Misellivesi on fiksu valinta!

Misellivedessä on näppärästi kolme tuotetta samassa paketissa.
Misellivesi on fiksu valinta!

Misellivesi puhdistaa ihon (ja korvaa siis puhdistusemulsiot, -geelit tai –vaahdot), poistaa meikit (ja korvaa siten meikinpoistoaineen) ja toimii lisäksi kasvovetenä. Miselliveden idea on korvata kokonaan kasvojen vesipesu. Vanulappuun tipautetulla misellivedellä pyyhitään kasvot, jonka jälkeen kasvovoide levitetään iholle. Helppoa ja nopeaa!

Ruohonjuuren kosmetologit suosittelevat misellivesiä erityisesti erittäin kuivaihoisille, joiden ihoa vesipesu saattaisi kuivattaa entisestään. Jos vesipesun poisjättäminen tuntuu liian radikaalilta, on hyvä tietää, että monet käyttävät todella tyytyväisinä misellivettä pelkkänä kasvovetenä, tavallisten ihonpuhdistusrituaalien jälkeen.

Miselliveden rinnalle on Ruohonjuureen ampaissut Cattier Paris -sarjan miselligeeli, jonka kehutaan vetävän likaa puoleensa magneetin lailla. Miselligeeli on ihanteellinen ja varsin monipuolinen puhdistustuote, joka sopii aivan erityisesti herkälle iholle.

Cattier Paris-sarjan luonnonkosmetiikkalaatuinen miselligeeli puhdistaa lian ja poistaa meikin hellävaroen sekä kasvojen iholta että myös silmien ympäriltä.

Suuren suosion saavuttaneen miselligeelin koostumus on kevyt, raikas ja unelmaisen pehmeä. Miselligeeli vetääkin likaa puoleensa kuin magneetti ja se puhdistavaa tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta ihoa hippusenkaan vertaa.

Henkilökuntamme suosittelee:

"Cattier Paris: Misellivesi on helppo ja järkevä valinta: monta hyötyä samasta tuotteesta. Puhdistan misellivedellä iltaisin meikit ja laitan sen jälkeen kasvoille yövoiteen. Misellivesi puhdistaa ihon tehokkaasti ja samalla imeyttää voiteen ihoon.”Satu, Oulun Ruohonjuuri.

Ooh la la Mademoiselle! Joko tunnet Cattier Paris -sarjan?  Se on hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomaista luonnonkosmetiikkaa suoraan Pariisista!  Visionääri Pierre Cattierin vuonna 1968 perustama Cattier-Paris on yksi Ranskan myydyimmistä luonnonkosmetiikkabrändeistä. Sarjan ensimmäisiä tuotteita olivat savipohjaiset kosmetiikkatuotteet, joista savikasvonaamiot nauttivat suurta suosiota myös Ruohonjuuren asiakkaiden keskuudessa.