Joko tunnet 108-öljyn?

Ayurvediseksi synergiaöljyksikin kutsuttu 108-öljy tuo tehokasta apua niin jäykkään niskaan, päänsärkyyn, flunssaan kuin lihas- ja nivelkipuihinkin.
Joko tunnet 108-öljyn?

108-öljy on yli 40 erilaisesta yrtistä tehonsa tempaiseva “ihmetuote” - ja yksi Ayurvedan ikiaikaisen viisauden taidonnäytteistä. Monipuolisuudessaan ja -käyttöisyydessään ylivertainen öljyseos leiskauttaa lihaskivut lipettiin, päänsäryn pois ja hoitaapa sillä myös itikanpistoisen ihon.

Kyseessä ei ole mikään hippien hullutus, vaan oivallinen apuaine itsehoitoon. 108-öljyn avulla jäykkäniskaisimmatkin vetreytyvät! Eniten suitsutusta 108-öljy saakin nimenomaan avuistaan lihasjumien ja -kireyksien laukaisijana. Lihaksia hierotaan öljytipoilla ryyditettynä muutaman minuutin ajan, jolloin krampit ja jumit alkavat vähä vähältä hellittää.

Nenän kuviiin limakalvoihin ja siitepölykauden niiskutuksiin sekä kurkunkuivuuteen ja -käheyteen apua saa laittamalla vahvan lääkinnälliseltä tuoksuvaa 108-öljyä kaulaan ja leuan alle. Muutaman minuutin jälkeen hengitys kulkee helpommin ja karheuskin on kaikonnut.

Päänsärkyä hoidettaessa muutamia tippoja 108-öljyä hierotaan lempein liikkein ohimoille, korvanipukan alle, poskipäille ja siihen kohtaan, missä särkee.

Vilustumisen nujertamiseksi öljyä sivellään tippa sierainten alle. 108-öljy sopii myös höyryhengityksen apuaineeksi.

Virkistävän kylvyn saa aikaiseksi ryydittämällä kylpyvetensä noin kahdellakymmenellä tipalla 108-öljyä.

Päätäitkin tämä öljy päihittää; hiero muutama tippa 108-öljyä päänahkaan noin 10 minuutin ajan. Pese sitten hiukset shampoolla. Toista käsittely päivittäin, kunnes täit häviävät. Muista toistaa kuuri vähän ajan päästä, jotta myös kaikki täin munat kuolevat.

Myös hyttysten ja punkkien on huomattu karttavan öljyä - kannattaa kokeilla!

Vaikka monikäyttöinen seos onkin, kannattaa huomata, ettei 108-öljy sovi tuoksulamppuun tai diffuusoriin. 

108-öljyn valmistaja on arvostettu, ayurvedinen luonnonkosmetiikkasarja Lakshmi, jonka filosofia korostaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Intialaisen kansanlääketieteen Ayurvedan avulla pyritään saavuttamaan paras mahdollinen kehon ja mielen tasapaino.

Ayurvedan mukaan ihmisellä on 107 marmapistettä ja iho on se 108:s marma. Siitä juontuu 108-öljyn nimi.