Muistatko vielä Meine Basen?

Monikäyttöisyydellään hurmaava Meine Base emäksinen mineraalisuola sopii kaikille: vauvasta vaariin ja bonuksena vielä teini-ihonkin hoitoon. Kyseessä on hajusteeton ja säilöntäaineeton 100 % luonnontuote, joka sisältää mm. runsaasti kivennäisaineita hyvin hienoksi jauhettuina.
Muistatko vielä Meine Basen?

Meine Base vireyttää tehokkaasti ihon omaa kosteudensitomiskykyä, jonka vuoksi iho tuntuu ihanan pehmeältä ja voi hyvin.

- Jos vauvalla on kuiva iho, Meine Base sopii oikein hyvin kylpyveteen käytettäväksi. Sitä voi käyttää myös hiuksiin, hampaiden pesuun , deodorantiksi, kylpyveteen, hauteiksi ja monenlaiseen ihonhoitoon, Inga Kampin Ruohonjuuresta suosittelee.

- Meine Base on myös hyvä matkakumppani. Itse käytän tätä kasvojen pesuun aamuin illoin. 

Meine Base on niin hyvä, että vaikka välillä kokeilen muuta niin aina palaan tähän. Meine Base pitää ihoni hyvässä kunnossa ja  ihoni kosteuden tasapainossa. Edes talvella ihoni ei ole kuiva.

- Sen käyttökin on helppoa: kämmenelle pieni määrä suolaa, vähän vettä ja lopuksi pesu. Jos laittaa vähemmän vettä, seoksesta tulee karkeampaa, jolloin sitä voi käyttää kuorintan, Inga opastaa.