Eväsherkkuja edelläkävijöille!

Ginger People-sarjan iskevät inkivääriherkut ovat ihastuttaneet Ruohonjuuren asiakkaita jo pidemmän aikaa. Nyt on aika tutustua Evokeen, joka on niiden ja useiden muidenkin edelläkävijän eväsherkkujen takana.
Eväsherkkuja edelläkävijöille!

Ginger People-sarjan iskevät inkivääriherkut ovat ihastuttaneet Ruohonjuuren asiakkaita jo pidemmän aikaa. Myös kotisirkkoja sisältävä Cricket cracker-keksit ja Humble-sarjan smoothiet ja patukat ovat löytäneet paljon ystäviä Ruohonjuuren asiakkaiden sankasta joukosta. Nyt on aika tutustua yritykseen, joka on noiden edelläkävijän eväsherkkujen takana.

- Yrityksemme Evoke Oy valmistaa ja maahantuo luonnollisia ja herkullisia välipalatuotteita. Meillä on tällä hetkellä kaksi omaa brändiä, Humble sekä kolme maahantuontibrändiä, joihin mm. The Ginger People kuuluu. Ekologisuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä asioita. Siksi valikoimamme onkin luomupainotteinen, seitsenhenkisen Evoken Mikko Lähdetie ja Sara Lehterä kertovat.

Evoken tarina alkoi kevättalvella 2014, kun Mikko, Tuomas ja Henri halusivat perustaa yrityksen, joka kehittää ja markkinoi luonnollisia välipala- ja urheilutuotteita lisäainelitkujen ja -patukoiden sijaan.

Ensimmäinen tuote oli Evoke Natural Goods -proteiinimehu

- Se oli soijaproteiinilla rikastettu hedelmämehu. Lanseeraamamme juoma oli  jotain erilaista, mitä markkinoilla ei vielä ollut ja vastasi siihen aikaan jatkuvasti kasvavaan välipalojen ja juomien kysyntään. Kyseinen mehu on sittemmin lopetettu, mikä kuvaakin hyvin yrityksemme uudistumiskykyä ja periksiantamattomuutta, Mikko muistelee yrityksen alkutaivalta.

Vastuullisuus on evokelaisille sydämen asia

- Pyrimme myös olemaan ajan hermojja ja jopa edelläkävijä välipalatuotteiden saralla. Välipalatuotteet ovat olleet kasvava tuoteryhmä jo useiden vuosien ajan, koska ihmisillä tuntuu olevan ruoanlaiton sijasta paljon muutakin tekemistä. Nykyaikainen kuluttaja tahtoo vaivattomia, mutta kuitenkin terveellisiä, hyvänmakuisia ja ekologisia välipaloja, Evokelta kerrotaan.

Annetaan inkiväärin iskeä!

Evokella inkivääriä ja siitä tehtyjä tuotteita suorastaan rakastetaan.

- Kun meille avautui mahdollisuus maahantuoda Ginger People -brändiä, tartuimme siihen hanakasti. Inkivääri toimii kaikessa - niin flunssan karkoituksessa kuin leivonnassakin. Kukapa ei rakastaisi sitä?

Inkivääristä väsättyjä ihanuuksia Evokella suositellaan ihan kaikille.

- Inkiväärillä on hurjasti terveyshyötyjä ja se taipuu moneen. Väsää vaikka aamua piristävä shotti inkiväärimehusta ja sitruunasta tai pyöräytä inkiväärinen perunasalaatti sushi-inkivääriä hyödyntäen. Herkuttelijoillekin löytyy omat suosikkinsa useasta Gin Gins -inkiväärikarkkimauista, Mikko hehkuttaa.

Vaikka inkiväärituotteet ovatkin olleet jo pitkään evokelaisten suursuosikeita, löytyy eväsherkkujen parissa puurtavien lempituote toisaalta.

- Suosikkimme on Humble-sarjan Snack mix – uutuus. Sopiva koko ja loistava maku! Yleensä suolatut pähkinät ovat aivan liian suolaisia ja öljyssä lillutettuja, mutta nämä veijarit ovat kuivapaahdettuja ja vain miedosti suolattuja. Täydellistä - ja kaiken lisäksi luomua, Mikko ja Sara innostuvat.

Yhteistyö Ruohonjuuren kanssa on evokelaisten mielestä sujunut sutjakasti:

- Kaikki on mennyt kerrassaan loistavasti! Mielestämme on hienoa, että löytyy aikaansa edellä oleva myymäläketju, joka jakaa samat yrityksemme kanssa samat arvot. Lisäksi on hienoa, että seurasitte meitä myös Ruotsiin, Mikko myhäilee.