Magnesiumin hyödyt terveyden tukena

Magnesiumia tarvitaan peräti yli 300 aineenvaihdunnalliseen reaktioon kehossa. Onkin siis selvää, että magnesium on varsin merkityksellinen aine ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.
magnesiumin hyödyt

Magnesium säätää hiilihydraattien, valkuaisaineiden ja rasvojen aineenvaihduntaa sekä lisää vastustuskykyä, ehkäisee suonenvetoa ja rauhoittaa hermoja ja hillitsee stressiä. Magnesium vähentää lisäksi väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium myös tukee lihasten toimintaa sekä psykologisia toimintoja. Magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja on hyväksi luustolle ja hampaille.

Magnesium taistelee rinta rottingilla monenmoisia lihasvaivoja vastaa. Siitä saattaa hyvinkin olla apua lihaskramppien laukaisemiseen tai puutumisesta ja tärinästäkin kärsittäessä. Magnesium vaikuttaa myös sydämeen hilliten epäsäännöllistä sykettä. Magnesium helpottaa myös ummetusta ja magnesiumin nauttiminen illalla onkin klassinen tapa avittaa aamuista suolentoimintaa.

Magnesiumin sanotaan myös tuovan helpotusta suolan- ja makeanhimoon. Hermostumisesta kärsivien, levottomien ja uniongelmaisten ylimpänä ystävänä paistatteleva magnesium rauhoittaa hermostoa hilliten ylivirettä.

Magnesiumin ja C-vitamiinin samanaikainen nauttiminen auttaa luomaan kollageenia, joka on nivelten ja ihon tuikitärkeä rakienneosa.

Magnesiumin tarvetta lisäävät runsas hikoilu, raskaus ja imetys, stressi sekä runsas alkoholin käyttö ja nesteenpoistolääkkeet.  

Magnesiumin puute aiheuttaa monenmoista vaivaa lihaskivuista, huimauksesta, nivelongelmista ja  migreenistä aina hermostollisiin haasteisiin saakka.

Puhdistamon Tripla Magnesium on “magnesiumien Mercedes”!

Puhdistamon Tripla Magnesium sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa:

  • magnesiummalaattia
  • magnesiumglysinaattia
  • magnesiumtauraattia

Tripla magnesiumin valtteja ovat vatsaystävällisyys, erinomainen imeytyvyys ja se, että tuote on lisä- ja täyteaineeton valinta. Ruohonjuuresta Tripla magnesiumia kapseleina löytyy 60 kapselin120 kapselin, 140 kapselin sekä mahtikokoisena 240 kapselin pakkauksena! Kapseleiden lisäksi Puhdistamon magnesiumia on saatavana jauhemuodossa. Uutuutena myös Tripla Magnesiumin ja Ilta Magnesiumin tuplapakkaus! Tripla Magnesium on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Alkuperämaa USA.

Markkinoiden laadukkaimmaksi magnesium-valmisteeksikin hehkutettu Puhdistamon Tripla Magnesium on toden totta terveysvaikutuksia tulvillaan!

Osta Puhdistamo Tripla Magnesium tästä >>

Ruohonjuuren mahtaville magnesium-apajille ampaiset tästä >>