Popsi omegoita ihosi parhaaksi!

Ihon kuivuudesta monenlaisia ongelmia, jotka usein ryöpsähtävät valloilleen kylmän vuodenajan myötä.
Popsi omegoita ihosi parhaaksi!

Meille suomalaisille tyypillisen; ohuen ja kosteutta heikosti pidättävän ihotyypin pääongelma on kuivuus - tai vähintäänkin pintakuivuus. Tämä vaikuttaa vanhentavasti ihon ulkonäköön ja usein pahentaa jo olemassa olevia iho-ongelmia. Talvisaikaan monen iho kuivuu vielä entisestään. Ihon kuivuus voi johtaa myös epäpuhtauksien syntyyn, kun iho on pinnastaan tukossa. Tällöin epäpuhtauksien syy ei ole liiallinen talintuotanto, kuten voisi luulla. Päinvastoin - pula on usein juuri rasvoista.

Selvää on, että ihoaan kannattaa voidella sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kotimaisissa, 100 % kasviperäisissä Omega7 Skin -kapseleissa yhdistyy kaksi ihonhoidon supermarjansiemenöljyä ainutlaatuisella tavalla. Ihoa hellivien mustaherukan- ja tyrninsiemenöljyjen lisäksi tuotteessa on runsaasti suojaavaa E-vitamiinia. Tällä yhdistelmällä ihon kokonaisvaltainen ravitseminen on helpompaa kuin koskaan!

Marjansiemenöljyistä rakennusaineita

Yleisin syy ihon kuivumiseen on ihoa ravitsevien omega-3- ja omega-6-rasvojen vähäinen tai epäsuhtainen saanti. Näitä harvan ruokavalio sisältää riittävästi ja oikeassa suhteessa. Mustaherukansiemen- ja tyrninsiemenöljyssä on välttämättömiä omegarasvahappoja ihanteellisessa suhteessa (1:4). Ne sisältävät myös harvinaisempia rasvahappoja, esimerkiksi öljyhappoa (omega-9) ja stearidonihappoa (omega-3). Lisäksi näissä supermarjaöljyissä on enemmän GLA:ta kuin jättihelokkiöljyssä ja erittäin runsaasti antioksidanttista eli ihosoluja hapettumiselta suojaavaa E-vitamiinia.

Valmistusmenetelmällä on väliä

Mustaherukan- ja tyrninsiemenöljyjen hyödyntäminen marjoja syömällä on haasteellista, koska siemenet kulkevat usein hajoamatta ruoansulatuksen läpi. Parhaan hyödyn saa oikein käsitellystä öljystä. Koska öljyt ovat herkkiä hapettumiselle, Omega7 Skin -kapseleiden marjansiemenöljyt valmistetaan ilman kemiallisia liuottimia tai korkeita lämpötiloja. Näin tehoaineet säilyvät parhaiten hyödynnettävässä muodossa. Tuote sopii erinomaisesti kuivalle ihotyypille, ihon nuorekkuutta arvostaville ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville.