Ravintolisä Frank Fruities tuo iloa ja lisäpuhtia elämään!

Ravintolisät voivat elinvoiman kirvoittamisen lisäksi tuoda iloa myös silmälle - ja herkullista hauskuutta elämään! Oikeista hedelmistä ja marjoista tehonsa ammentavat Frank Fruities -ravintolisät ovat värikylläisiä nautintoja, jotka tuovat lisätarmoa taipaleelle helposti ja herkullisesti.
Ravintolisä Frank Fruities tuo iloa ja lisäpuhtia elämään!

Ravintolisä Frank Fruities sai alkunsa kahden kaveruksen oivallettua, että ostamansa ravintolisät jäävät usein käyttämättä loppuun; niiden ottaminen unohtuu kaiken kiireen keskellä. Virisi ajatus: jos ravintolisät olisivat hyvänmakuisia ja niiden nauttiminen toisi iloa, eivät purkit jäisi kaappiin pölyttymään. Tutkimustenkin mukaan terveellisten toimintatapojen ylläpitäminen sujuu suuremmalla varmuudella, jos hyvinvointia edistävä rutiini tuottaa itselle mielihyvää.

Kaverukset päätyivätkin tutkimaan markkinoilla olevia “nallekarkkivitamiineja”, mutta hylkäsivät ne yksi toisensa jälkeen niiden sisältämien huonojen ainesosien (kuten glukoosi-fruktoosisiirapin, liivatteen ja keinotekoisten aromien) vuoksi.

Koska herkullista ja helppoa vitamiiniviritelmää ei ollut myynnissä, päätettiin sellainen tehdä itse! Tuumasta tartuttiin siis toimeen ja kaverukset ottivat reippaasti yhteyttä Sveitsin vitamiini-instituuttiin, jonka kanssa yhteistyössä he pian kehittivätkin Frank Fruitiesin: aivan uudenlaisen ja hersyvän hauskan ravintolisäsarjan. Johtotähtenä tuotekehityksen alusta loppuun kimmelsi tämä: aidoista ainesosista eli marjoista ja hedelmistä valmistettaisiin ravintolisiä, jotka tuovat iloa ja lisäpuhtia ihmisten elämään! Onnistunut lopputulos otettiinkin oitis vastaan innostuneena ja jo pian lanseeraamisensa jälkeen Frank Fruities palkittiin arvostetulla “Great Taste Awards 2021” -tunnustuksella.

Frank Fruities ravintolisä


Toisin kuin muut “herkkuina” myytävät ravintolisät, Frank Fruities -puhtipalaset eivät lainkaan sisällä lisättyä sokeria, liivatetta tai keinotekoisia väri- tai makuaineita. Jokainen purkki sisältää peräti 1,4 kg mahtavimpia marjoja ja herkullisimpia hedelmiä. Luonnon antimista ammentavia makukimaroita on ryyditetty vitamiineilla ja mineraaleilla.

Ravintolisä Frank Fruitiesin tavoitteena on, että ravintolisien ottaminen lukeutuisi päivän hauskimpiin hetkiin. Siksi mainioilta maistuvat tuotteet onkin pakattu iloisen värisiin, alusta loppuun saakka ekologisiin pakkauksiin.

Hersyvän herkullisilta hedelmäkarkeilta maistuvat, makeisten tapaan pureskellen nautiskeltavat puhtipalaset ovat helppo ja maittava tapa tuunata ravitsemustaan parempaan päin. Sarjaan kuuluu kuusi näppärästi natusteltavaa tuotetta: Pump Iron, Help Gut, Build Immunity, Skin, Hair & Nail-, Men’s Multivitamin- ja Energy & Metabolism.

Frank Fruities Help Gut ravintolisä


Ravintolisä Help Gut - vastustuskyky alkaa suolistosta

Frank Fruities -sarjan sinkkiä, seleeniä, E-vitamiinia ja Bacillus subtilis -maitohappobakteeria sisältävä Help Gut -ravintolisä vahvistaa vastustuskykyämme*, jonka perusta on suolistossa. Siellä sijaitsee peräti 80 % kehomme puolustussoluista. Makoisan pohjan hyvältä maistuvalle puolustusbuusterille tuovat kirsikat, banaanit ja omenat. 

*Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Frank Fruities Build Immunity ravintolisä

Ravintolisä Build Immunity selättää kylmän kauden erityishaasteet käden käänteessä!

Frank Fruities -sarjan Build Immunity -ravintolisä terästää nimensä mukaisesti vastustuskykyämme; vitamiinipitoisista seljanmarjoista ja omenoista valmistetut hedelmäpalaset on rikastettu immuniteettiamme vahvistavalla sinkillä. Myös tehoaineena temmeltävällä seljanmarjalla (Sambucus nigra) on tutkitusti vastustuskykyämme vahvistavia ja hengitysteidenkin hyvinvointia edistäviä vaikutuksia*.

M-2008-1061 2134 - Sambucus nigra (Common Name : Elder) - Immune health
M-2008-1061 2137 - Sambucus nigra (Common Name : Elderberry) - Respiratory health

Frank Fruities Pump Iron ravintolisä

Ravintolisä Pump Iron - hyvänmakuinen rautavalmiste lisäpuhtia kaipaaville

Tiesitkö, että kolmessa pienessä Pump Iron -puhtipalasessa on yhtä paljon rautaa kuin kulhollisessa pinaattia? Frank Fruities -sarjan ravinteikas rautavalmiste onkin oivallinen valinta kaikille lisäpuhtia kaipaaville ja väsymystä vastaan kamppaileville. C-vitamiinirikasta mustaherukkaa ja omenaa sisältävä ravintolisä on ryyditetty raudalla, joka on ravintolisässä kehomme erinomaisesti hyödynnettävässä muodossa. Kehonsa rautavarastoista kannattaa pitää visusti huolta; rautatilanteemme vaikuttaa hyvinvointiimme todella monella tapaa.*

*Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sen lisäksi rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, hapen kuljetusta kehossa ja. immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Rauta osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin.

Frank Fruities Hair & Nails ravintolisä

Ravintolisä Skin, Hair & Nails helppo ja herkullinen valinta luonnollisen kauneutesi tueksi

Niin ihoaan, hiuksiaan kuin kynsiäänkin kannattaa hoitaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Frank Fruities -sarjan Skin, Hair & Nails -ravintolisä onkin nimensä mukaisesti suunniteltu tukemaan ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Hedelmäisen herkullisissa puhtipalasissa maistuvat mango, passionhedelmä, persikka ja omena, joita on ryyditetty hiusten ja ihon hyvinvointia* avittavilla biotiinilla ja niasiinilla.

Sangen kokonaisvaltaisen kokemuksen tuotteesta tekee siihen lisätty monivitamiinikimara, jossa A-, B6-, E-, B1-, B12- ja D3-vitamiinit sekä sinkki, kupari, pantoteenihappo, rauta ja jodi laittavat parhaansa peliin kauniin hehkusi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi puolesta.

*Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.
Niasiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

*Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaalina. Se edistää myös luustomme hyvinvointia.

Frank Fruities Men´s Multi ravintolisä


Ravintolisä Men´s Multi saa miehen pystymään parhaimpaansa!

Vadelmaa, karhunvatukkaa, mansikkaa, kirsikkaa ja omenaa sisältävä Men´s Multi -ravintolisä on ryyditetty kromilla, seleenillä, kuparilla, mangaanilla, raudalla, sinkillä sekä A-, B-, D- ja E-vitamiineilla.

Kyseessä onkin sangen kokonaisvaltainen tukipilari miehiselle terveydelle. Tämän Frank Fruities -ravintolisän sisältämistä aineista esimerkiksi sinkki* tukee mieskuntoa testosteronitasoja normalisoimalla samalla kuin rauta vähentää väsymystä ja uupumusta.

*Sinkki edistää veren testosteronitasojen sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Se edistää myös immuunijärjestelmän pysymistä normaalina ja kognitiivista toimintaa.

Frank Fruities ravintolisä Energy metabolism

Ravintolisä Energy & Metabolism - Elinvoiman ja aineenvaihdunnan tueksi 

Frank Fruitiesin Energy & Metabolism -ravintolisä on herkullinen kirsikka-omenakimara, johon lisätehoa tempaistaan kuparista, jodista, kalsiumista ja komeasta katraasta A-, E-, B1-, B6- ja B12-vitamiinia ja niasiinia
Tämän ravintolisä auttaa aineenvaihduntaa tukemalla kehoamme muuttamaan ravintoa rasvan sijasta energiaksi* mm. sisältämänsä kuparin, niasiinin ja biotiinin ansiosta. Energy & Metabolism -puhtipalaset tuovat positiivista tarmoa taipaleellesi ja auttavat jaksamaan ankarinakin aikoina.

*Niasiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

* Biotiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa.
* Kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaalia raudan kuljetusta kehossa.
*Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa.
*Kalsium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa ja lihasten normaalia toimintaa.

Parhaat terveysteot ovat sellaisia, jotka toteutuvat

Hyvin suunniteltu on vielä kokonaan tekemättä. Tämä kuulostaa pessimistiseltä mutta näinhän se on: hyvilläkään hyvinvointiaikeilla ei pötki kovin pitkälle, jos ne eivät realisoidu teoiksi - esimerkiksi kaapin perukoilla ravintolisä ei ravitse lisää.

Frank Fruities -ravintolisät maistuvat herkullisilta ja tuovat värikylläisyydelläänkin iloa elämään. Siksi ne eivät taatusti jää ottamalla — myöskään perheen pikkuväeltä. Testaa ja tykästy toden teolla:  Frank Fruitiesit nappaat näppärästi omaksesi tästä >