Neal´s Yard Remedies: hoitavaa ja hemmottelevaa luonnonkosmetiikkaa

Neal´s Yard Remedies -sarjan tuotteista maailma voi olla ylpeä: korkealaatuiset tuotteet muuttavat maailmaa paremmaksi paikaksi. Sarja tekee monin tavoin hyvää sekä iholle että ympäristölle. Myös pörriäisten pelastamisessa on Neal´s Yard Remedies:illä näppinsä pelissä.
Neal´s Yard Remedies: hoitavaa ja hemmottelevaa luonnonkosmetiikkaa

Neal´s Yard Remedies sai alkunsa vuonna 1981 Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevalla Neal´s Yardilla, jonne luonnonlääkintään, kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin perehtynyt Romy Fraser avasi kuivattuja yrttejä, Bach-kukkatippoja, homeopaattisia lääkkeitä sekä eteerisiä öljyjä myyvän putiikin. Romy halusi tarjota asiakkailleen luonnollisia ratkaisuja (rohtoja= remedies) hyvinvointiin ja terveydenhoitoon apteekkituotteiden sijaan.

Romy valmisti ensimmäisen kasvojenhoitotuotteen tuomaan helpotusta asiakkaansa iho-ongelmiin ja näin Frankincense Hydrating Cream näki päivän valon 80-luvun alussa. Tämän ihastuttavan voiteen maine levisi nopeasti, ja kun eräs kuuluisa kauneustoimittaja sai vihiä asiasta. Voiteen myynti saavuttikin pian valtavan suosion ja Romy keskittyi yhä enemmän laadukkaiden ja puhtaiden luonnonkosmeettisten tuotteiden valmistamiseen.

Vuonna 1983 mukaan kuvioihin astui homeopaatti ja naturopaatti Susan Curtis, joka työskentelee yhä Neal´s Yard Remediesin johdossa neuvonantajana raaka-aineissa ja holistisissa tuotteissa. Susan on myös kiertänyt jo 30 vuoden ajan ympäri maailmaa tutustumassa raaka-aineiden tuottajiin ja luomassa pitkäaikaisia asiakassuhteita heidän kanssaan.

Vuonna 2006 Neal´s Yard Remedies myytiin Kindersleyn perheelle, jotka ovat Englannissa tunnettuja luonnollisten elämäntapojen ja luomuviljelyn edelläkävijöitä.

Vuosikymmenien saatossa yrityksestä on kasvanut kansainvälinen luonnollisen kosmetiikan ja terveyden alan johtava yritys, jonka Dorsetissa sijaitseva luonnonmukainen eko-tehdas, yli 100 omaa liikettä ja suuri määrä jälleenmyyjiä ympäri maailmaa (kuten Eteritique pohjoismaissa) työllistää valtavan määrän ihmisiä. Puhumattakaan työmahdollisuuksista, joita luomme raaka-aineiden toimittajille ympäri maailmaa.

Wild Rose Beauty Balm -villiruusuvoide suurimmassa suosiossa

Suosiossa mitattuna on yksi Neal´s Yard Remedies -tuote ylitse muiden; Wild Rose Beauty Balm. Tämän vuonna 2004 lanseeratun "kauneusbalmin" suosiolle ei näy loppua, ja se tuokin jatkuvasti uusia käyttäjiä sarjan pariin.

Neal´s Yard Remedies:illä aprikoidaan monikäyttöisyyden tärkeimmäksi syyksi balmin jymysuosiolle. Wild Rose Beauty Balm sopii meikinpoistoon, kasvonaamioksi, yö- ja päivävoiteeksi, pakkasen puremille poskipäille ja korjaamaan auringonpolttamaa ihoa. Tuote pohjautuu A- vitamiinipitoiseen villiruusunmarja öljyyn, joka jälleenrakentaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille ja sen hurmaava tuoksu (mm. geraniumia, rosmariinia ja frankincenseä) hemmottelee aisteja.

Wild Rose Beauty Balm sopii meikinpoistoon, kasvonaamioksi, yö- ja päivävoiteeksi, pakkasen puremille poskipäille ja korjaamaan auringonpolttamaa ihoa.

Neal´s Yard Remedies muuttaa maailmaa paremmaksi

Neal´s Yard Remedies eroaa sarjana muista luonnonkosmetiikkamerkeistä monellakin tapaa. Yksi erityisyyksistä on sarjan pitkä historia: Neal´s Yard Remedies on valmistanut eettistä, ekologista kosmetiikkaa jo 40 vuoden ajan tinkimättä periatteistaan ja tehden jatkuvaa työtä kestävän kehityksen eteen muun muassa kansainvälisten kampanjoiden ja tutkimusten kautta.

Esimerkkinä tästä mainittakoon pörriäisten pelastamisen puolesta taistelevat Bee Lovely - tuotteet, Project Frankincense, Fair Wild -sertifoidut villiruusunmarjat ja World Land Trust -organisaation kanssa tehty yhteistyö.

Reilu meininki pätee luonnollisesti myös raaka-aineiden hankintaan. Neal´s Yard Remedies maksaa myös tuotteidensa raaka-aineista huomattavasti korkeampaa hintaa kuin moni muu kosmetikkavalmistaja, koska he suosivat pientuottajia suurten luomutilojen sijaan. Tämän lisäksi Neal´s Yard Remedies maksaa reiluja fair trade -lisämaksuja vuosittain.

Neal´s Yard Remedies -sarjan erityispiirteet pähkinänkuoressa

  • Ensimmäinen sertifioitu 100/100 eettinen kosmetiikka-alan yritys
  • Neal´s Yard Remedies on ensimmäinen Soil Associationin sertifioima kosmetikka-alan yritys.
  • Neal´s Yard Remedies on ollut hiilineutraali yritys jo yli 10 vuoden ajan.
  • Neal´s Yard Remedies -tuotteet valmistetaan käsin, vihreällä energialla omassa eko-tehtaassa Englannin maaseudulla
  • Sarjan uniikit siniset lasipullot suojaavat tuotteita UV-valolta 
  • Useat Neal´s Yard Remedies -tuotteiden yrteistä viljellään eko-tehtaansa ympärillä Dorsetissa
  • Neal´s Yard Remedies -tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Neal´s Yard Remedies on myös Leaping Bunnyn sertfioima yritys.
  • Neal´s Yard Remedies -tuotteissa ei ole koskaan käytetty mikromuoveja 
  • Turvallisuusperiaate " if there is a doubt we leave it out" on johtoasemassa Neal´s Yard Remedies-kosmetiikan formuloinnissa.
Neal´s Yard Remedies -sarjan periaatteisiin voi tutustua tarkemmin täältä!

Neal´s Yard Remedies -sarjan mahtituotteet sopivat ihan kaikille ikään katsomatta. Suosittelemme niitä lämpimästi kaikille, jotka haluavat parasta mahdollista eli puhdasta, tehokasta ja luonnollista hoitoa iholleen.

Pitkät perinteet omaava Neal´s Yard Remedies jatkaa urheasti panostamista moderneihin ja tehokkaisiin kosmetiikkatuotteisiin tinkimättä luonnollisuudesta, laadusta ja eettisyydestä. Neal´s Yard Remedies:in unelmana on, että kaikki yritykset maailmassa noudattaisivat samoja periaatteita ja vastuullisuutta toiminnoissaan.