Rikasta ravintosi hampulla! Murtolan HamppuFarmin hampputuotteet ovat ravinteikkaita rouskuteltavia

Ruohonjuuren asiakkaiden suissa ovat mahtavalla menestyksellä jo muutaman vuoden ajan rouskuneet Hamppufarmin maankuulut hamppusnacksit. Niiden takana komeilevat Virve ja Ville Varsinais-Suomen Marttilassa sijaitsevalta Murtolan HamppuFarmilta.
Murtolan HamppuFarmi

Murtolan HamppuFarmi perustettiin vuonna 2013. Idea koko touhuun kirposi Turun ammattikorkeakoulun hyötyhamppuprojektista, jossa etsittiin vanhoille perinnekasveille uusia viljelijöitä.

- Innostuimme kokeilemaan öljyhamppua tällöin tietämättä mitään kasvista sitä ennen. Ensimmäisen kasvukauden aikana hamppuun kasvina tutustuttiin paremmin ja todettiin sen olevan todellinen hyötykasvi ja loistava superfood. Mitä enemmän kasviin tutustui sitä mielenkiintoisemmaksi se tuli, Ville ja Virve valottavat yrityksensä alkutaipaleita.

HamppuFarmilaiset ylistävät hampun erinomaisuutta, eikä syyttä: hamppu on puhdasta, kotimaista, ekologista ja monipuolista ravintoa.

- Ekologiselta kannalta ajatellen hamppu on yksi ilmastoystävällisimmistä kasveista ja monipuolisuudeltaan ylivertaisesta öljyhampusta voi tehdä todella paljon erillaisia tuotteita ja raaka-aineita.

HamppuFarmin Ville ja Virve paljastavat omaksi suosikikseen Ruohonjuuren hyllyilläkin komeilevan Paahdetun ja suolatun hampunsiemenen.

- Se sopii käytettäväksi kuin pähkinät, ilman allergisoivaa vaikutusta. Maultaan paahdettu hampunsiemen on lempeän pehmeänpaahteinen - siihen tulee ihan himo. Paahdetut hampusiemenet ovat myös monikäyttöistä purtavaa. Ne sopivat salaatteihin, jäätelön päälle, evässekoituksiin ja tietysti napsittavaksi ihan sellaisenaan.

Hampunsiemen sopii erittäin hyvin sellaiselle ihmiselle, joka tietää mitä syö ja pitää ravinnostaan huolta monipuolisesti. Öljyhamppuhan on todella monipuolisen ja rikkaan ravintosisällön ansiosta erinomainen vaihtoehto. Omegat, proteiinit, kuidut tasapuolisesti ja monipuolisesti mukana menossa, Ruohonjuuren hampuntuotteiden valmistajapariskunta kiteyttää.

Osta Murtolan HamppuFarmin tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>