Puhdistusvaahtojen aatelia - tiesitkö tämän Rimita Triple -putsarista?

Vaikka yleisesti puhdistusvaahtoa suositellaankin käytettäväksi vain rasvaisen tai sekaihon putsaamiseen (ja kuivalle ja herkälle iholle suositellaan puhdistusmaitoa), ei asia on näin mustavalkoinen. Esimerkiksi RimitaTriple puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille sillä se korjaa ihon kosteus- ja rasvatasapainoa samaan hengenvetoon puhdistuspuuhien kanssa.
Puhdistusvaahtojen aatelia - tiesitkö tämän Rimita Triple -putsarista?

Toisinaan ihonpuhdistus kuivattaa ihoa. Tästä haasteesta tietoisena kehitettiin RimitaTriple -puhdistusvaahto. Se syntyi siis isosta innosta loihtia puhdistusvaahto, joka  puhdistaa ihon hellävaraisen tehokkaasti sitä rahtustakaan kuivattamatta.

- Hyvinvoivan ja kimmoisan ihon peruspilarit ovat hyvä kosteus- ja rasvatasapaino. Puhdistamisen lisäksi RimitaTriple puhdistusvaahto tukee näitä molempia, Minna Uusitalo Rimita Greeniltä kertoo.

Siksipä siis tämän ensiluokkaisen puhdistusvaahdon sisältämät omega-rasvahapot korjaavat ihon rasvatasapainoa: ihon kuivissa kohdissa ne stimuloivat talirauhasten toimintaa ja rasvoittuvissa kohdissa rauhoittavat talirauhasten toimintaa. Kun käytät RimitaTriple-puhdistustuotteita, hoidat myös ihosi kosteus-ja rasvatasapainoa.

Tehovoimaa luonnon antimista

RimitaTriple-puhdistusvaahdon tehoaineena temmeltää kimara luonnon parhaita antimia:  tyrniä, siankärsämöä ja piharatamoa. Nämä luonteikkaat luonnon antimiset sisältävät iholle tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja omega-rasvahappoja.

Tyrni - Ihonhoidon kuningatar ponnistaa puhtinsa Pohjanmaan saaristosta

Tyrni sisältää kaikkia kolmea ”ihovitamiinia” A-, C- ja E-vitamiinia, jotka toimivat parhaiten yhdessä. Ne kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa, vilkastuttavat ihon elastiinin tuotantoa, rauhoittavat liiallista talineritystä, neutraloivat ja suojaavat ihoa. Tyrnin sisältämät antioksidantit hidastavat ikääntymisen vaikutuksia ihossa, torjuvat tulehduksia ja virkistävät ääreisverenkiertoa. Suomalainen tyrni sisältää myös runsaasti omega-rasvahappoja, jotka hoitavat ihon rasvatasapainoa vilkastuttaen talirauhasten toimintaa ihon kuivissa kohdissa ja rauhoittaen ylivilkasta ihon talituotantoa. Ne myös kosteuttavat ihoa.

Siankärsämö – ihonhoidon vaatimaton tuhattaituri tekee melkein ihmeitä!

Siankärsämö on valittu vuoden 2021 maatiaiskasviksi, eikä suotta. Tämä vaatimaton kasvi on monipuolinen yrttikasvi, joka sisältää ”ihonhoitovitamiineja”: A-, C- ja E-vitamiineja sekä antioksidantteja.  A-, C- ja E-vitamiinit, jotka toimivat parhaiten yhdessä. Ne kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa, vilkastuttavat ihon elastiinin tuotantoa, rauhoittavat liiallista talineritystä, neutraloivat ja suojaavat ihoa.

Lisäksi siankärsämö sisältää tanniineja, jotka supistavat ihohuokoisia ja hoitavat akneihoa.

Piharatamo – antibakteerinen yrtti apuna ihon puhdistuksessa

Piharatamo sisältää C-vitamiinia ja muita antioksidantteja sekä Kalsiumia, joka kiinteyttää ihoa. Piharatamon lehdet puhdistavat ihon pintakerrosta, ehkäisevät bakteerien kasvua, vahvistavat hiussuonia ja edistävät ihosolujen uusiutumista.

RimitaTriple-puhdistusvaahto on monipuolinen elämänkumppani

Ihoa tasapainottavien ainesosien ansiosta suosittelemme Tripleä niin kuivalle kuin rasvaisellekin iholle. Kysessä on siis todellinen “multitaskaaja” ja oivallinen äidiltä tyttärelle -tuote. Tämän pusarin kevyt raikas tuoksu sopii myös miehille. Tiesitkö muuten, että RimitaTriple-puhdistusvaahto toimii myös ripsenpidennyksien puhdistuksessa?

Kehuttu jo ihan Japanissa asti

Kotimainen RimitaTriple-puhdistusvaahto on yhä useamman suosikkituote - jopa maamme rajojen ulkopuolella. Se onkin jo saanut myös kansainvälistä huomiota: eräs japanilainen bloggari Green Cosmetics valitsi jokin aikaa sitten RimitaTriple-puhdistusvaahdon vuoden parhaaksi puhdistustuotteeksi. Testaa Sinäkin ja hämmästy tehosta!