Kaikki lutviutuu parhain päin!

Älä turhaan huolehdi: maailmankaikkeudella on homma hanskassa ja asioilla sen myötä tapana järjestyä. Kun aikaa kuluu, palaset loksahtelevat paikoilleen.
Vaikka oravanpyörä välillä pyörii liiankin vikkelästi, kannattaa elämästä nauttia ainutlaatuisena seikkailuna. Pysähdy välillä ja kuuntele itseäsi.
Vaikka oravanpyörä välillä pyörii liiankin vikkelästi ja kaikki ei aina mene kuin Strömsössä, kannattaa elämästä nauttia ainutlaatuisena seikkailuna. Laske tiukan paikan tullen kymmeneen, hengitä syvään - ja luota siihen, että kaikki lopulta kuitenkin menee hyvin. Asioiden lutviutumisen huomaamme usein vasta jälkeenpäin - ja silloin kannattaa muistaa kiitollisuus.
Pidä mielesi avoimena, suunta selvänä ja luota positiivisuuden voimaan. Kuuntele sisäistä puhettasi ja muokkaa tietoisesti siitä kannustavaa ja tukevaa.

Luota tuntemuksiisi ja kuuntele intuitiotasi - olet viisaampi kuin ehkä uskotkaan! Kulje kohti hyvältä tuntuvaa, innostavaa ja valoisaa - ja jos joku asia epäilyttää tai tuntuu väkinäiseltä, harkitse hetki.

Arjessa järki (usein perustellustikin) saa vallan ja intuition merkitys voi unohtua. Itsensä kuuntelu ei kuitenkaan ole hörhöjen hommaa. Myös sisäistä viisauttaan on syytä arvostaa.

Jokainen meistä riittää - ja on ainutlaatuisena ihmisenä täydellinen pakkaus omana itsenään. Maailmoja mullistavaa ei ole tänäänkään tarpeen tehdä vaan eteneminen askel kerrallaan kohti tavoitteita riittää oikein hyvin.

Aina ei myöskään tarvi jaksaa. Talvella luontokin lepää eikä ollenkaan ole ihme, jos ihminenkin tahtoo himmata touhujaan. Moni huomaa pimeään vuodenaikaan tarvitsevansa enemmän lepoa ja unta sekä vähemmän kaikkea toimintaa. Hiljaiselolle kannattaa antaa mahdollisuus. Laiskottelulle on lupa antautua.

Ole mikä olet - hyväksy heikommat ja vahvemmat jaksot. Myös kiukkuiset ja saamattomat päivät kuuluvat elämään.