Rawmix on blendereiden aatelia!

Ruohonjuuren verkkokaupasta voit nyt ostaa Rawmix-blenderin, joka on niittänyt kosolti mainetta lyömättömän hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta.
Ruohonjuuren verkkokaupasta voit nys ostaa Rawmix-blenderin, joka on niittänyt kosolti mainetta lyömättömän hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta.
- Rawmixin ehdottomasti paras ominaisuus on sen tehokkuus. Kolmen hevosvoiman moottori jauhaa helposti niin jäiset hedelmät kuin raakakakkumassatkin. Hinta on kuitenkin yli puolet halvempi kuin monissa vastaavissa eli yhtä tehokkaissa blendereissä, Rawmixin hankkineet hehkuttavat..

- Rawmix on meidän perheessä ollut käytössä päivittäin jo monta vuotta. Aamuisin on sen avulla on näppärää hurauttaa smoothie tai vaikka simppeli lettutaikina. Usein syödään myös sosekeittoja, koska sen tekeminen on vaan niin helppoa ja nopeaa. Kahden litran kannuun mahtuu isompi satsi kerralla. Parasta on blendaamisen helppous, kun tehot eivät lopu kesken, kehukertymä kasvaa.

Rawmix-blenderit ovat saaneet kiitosta erityisesti tehokkuutensa ansiosta - mutta myös siksi, että niihin on saatavilla edullisia varaosia, joiden ansiosta laite pitää pintansa vuosikausia. 

Rawmixillä on 21 päivän tyytyväisyystakuu ja 2 vuoden takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että blenderin ostaja voi testata laitetta rauhassa kotonaan 21 päivän ajan. Jos jostain syystä tuote ei tunnu omalta, sen voi palauttaa ja rahat saa takaisin kokonaisuudessaan. 

Kahden vuoden takuun aikana Rawmixin maahantuoja on vastuussa laitteen korjaamisesta, mikäli siinä olisi valmistusvirheestä johtuvia ongelmia. Myös takuuajan jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus tilata varaosia tai huollattaa laite maahantuojan osoittamassa huoltoliikkeessä.