Ruoki aivojasi!

Vireystilaa ja aivotoimintaa optimoivat tuotteet ovat olleet jo jonkin aikaa suosiossa maailmalla. Monet haluavat panostaa mahdollisimman skarppiin versioon itsestään terveillä elintavoilla, liikunnalla ja ravitsemuksella. Erityisesti aivojaan kannattaa ruokkia parhailla raaka-aineilla, ovathan ne tärkein pääomasi!
Ruoki aivojasi!

Tutkitusti aivojen hyvinvointiin ja sitä kautta virkeyteen vaikuttavat kaksi yhdessä toimivaa B-ryhmän vitamiinia: B12 ja folaatti. B12-vitamiini tukee psykologisia ja kognitiivisia toimintoja, kuten esimerkiksi muistia, sekä koko hermoston normaalia toimintaa. Se on tärkeä myös yleiselle jaksamiselle, sillä se vaikuttaa solujen energia-aineenvaihduntaan.
Vegaanien tämä välttämätön vitamiini on muistettava ottaa ravintolisästä.

Folaatista suomalaisilla tiedetään olevan pulaa, sillä harva syö päivittäin riittävästi folaattipitoisia vihreitä kasviksia. Folaatin tarve myös kasvaa stressin ja ikääntymisen myötä. Paras hyöty B12-vitamiinista folaatista napataan yhdessä nautittuna.

Viisas luonto suojaa itseään - ja ihmisiä

Monien kasvien kuoriaineksiin ja siemeniin on kehittynyt vahvoja suoja-aineita.. Esimerkiksi männynkuoriuute sisältää runsaasti erilaisia antioksidantteja, kuten polyfenoleita ja proantosyanidiineja. Näitä samoja vahvoja yhdisteitä löytyy runsain mitoin myös viinirypäleensiemenuutteesta.

Ihmisen elimistö ei osaa tuottaa vastaavia luonnon tehoaineita. Viisainta onkin popsia mahdollisimman runsaasti värikkäitä marjoja ja hedelmiä. Järkevää on myös terästää ruokavaliotaan sopivilla määrillä laadukkaita kasviuutteita.

Suomessa kehitetty ja valmistettu Makrobios Aivot-monivitamiini sisältää 4 vahvaa ja tutkittua tehoainetta aivojen hyvinvointiin. Koostumus on suunniteltu edistämään aivojen toimintaa ja tukemaan muistia ja vireyttä parhaalla mahdollisella tavalla. 100% kasviperäinen tuote sopii kaikille aivojensa hyvinvointiin panostaville sekä ikääntyneille ja stressaantuneille.