Nyt kaikkien huulilla: Hyaluronihappo

Hyaluronaani eli hyaluronihappo on soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli - luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Suuren suosion salaisuus hyaluronihapossa on, että se kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä verrattoman tehokkaasti. 
Nyt kaikkien huulilla: Hyaluronihappo


Hyaluronihappo - “nuoruuden lähteeksikin” kutsuttu luonnon lahja on kohonnut suureen suosioon ihonsa kauneudesta huolehtivien keskuudessa.


Hommahan menee siis näin: Elimistön ikääntyessä ei kroppa enää kykene tuottamaan riittävästi hyaluronihappoa. SIlloin ihon vedensitomiskyky heikkenee, eikä iho enää pysy yhtä kimmoisana kuin nuoruusvuosina. Ihoon alkaa ilmaantua ryppyjä ja juonteita.

Hyaluronihappo onkin yksi tehokkaimmista luonnon-kosmetiikkalaatuisten anti-age tuotteiden raaka-aineista, mitä kuvitella saattaa. Vaikka yksinään ei varmastikaan koko pottia räjäytä: elinvoimaisena ja virkeänä pysyäkseen iho toki tarvitsee tehokosteutuksen lisäksi paljon muutakin.

Mutta äärimmäisen tehokas kosteutus - se juuri on juju ja suuren suosion salaisuus hyaluronihapossa, joka kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä verrattoman tehokkaasti. Ruohonjuuren valikoimiin kevään korvilla saapuneen Evolve-luonnonkosmetiikkasarjan hyaluronihapposeerumi sisältää mahtavat 200 mg hyaluronihappoa pulloa kohden.

Tämä oitis asiakkaidemme ostoskoreihin tiensä löytänyt hyaluronihapposeerumi tuo kahmalokaupalla eloa ja kimmoisuutta iholle. Seerumin arvokkaana tehoaineena komeileva, huipputrendikäs hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja sen sävy tasaisemmalta. Kannattaa testata!


Evolven hyaluroniseerumia kokeilleiden kommentteja:


"Oi, tämä on niiiiin hyvä! Tekee ihmeitä iholle, kosteuttaa ja hoitaa juuri sopivasti." - Sofia

"Aivan mahtava tuote, silottaa ihon ja tekee raikkaaksi ja hehkuvaksi! Super glow :)" - Anna

“No kyllähän tämä on ihonhoidon aatelia; tehokosteuttaja, joka saa juonteet tasaantumaan” - Hanna

“Pintakuivan ihon pelastus, hellävarainen kosteuttaja vailla vertaa.” - Mili