Naisten Pankin kahvi ja tee: paljon enemmän kuin kahvinautinto

Nyt laitetaan kahvikissat kehräämään ja päästetään teehirmutkin valloilleen aivan erityisen reilusti! Naisten Pankin toimintaa tukeva kahvi ja tee löytyvät nyt Ruohonjuuresta.
Naisten pankin kahvi Ruohonjuuri
Vapaaehtoisyhteisö Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Kampin Ruohonjuuren valikoimista ja Ruohonjuuren verkkokaupasta löytyy nyt Naisten Pankin kahvi ja tee, joita ostamalla teet fiksun valinnan paremman maailman puolesta. Näitä tuotteita hankkimalla ostat siis paljon muutakin kuin kahvia tai teetä.
Naisten pankki kahvi vastuullisuus Ruohonjuuri

Naisten Pankki tukee naisia kehitysmaissa

Naisten Pankki on suomalainen vapaaehtoistyöllä ja lahjoituksilla pyörivä yhteisö, joka kerää varoja kehitysmaiden naisten hyväksi. Tavoitteena on tukea naisten työtä köyhyyden voittamiseksi eri puolilla maailmaa.

Naiset ovat Naisten Pankin avun pääkohde, mutta tukemalla naista tuemme myös hänen perhettään ja koko kyläyhteisöä. Oma toimeentulo vahvistaa naisten roolia ja arvostusta. Naisten tukeminen on tutkitusti yksi tehokkaimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia kestävästi. 

Naisten Pankin kahvi ja tee ovat tansanialaisia reilun kaupan tuotteita. Naisten Pankin tukikahvi on Kilimanjaro Native Co-operative Unionin valmistama, arabica-kahvipavuista vakkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä valmistettu, tummapaahtoinen suodatinkahvi. Naisten Pankin tukitee puolestaan on aromikasta, tansanialaista mustaa teetä, jonka ovat viljelleet Rungewen teenviljelijäinyhdistyksen jäsenviljelijät eteläisestä Tansaniasta. 

Naisten Pankin toimintaa tukevan kahvin ja teen paahtaa, pakkaa ja toimittaa Tampereen Kehitysmaakauppa, joka myös valvoo kahvin ja teen tuotantoon liittyvien eettisten periaatteiden toteutumista. Jokaisesta myydystä kahvipaketista lahjoitetaan Naisten Pankille kaksi euroa ja teepakkauksesta yksi euro. Naisten pankki tee vastuullisuus Ruohonjuuri

Ostamalla paketillisen kahvia ostat myös paljon muuta. Naisten Pankille tulevalla osuudella tuetaan naisen yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kaikkein köyhimmissä maissa. Kaikki Naisten Pankille kerätyt varat menevät suoraan ja lyhentämättömänä hankkeisiin kohdemaissa.

Vuonna 2007 perustettu Naisten Pankki on kahdentoista toimintavuotensa aikana kerännyt jo lähes 16 miljoonaa euroa. Vuonna 2019 Naisten Pankilla on kaksitoista hanketta kuudessa eri maassa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. Esimerkiksi Kambodžassa sata tyttöä käy yläkoulua tai lukiota Naisten Pankin tuella.

Naisten Pankin työn kautta yhä useampi kehitysmaiden nainen on saanut mahdollisuuden nousta köyhyydestä, yhä useampi perhe on saanut leivän, yhä useampi kylä voi paremmin ja ihmiset ympäri maailmaa ovat liittyneet mukaan tekemään tästä unelmasta totta. 

Lue lisää Naisten Pankista naistenpankki.fi

Osta Naisten Pankin kahvi ja tee omaksesi tästä >>