Perinteiset aurinkosuojat tuhoavat koralleja

Monet maat ovat kieltäneet kemiallisiin filttereihin perustuvien aurinkosuojien käytön rannoillaan suojellakseen koralleja. Ruohonjuuresta löydät ainoastaan koralliystävällisiä luonnonkosmetiikkalaatuisia aurinkosuojatuotteita
Ruohonjuuressa myytävä Biosolis on luomulaatuinen sarja, jonka tuotteissa käytetäänainoastaan 100 % luonnollista alkuperää olevia aurinkosuojafilttereitä. Aurinkosuojat

Vuosittain arviolta 25 000 tonnia aurinkosuojatuotteita päätyy maailman meriin ja sitä kautta koralliriutoille. Aurinkovoiteiden jäämät tuhoavat korallien selviytymisen kannalta elintärkeää mikrolevää, lopulta hävittäen sen kokonaan. Aurinkovoiteiden jäämät aiheuttavat myös korallien vaalenemista, koska aurinkosuojat estävät auringonsäteitä saavuttamasta koralleja. Tätä voidaan pitää ympäristökatastrofina, koska tiedetään, että korallit ovat yksiä planeettamme ekosysteemin tukipilareista.

Monet maat (kuten Costa Rica, Guatemala, Australia) ovatkin kieltäneet kemiallisiin filttereihin perustuvien aurinkosuojien käytön rannoillaan.

Ruohonjuuresta löydät ainoastaan koralliystävällisiä aurinkosuojatuotteita

- Kunnioitus ympäristöä, terveyttä ja hyvinvointia kohtaan ovat arvoja, jotka ovat jokapäiväisen toimintamme taustalla. Tämän takia Biosolis ei käytä kemiallisia filttereitä eikä raaka-aineita, joita pidetään hormonihäiritsijöinä, Biosolis-aurinkosuojien valmistaja kertoo.

Ruohonjuuressa myytävä Biosolis on täysin luomulaatuinen sarja, jonka tuotteissa käytetään ainoastaan 100 % luonnollista alkuperää olevia aurinkosuojafilttereitä, jotka eivät vahingoita meriä tai siellä eläviä eläimiä. 

- Teemme myös yhteistyötä useiden sertifikaattijärjestöjen kanssa, jotka validoivat tarkasti valitut raaka-aineemme ja tuotteidemme formulat, Biosolikselta taustoitetaan.

Biosolis kuuluu 1% for the Planet -järjestöön, jonka tuloksena 1 % Biosolis-tuotteiden myynnistä lahjoitetaan ympäristösuojeluun Reef Check- ja Surfrider Foundation Europe -järjestöjen kautta. Reef Checkin missiona on kannustaa ihmisiä pelastamaan korallit ja meret koulutuksen, tutkimuksen ja luonnonsuojelun avulla. Surfrider Foundation Europe puolestaan suojelee maailman meriä, aaltoja ja rantoja vahvan aktivistiverkostonsa uurastuksen tuloksena.