Pulpe de Vie – hersyvää luonnonkosmetiikkaa kiertotalouden hengessä!

Kierrätys, kiertotalous ja uusiokäyttö ovat kunniassaan ranskalaisen Pulpe de Vie -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteissa. Jokaisessa sarjan tuotteessa on raaka-aineina käytetty hävikkivihanneksia ja -hedelmiä. Vaikka Pulpe de Vie -tuotteiden suosiminen ei hetkessä koko maailmaa parantaisikaan, on se oivallinen askel oikeaan suuntaan!
Pulpe de vie

Pulpe de Vie -tuotteet ovat paremman maailman luonnonkosmetiikkaa. Sarjan hauskasti nimetyillä tuotteilla voit hoitaa ja hemmotella hipiääsi hyvällä omallatunnolla.

Pulpe de Vie on luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka on sitoutunut taistelemaan ruokahävikkiä vastaan. Sarjan tärkeimpiä raaka-aineita ovat pientuottajilta ostetut hedelmät tai vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin tai jäävät kaupoista ostamatta.

Ranskalaisten, kukkaroa rasittamattomien tuotteiden tuoksumaailma hemmottelee hedelmien raikkaudella ja virkistää vihannesvoiman avulla.

Pulpe de vie

Hedelmä ja huumori - kaikki mitä tarvitsemme!

Pulpe de Vie -sarjan ajatusmaailman mukaan luonto sisältää kaiken, mitä ihomme tarvitsee voidakseen hyvin. Pulpe de Vie -tuotteissa yhdistyvät ylivertaisiksi kokonaisuuksiksi patentoidut vaikuttavat raaka-aineet, vitamiinit, antioksidantit sekä mikroravinteet. 

- Muutamme hedelmiä vesiksi, uutteiksi ja öljyiksi pienessä tuotantolaitoksessamme Ranskan Alpeilla ja tuotamme ihonhoitotuotteita laboratoriossamme Provencessa. Valmistuksessa otamme huomioon ihon erilaiset tarpeet, ihotyypit sekä ihoon vaikuttavat elämänvaiheet ja kunnioitamme niitä, Pulpe de Vie:ltä taustoitetaan. 

Pulpe de Vie on valmistanut suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla puhdasta, vastuullista ja aadukasta kosmetiikkaa vuodesta 2008 asti. 

- Pyrimme löytämään luonnollisia vaihtoehtoja kaikille ainesosille, ja siksi käytämme esimerkiksi piparjuurta synteettisen säilöntäaineen sijaan tai oliivijohdannaisia ​​silikoneja korvaamaan. Meillä on yli 10 vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta. Tärkeä osa Pulpe de Vie -filosofiaa on se, että tuotteet ovat kaikkien saatavilla ja siksi siis varsin kohtuuhintaisia. Meidän mielestämme luonnonkosmetiikan ei siis tule olla kallista, Pulpe de Vie:l tä julistetaan.

Pulpe de vie

Pontevin toimin ruokahävikkiä vastaan!

Ruokahävikin pienentämiseksi Pulpe de Vie -tuotteiden raaka-aineina käytetään myyntiin kelpaamattomia (liian kypsiä tai muodoltaan kummallisia) vihanneksia ja hedelmiä.

- Ostamme nämä vihannekset ja hedelmät pieniltä paikallisilta tuottajilta. Me tunnustamme näiden “outojen” hedelmien kauneuden ja arvon.

- Käytämme vain paikallisia ja satokauden mukaisia hedelmiä vastuullisen “locavore”-lähestymistapamme mukaisesti. Keräämme varastoa koko vuodelle, mikä takaa, että asiakkaat voivat nauttia melonivettä sisältävästä Miss Sunshine -hyytelöstä tai persikkaa sisältävästä Cozy Cuddle -voiteesta ympäri vuoden, valmistajat kertovat.

Sarjan saaman runsaat sertifikaatit osoittavat, että lupaukset todella pidetään. Pulpe de Vie -tuotteilla on Ecocert-, Cosmébio-, Authentic Provence - sekä Cruelty Free- ja Vegan -sertifikaatiti. Tämä antaa varmuuden mm. siitä, että tuotteet on valmistettu luonnonmukaisista aineosista Provencessa ja että ne ovat eläinkokeettomia. 


Pulpe de Vie – mehiläisten palveluksessa

Pulpe de Vie:ssä halutaan ajatella yritys yritysmaailman Robin Hoodina, joka taistelee ylväästi ja periksiantamattomasti luonnon puolesta. 

1% Pulpe De Vie -verkkokaupan myynneistä lahjoitetaan mehiläisten suojeluun ranskalaiselle ”Un toit pour les abeilles” -järjestölle.  

- Teemme tämän, koska pölyttävät mehiläiset takaavat meille kauniita hedelmiä, Pulpe de Vie:ltä perustellaan.

Pulpe de vie

Ranskalaista laatua ihanalle ihollesi

Pulpe De Vie -tuotteissa  käytetyt hedelmät ovat sataprosenttisesti ranskalaisia - samoin koko tuotantoketju.

- Laboratoriomme sijaitsee La Fare les Oliviersissa, pahvipakkauksemme ovat peräisin Bouches du Rhônesta ja luonnolliset painovärit tulevat Lubéronista - kaikki Etelä-Ranskasta. Itse toimimme Marseillessa, missä huolehdimme luonnosta myös paikallisesti.

Pulpe de Vie on pieni yritys ei ole kosmetiikan jättiläinen, vaan ihmisen kokoinen ja ahkera pientoimija. Yritystä pyörittää kuusi naista, jotka uskovat, että tiimityö ja toisten kuunteleminen ovat arvoja, joiden perustalle voi rakentaa inhimillisesti ja ekologisesti kestävän yritystoiminnan. 

Osta Pulpe de Vie -sarjan tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>