkeen. Kristallisuolasaippua on luontaisesti desinfioiva ja kaunistus kylpyhuoneen lavuaarin reunalla. Se on todella riittoisa ja myös ainesosaluettelo on ihastuttavan lyhyt - ainoastaan kristallisuola.” - Jeni

 

Osta suolasaippua Ruohonjuuren verkkokaupasta >>