Ruusunmarjaöljystä hehkua kevätiholle!

Kiristääkö kevään kirpeys iholla? Ruusunmarjaöljy on oiva ihonhoidon moniosaaja, josta löytyy apu moneen ihon haasteeseen. Se on luonnon aarre, jonka teho kauneudenhoidossa on tiedetty jo pitkään.
Ruusunmarjaöljystä hehkua kevätiholle!

Ruusunmarjaöljyn teho perustuu sen sisusten siemenissä muhivaan mahtiin. Vitamiinipommi höystettynä omega-rasvahapoilla korjaa, kirkastaa ja kosteuttaa talvella kovia kokenutta ihoa. Öljyn sisältämät polyfenolit voivat ehkäistä tulehduksia ja näin ollen avittavat myös epäpuhtaan ihon rauhoittamisessa. 

A-, B- ja C-vitamiinit pitävät huolen, että arvet ja ihon kokemat kolaukset lähtevät paranemaan alta aikayksikön. A-vitamiinilla on myös hellästi kuoriva vaikutus, joten jos kaipaat kasvoille kepeyttä kevääseen, niin ruusunmarjaöljy on luottokaverisi.

Ruusunmarjaöljyllä on kollageenintuotantoa kiihdyttävä ominaisuus, joka on erityisesti aikuisen ihon ylin ystävä, tositarkoituksella. Se silottaa pieniä juonteita jättäen kimmoisan ja kiitollisen ihon!

Ruohonjuuresta löydät ruusunmarjaöljyjen eliittiä

Flow Cosmeticsin Ruusunmarja-hoitoöljyn ihoa tehokkaasti kuntouttava tiivis koostumus tervehdyttää erilaisia iho-ongelmia. Se tasapainottaa sekaihon sekä rasvoittuvan ja kuivan ihon talineritystä ja sopii kaikille ihotyypeille. Tämä tehotuote kosteuttaa ihoa sekä hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä jättäen ihon kimmoisaksi.

Huippusuosittu Alteya Organicsin ruusunmarjaöljy elvyttää ihoa erityisen runsaalla rasvahappokoostumuksellaan. Sopii hyvin arpien, ihohalkeamien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Tämä taikatuote on erinomainen myös ahavoituneelle iholle. Tehokas antioksidanttinen vaikutus takaa tyytyväisen ihon!

Fushin Ruusunmarjasiemenöljy on antioksidanttinen, A-vitamiinia ja hyödyllisiä rasvahappoja luonnostaan sisältävä kallisarvoinen siemenöljy, joka kosteuttaa ihoa sekä hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä.