Mossa – tehoa pohjoisen luonnon marjoista!

Ruohonjuuren valikoimiin on juuri astellut Mossa-luonnonkosmetiikkasarja, joka sai oitis sekä henkilökunnalta että asiakkailtamme ihastuneen vastaanoton.
Mossa – tehoa pohjoisen luonnon marjoista!


Mossa-sarjan ideana on ravinnetiheiden, pohjoisten marjojen sisältämien tehokkaiden ja hoitavien ainesten hyödyntäminen ihon kauneuden ja terveyden edistämiseksi.

Jokainen Mossa-tuote sisältää tehokkaita uutteita pohjoisessa ilmastossa kasvaneista marjoista. Tuotteissa käytetään uutteita sekä viljellyistä että villinä kasvavista marjoista kuten lakasta, vadelmista, mustikoista, ruusunmarjasta, herukoista, tyrnimarjoista, pihlajanmarjoista ja karpalosta.Pohjolan pitkät, kylmät ja pimeät talvet luovat kasveille haastavat kasvuolosuhteet. Useat kasvilajikkeet eivät pysty menestymään pohjoisen ilmastossa. Vuosikausien sopeutumisen jälkeen monet marjalajikkeet ovat kuitenkin kehittäneet mekanismin, jonka avulla ne selviävät näistä ääriolosuhteista. Tämän prosessin ansiosta näissä marjoissa on erityisen paljon ravinteita kuten antioksidantteja ja vitamiineja.

"Minun suosikkini Mossa-tuotteista on hämmästyttävän edullinen, mutta teholtaan ensiluokkainen kasvoöljy. Tämä ihastuttava ihoöljy uudistaa kasvojen ihoa aktiivisesti - ja samalla heleyttää sitä. Mossa-kasvoöljyssä kymmenen tehokasta kasviöljyä yhdessä vadelman ja tyrnin ravitsevan vitamiiniseoksen kanssa palauttavan ihosi hehkun ja ylläpitävän sen kosteutta."
- Johanna/ Ruohonjuuri

”Pohjoisen pienet, mutta tehokkaat marjat ovat inspiroineet meitä. Olemme jo pitkään tienneet, että ne ovat terveellisiä syötyinä, mutta tutkijamme vahvistivat, että ne ovat erittäin arvokkaita ja hyviä raaka-aineita myös ihonhoidossa. Ne mekanismit, jotka saavat nämä kasvit selviytymään pohjoisen luonnon ääriolosuhteista suojaavat myös ihoa vapailta radikaaleilta ja stimuloivat solujen uusiutumista”, Mossa sarjan kehittäjät kertovat sarjan syntyvaiheista ja ideasta.

Upouuden Mossa-luonnonkosmetiikkasarjan nimi juontaa juurensa englannin kielen sanasta moss, joka tarkoittaa suomeksi sammalta. Sammal on hyvin tyypillinen osa sitä kasvuympäristöä, jossa monet Mossan aktiiviraaka-aineista käyttämistä marjoista kasvavat – pohjoisen metsät, nummet ja suoalueet. Valloittavan valikoiman loistavan hinta-laatu –suhteen omaavia Mossa-tuotteita löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta. Kokeile oitis!