Murumuru C-vitamiiniseerumi - virkistä ihosi!

Kotimainen Murumuru C-vitamiiniseerumi tuo hetkessä kauniin hehkun kasvoillesi - tämä viettelevä vitamiini-cocktail onkin oivallinen valinta väsynyttä talvi-ihoa elvyttämään!
Murumuru C-Vitamiiniseerumi

Murumuru C-vitamiiniseerumi niittää mainetta! Uusi, kotimainen Murumuru-sarja on kehittänyt täydellisen ratkaisun iholle, joka kaipaa hehkua ja energiaa. Murumuru C-Vitamiiniseerumi on tehokas kimara; se on täynnä ihoa heleyttävää, antioksidanttista C-vitamiinia, rauhoittavaa suomalaista kaurauutetta, täyteläistävää hyaluronihappoa ja ihon suojakerrosta tukevia prebiootteja. Tuloksena on energinen, heleä ja säteilevä iho!

C-VITAMIINI IHONHOIDOSSA

C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka edesauttaa ihon kollageenisynteesiä ja tekee ihosta kimmoisan. C-vitamiini tuo myös iholle kauniin hehkun, josta kaikki unelmoimme. Lisäksi C-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Täydellistä!

 

MURUMURU C-VITAMIINISEERUMI

C-vitamiiniseerumi on nopeasti noussut sarjan tähtituotteeksi. Eikä ihme! Raikas hedelmäinen seerumi imeytyy ihoon hyvin ja tuo näkyviä tuloksia alta aikayksikön. Tehokasta seerumia käytetään kuuriluontoisesti aamuin illoin niin kauan, kun tuotetta riittää. Seerumin päälle voi halutessa levittää Murumuru Kasvovoidetta tai rasvoittuvalle iholle Murumuru Sinkkivoidetta.

Kemikaalicoctailin Noora Shingler kuvaili C-vitamiinia Murumuru-sarjan suosikkituotteena. Lue Nooran kirjoitus Murumurusta!

 

HELSINGISSÄ VALMISTETTUA LUONNONKOSMETIIKKAA

Kotimainen Murumuru tekee ihon ja hiusten hoidosta ekologista ja ylellistä. Myös herkkäihoiset haluavat nauttia kauneudesta ja pehmeästä ihosta! Tuotteet valmistetaan lähituotantona Helsingin Herttoniemessä. Murumuru-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja täysin vegaanisia.

Osta Murumuru-tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>