Studio Yin: Mieliruokaa ja hyvän olon hippusia

Ruohonjuuren asiakkaiden suosimia Mindfuel- ja Karma Bites -tuotteita maahantuova Studio Yin on kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon erikoistunut yritys, jonka toimintaan kuuluu monipuolinen jooga- ja pilates- tuntien tarjonta, kehonhuollon palvelut, hyvinvointiretriitit ja terveellisten tuotteiden myynti ja maahantuonti. Pienessä perheyrityksessä puurtaa kaikkien neljän perheenjäsenen lisäksi viitisentoista yhteistyökumppania ja liikunta-alan ammattilaista.
Ruohonjuuren asiakkaiden suosimia Mindfuel- ja Karma Bites -tuotteita maahantuova Studio Yin on kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon erikoistunut yritys.

TÄMÄ BLOGI ON PIILOTETTU (tuotemerkki poistunut) JA OHJATTU BLOGIEN ETUSIVULLE.

Studio Yin Oy perustettiin vuonna 2010. Yrityksen ideologia perustuu Thomas Edisonin esittämään näkemykseen “The doctor of the future will give no medicine, but will interest his patients in the care of the human frame, in diet, and in the cause and prevention of disease“ ja siitä syntyneeseen ajatukseen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joogasta, liikunnasta, itsetuntemuksesta ja ravinnosta.

Idea terveellisten ruokien maahantuonnista muodostui vähitellen

- Olimme jo jonkin aikaa etsineet sekä itsellemme että joogastudion asiakkaille terveellisiä, puhtaita ja luonnonmukaisia välipaloja, jotka olisivat valmiina annoksina:  lisää vain vesi -tyyppisesti tai heti sellaisenaan syötäviä. Näimme ensimmäisen kerran Mindfuel-tuotteet Lontoossa asuvan ystävämme luona. Hän on kansainvälisesti arvostettu Jivamukti-joogaopettaja, joka kouluttaa joogeja ympäri maailmaa. Ystävämme oli tutustunut Minfuel-sarjan tuotteisiin Saksassa, ja nuo mainiot välipalat ovatkin sittemmin aina kulkenee hänen matkassaan. Vegaanillekin mainiosti sopivat Mindfuelit ovat ravintorikkaita ja olivat siksikin pelastaneet monta matkaa ja erikoistilannetta, Studio Yin:in Eetu kertoo.

Eetun omia suosikkeja Mindfuel-sarjan tuotteista ovat chiavanukas-ainekset  ja Golden Glow -kurkumalatte-aines, jota hän pitää aina mukana erityisesti matkoilla sekä nauttii myös arjessa terveellisenä välipalana. Tavallisina aamuina maistuvat teff-puurot ja keittoja Eetu tulee nauttineeksi toisinaan kevyenä lounasvaihtoehtona. Karma Bites -sarjasta Himalayan Salt -versio eli suolalla ryyditetyt lootuksensiemennaksut ovat hänen ehdoton suosikkinsa:

- Terveellinen snacksi, joka maistuu mainiolta esimerkiksi elokuvissa. 

Koska korkea laatu ja ravinteikkuus ovat Studio Yin:in maahantuomissa tuotteissa ykkösjuttuja, Eetu suositteleekin sarjan ruokia terveellistä ja puhdasta ravintoa arvostaville. Erityisesti hän kannustaa urheilijoita, vegaaneja sekä vilja- ja maitoallergikkoja tutustumaan sarjojen antimiin.

 Eniten kehuja on tuotteistaan kerännyt kurkumalatte-aines, koska Eetun sanoin: “Kurkumalatte on tunnetusti “maailman terveellisin juoma” ja siksikin hyvin suosittu.” 

- Chocolate Chia Pudding (eli suklainen chia-vanukasaines mantelimaidolla ryyditettynä on puolestaan etenkin pienten lasten herkku. Viimeaikoina erityisesti teff-puuromme ovat saaneet positiivista palautetta, Studio Yin:in Eetu kertoo.