niDRA: Hyvä uni, parempi elämä

Jos ihminen ei saa nukutuksi, mikään ei maistu miltään - tämän on saanut tuta nahoissaan valtava joukko unipulmista kärsiviä kanssakulkijoita. Vaikka matkanteko höyhensaarille takkuaisikin, toivoaan ei kannata menettää.
niDRA: Hyvä uni, parempi elämä

Nukkujia on moneen junaan. Toiset saavat unen päästä heti kiinni, toiset taas jäävät pehkuihin pyörimään pitkäksi aikaa. Jotkut nukkuvat sikeästi illasta aamuun kun toiset taas heräilevät vähän väliä pienimpäähkin rasahdukseen. Unihäiriöisille on kuitenkin helpotusta luvassa.

Nopeaa helpotusta unipulmiin

Kiivastahtista elämää elevä Tom alkoi kärsiä unihäiriöistä parisen vuotta sitten. Tom ja hänen vaimonsa Maibritt olivat olleet ahkeria työntekijöitä, mutta kiireinen elämänrytmi toi kylkiäisenä kosolti stressiä. Elämä oli aikamoista tasapainoilua, mutta arki sujui, koska molemmat rakastivat työtään. Vaikka kaikki olikin siis periaatteessa hyvin, astuivat unihäiriöt elämään ja pistävät Tomin hyvinvointiasiat mullin mallin.

Onneksi viisas vaimonsa Maibritt löysi yllättävän avun ayurvedisistä menetelmistä, joista hän oli jo vuosikausien ajan ollut kiinnostunut. Monien kokeilujen jälkeen Maibritt törmäsi ayurvediseen tietoon pohjautuvaan niDRA-valmisteeseen, joka sisältää sahrami- ja KSM66-ashwagandhauutteita. Sahramia ja ashwagandhaa on perinteisesti käytetty nukahtamisen ja elimistön rauhoittumisen tukena - ja nimenomaan samanaikaisesti. Unen aikana näillä uutteilla on myönteinen, yllättävänkin tehokas yhteisvaikutus.

NiDRAn avulla Tomin univaikeudet hellittivät nopeasti - uni palautui jo muutamassa päivässä.

Miksi niDRA toimii? 

NiDRAn vaikutus perustuu tuotteen sisältämiin uutteisiin: Affron sahramiuutteeseen ja KSM66-ashwagandhauutteeseen, joiden vaikutus on todennettu 30 uutespesifissä tieteellisessä tutkimuksessa – ja myös pitkässä perinnekäytössä Ayurvedassa. NiDRan  avulla ihmiset pystyvät nukkumaan paremmin, koska valmiste pureutuu uniongelmien perimmäisiin juurisyihin.

NiDRAn sisältämillä KSM66- ja Affron-uutteilla on toisiaan tukevia ominaisuuksia, jotka tuovat lisätehoa unipulmien selättämiseen. Siksi valmiste edistääkin tehokkaasti rentoutumista, henkistä tasapainoa ja positiivista mielialaa. Se helpottaa nukahtamista, voimistaa palautumista ja tukee elimistöä heikommallakin hetkellä  - esimerkiksi silloin, kun hermostuneisuus, jännittäminen ja levottomuus yrittävät puskea päälle.

Vanhan sanonnan mukaan jokainen taaplaa tyylillään, ja sama koskee myös nukkumista. Uni on kaiken kaikkiaan hyvin monimutkainen asia. Jotkut meistä eivät saa unta millään, toiset taas heräilevät yöllä monta kertaa. Jos uni ei luista, ihminen turhautuu, paineet lisääntyvät ja stressi käy päälle.

NiDRA on kehitetty poistamaan stressiä, jännitystä ja rauhattomuutta. Useissa kliinisissä kokeissa on havaittu, että valmiste saa aikaan paljon hyvää. Nukahtaminen helpottuu, ja jos yöllä herää, unen päästä saa nopeasti kiinni. Yksi niDRAn eduista on myös siinä, että sitä voi käyttää niin kauan kuin tarve vaatii. Se ei aiheuta riippuvuutta eikä tee väsyneeksi päivän aikana, pikemminkin päinvastoin. Kun kehoa autetaan rentoutumaan ja nukkuminen onnistuu, myös energisyys lisääntyy. Parhaan vaikutuksen saamiseksi suositellaan niDRAn ottamista sekä aamulla että illalla.

Tutustu niDRA-tuotteeseen!

 

Tässä artikkelissa käytetyt terveysväitteet perustuvat EFSAn (European Food Safety Authority) rekisteröimiin terveysväitteisiin: sahrami (affron) edistää rentoutumista, emotionaalista tasapainoa ja positiivista mielialaa, kun taas ashwagandha (KSM66) helpottaa nukahtamista, edistää palautumista ja tukee kehoa hermostuneisuuden, jännittyneisyyden ja levottomuuden vaivatessa.