C-vitamiiniseerumi, 30 ml

C-vitamiiniseerumi, 30 ml
28,90 €
( 963,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen

Kotimainen C-vitamiiniseerumi tekee ihmeitä ihollesi!

Yksityiskohdat

Murumuru-sarjan kotimainen C-vitamiiniseerumi on terhakoittavan tehokas valinta ihosi kaunistukseksi. Tämä tehoseerumi loihtii ihanan ihosi entistä kauniinpaan kukoistukseensa!

Tämä suomalaista kaurauutetta, hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja prebiootteja sisältävä jymyeliksiiri antaa ihollesi kaunista hehkua sekä energiaa sangen tehokkaasti!

Murumuru-sarjan ylelliseltä tuntuvan C-vitamiiniseerumin tehoaineina temmeltelevät:

- Hyaluronihappo, joka tuo iholle eloa ja kimmoisuutta. Tehokkaasti kosteuttavan "ihmeseerumin" tähtiaineksena komeileva hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaisemmalta ja virkeämmältä. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä verrattoman tehokkaasti.

- Suomalainen kaurauute, joka suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ravintorikas uute on ihanteellinen raaka-aine herkän ihon hellimiseen

- C-vitamiini, joka on on tehokas antioksidantti. C-vitamiini edesauttaa ihon kollageenisynteesiä ja tekee ihosta kimmoisan. C-vitamiini tuo iholle kauniin hehkun

-Prebiootit ovat probioottien ravintoa ja tukevat ihon suojakerroksen toimintaa

Tässäpä muuten kova uutuus! 100% kotimainen, Helsingin Herttoniemessä tuotteensa valmistava luonnonkosmetiikkamerkki Murumuru!
Murumurun tuotteet ovat ekologisia, sertifioituja, vegaanisia, puhtaita, selkeitä ja kaikki muutkin ihanat superlatiivit vilpittömästi täyttäviä aineita, ilman turhaa hypetystä!
Luotettavan tahon valmistama ja testaama, ei mitään turhaa, siksi turvallinen ja sopii myös lapisille!

Sarjan raaka-aineissa on paljon suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä ne perustuvat ihoa hoitavaan ja rauhoittavaan murumuruvoihin.

Sarjan valmistaja on Naviter. Sama, joka on valmistanut kovasti hoitolapuolella suositun ja käytetyn Ekopharman.
Murumurusta löydät sopivan purnukan niin päivittäiseen ihonhoitoon kuin hiustenhoitoonkin. Sarjan tuotteet ovat hyvin monikäyttöisiä ja ne tuo iloa jokapäiväiseen ihon- ja hiustenhoitoon.

Lisätiedot

  • EAN: 6430056089232
  • Ainesosat: Aqua, Avena Sativa Kernel Extract, Sodium Hyaluronate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ascorbic Acid, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Sodium PCA, Tocopherol, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Lecithin, Pullulan, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Parfum (Natural), Aroma
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Seerumi
  • Diet: hemmottelu
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen